- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #3.301
Boyle gizli kapakli aile evinde cok gebe çıktı bu yazBizimde öyle ya bu ay iste köye denk geldii orda da tüm aile beraber kalıyor ev 4 katli ama olsun ses vs. Oluyor illaBenimde bu aydan pek umudum yok açıkçası olursa sürpriz olacak
Hadi inşallah olursa eğer bu gizlilik ekşın demek ki faydali oluyorBoyle gizli kapakli aile evinde cok gebe çıktı bu yazdarisi basina hayatim
Yok balım 1 gün daha geçmesi bekliyorum üzülmemek içinTest yaptın mı kuzum
E o zaman bir doğum günü kutlaması yapalım da herkesin havası değişsin. Bugünmelisaa93 mın doğum günü. Hepimiz iyi dileklerimizi yollayalım Doğum günü olanlar da bugün doğum günüm diye belirtirse aynı şekilde iyi dilekler o kişilere de gönderilebilir. Ne kadar enerji o kadar sinerji.
Ben melisama bu yaşının ilk günlerinde hamilelik haberi almasını diliyorum
İyi ki doğdun kuşummm.
Ben kullandım adet düzenimi ve hormonlarımı bozdu dikkat edin kullanırsanız kanda hormonları takip edin.Kızlar clife kullanan var mı?
Erken yapıp hayal kırıklığı olmaması için canım. Bi kaç kere erken yapıp adeti beklemiştim. 1 gün geçti dahaTest neden yapmıyorsun canım
Daha önceden hormon değerleriniz kaçtı, kullandıktan sonra kaç oldu acaba?Ben kullandım adet düzenimi ve hormonlarımı bozdu dikkat edin kullanırsanız kanda hormonları takip edin.
Yaaa amin aminnn. İyiki doğmuşsunnn canım benimE o zaman bir doğum günü kutlaması yapalım da herkesin havası değişsin. Bugünmelisaa93 mın doğum günü. Hepimiz iyi dileklerimizi yollayalım Doğum günü olanlar da bugün doğum günüm diye belirtirse aynı şekilde iyi dilekler o kişilere de gönderilebilir. Ne kadar enerji o kadar sinerji.
İyi ki doğdun kuşummm.
Reglin 4 5 gün gecikince yaparsın canım bende erken olmasına rağmen çıktı hayırlısı diyorum ya yumurtlama dönemi takvimim uygulamasından bakıyordum bazen ona denk getirip yapıyordum ama baktım sanırım onlarda doğru yumurtlama göstermiyor heralde akışına bıraktım canım ne zaman isterse o zaman yaptım alakalı alakasız çünkü neredeyse 2 yıl olmuştur korunmuyorum nasılsa olmuyor bişey diye ama bu ay sürpriz hala şaşkınımAy aminn inşallah canimm. Evet ya regl gecikince belli oluyor Rabbim onu bile ayarlamışBende bekliyorum bata 4 var ama test yapmadim henüz. Bende de şişkinlik gaz var aynı hayırlısı artik
Oiyy bak hiç söylemiyor daaaE o zaman bir doğum günü kutlaması yapalım da herkesin havası değişsin. Bugünmelisaa93 mın doğum günü. Hepimiz iyi dileklerimizi yollayalım Doğum günü olanlar da bugün doğum günüm diye belirtirse aynı şekilde iyi dilekler o kişilere de gönderilebilir. Ne kadar enerji o kadar sinerji.
İyi ki doğdun kuşummm.
Erken yapıp hayal kırıklığı olmaması için canım. Bi kaç kere erken yapıp adeti beklemiştim. 1 gün geçti daha
Olmuş kuzum senden sat bat alabılırmıyımKızlar pik olmuş mu üsteki dün altta ki bugün Eki Görüntüle 3302557
Evet bende yapmiyorum ondanErken yapıp hayal kırıklığı olmaması için canım. Bi kaç kere erken yapıp adeti beklemiştim. 1 gün geçti daha
Eline sağlık bebeğimKızlar tabloyu güncel tarihe göre sıraladım eksik kalan yazmadığım kişiler haber verebilirimaha kendimi yazmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?