- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.121
İnşallah pek umudum yok amaCanım merhaba.. bende yerlesme kanamasi 14.gunde oldu kahverengi lekelenme seklinde tam adet gunu yani. O lekelenme oldugunda testler epey koyulasmisti. Ama herkeste farklidir tabi. Bu arada benim testlerim hic negatife donmedi silikken tekrar koyulasti. Insallah senin de oyle olur
Artımed kaset aldım bide şimdi yaparım diye oda böyle çıktıİnsa
İnsallah güzel haberle gel
Kopkoyu daha nolsunArtımed kaset aldım bide şimdi yaparım diye oda böyle çıktı
Onu bilmiyorum canimSağlık ocağında vericem kendim takip ederim muhtemelen ilk etapta yükselmeyi. Adetim geçince doktora randevu alırım. Bu t1 t2 yazıyor ya onlar ne oluyor
Ayy sonunda ya tam 1 seneKopkoyu daha nolsun
Onu bilmiyorumSağlık ocağında vericem kendim takip ederim muhtemelen ilk etapta yükselmeyi. Adetim geçince doktora randevu alırım. Bu t1 t2 yazıyor ya onlar ne oluyor
Rabbim tamamina erdirsin inşallahAyy sonunda ya tam 1 sene
Ayyy var işteee tebrik ederimBide öylesine kaset aldım artımed bu. 5. Dakikada böyle çıktı
Amin inşallahOnu bilmiyorum
Rabbim tamamina erdirsin inşallah
Canım son durum nedir benim akıntılar yoğunlaştı ağrılar da arttı sanırım birkaç saate regl başlar teste gerek kalmadanHerkesin zamanı var kuzum. Bu ay zıbın almıştım bebeğime olduğunda giydirmek için öyle enerji gönderdim. Adette olsam sağlık olsun
Benim 15 ay oldu çok yoruldum bndeAyy sonunda ya tam 1 sene
Tamam canımAçamicam maalesef arkadaşlarımızdan düşünen varsa açsın ben müsait dönemde değilim
Benim akıntım 4 5 gündür var kuzum ya. Göğsümde aynı şekilde. Gelen giden yok. Hayırlısı olsun test aldım yarın yaparım herhaldeCanım son durum nedir benim akıntılar yoğunlaştı ağrılar da arttı sanırım birkaç saate regl başlar teste gerek kalmadan
Artımed kaset aldım bide şimdi yaparım diye oda böyle çıktı
Ah kuzum benim inşallah o günler de gelicek hemen etiketlicem seniMervisssheyecan yaptim etiketini gorunce. Hadi artik poztif testin icin etiketlenmek istiyorum. Kac gun kaldi teste
Kixlar benim açtığım topiki alın. İlgilenin ben açmak için açtım burası kapanacak diye. Sadece hamisler için de acmamistim zatenTamam canım
İstersen bekle kuzum bakalım bir kaç gün daha
Acaba beta algılamasımı düşük yaptığın testin canımNegatif çıktı az önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?