- 9 Mart 2022
- 8.274
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.101
Kesinlikle bunu doktorlarda söylüyor zaten ben geçen ay çok düşündüm 4 gün geciktim vücut olmasada var gibi hissediyorİnşallah. Kafamdan o bebek stresini attığım için oldu kesin
Aynen öyle. Aldım testimi eve gidiyorum artıkKesinlikle bunu doktorlarda söylüyor zaten ben geçen ay çok düşündüm 4 gün geciktim vücut olmasada var gibi hissediyor
Sen yaptın mı testKesinlikle bunu doktorlarda söylüyor zaten ben geçen ay çok düşündüm 4 gün geciktim vücut olmasada var gibi hissediyor
Canım merhaba.. bende yerlesme kanamasi 14.gunde oldu kahverengi lekelenme seklinde tam adet gunu yani. O lekelenme oldugunda testler epey koyulasmisti. Ama herkeste farklidir tabi. Bu arada benim testlerim hic negatife donmedi silikken tekrar koyulasti. Insallah senin de oyle olurS simurgggg sen çatlatma iğnesi kullanmışsin galiba 10. Gün dün lekelenmem oldu iki damla adet sancısı ve bel ağrısı da oldu geçti tekrarlamadi bugün testim yine silik çıktı sence yerleşme kanaması olabilir mi testin önce negatiflesmesi mi gerek gitgide koyulassa da hamile sayılır mıyım
Kızlar aranızda başka çatlatma iğnesi yaptıranlar varsa yorum yapar mısınız
Mervisss
Bide öylesine kaset aldım artımed bu. 5. Dakikada böyle çıktıKesinlikle bunu doktorlarda söylüyor zaten ben geçen ay çok düşündüm 4 gün geciktim vücut olmasada var gibi hissediyor
Öylesine bide kaset aldım artımed. Böyle oldu hemenişte onun için diyorum bende kan ver kesinleştir diye :)
Çok net görünüyor pozitif sağlıkla gelsinBide öylesine kaset aldım artımed bu. 5. Dakikada böyle çıktı
Şu an evde değilim akşam yaparım inşallah çıkar ama kızlar daha etkisi gecmeyebilir diyorlar
Canim hayırlı olsun kesinlikle hamilesin daha çok yeeeeniiiiiBide öylesine kaset aldım artımed bu. 5. Dakikada böyle çıktı
Burdada pozitif çıkınca aşırı heyecanlandım ŞuanCanim hayırlı olsun kesinlikle hamilesin daha çok yeeeeniiiiidikkat et kendine
Benim de adetten 3 gün önce böyle çıkmıştı. Gittikçe koyulasti . Ben gerçi hemen kan vermiştim pozitifti çok şükür. Senin ki de çok yenidir.Burdada pozitif çıkınca aşırı heyecanlandım Şuan
Böyle çıkıp kan verdiğinde kaç çıkmıştı sonucunBenim de adetten 3 gün önce böyle çıkmıştı. Gittikçe koyulasti . Ben gerçi hemen kan vermiştim pozitifti çok şükür. Senin ki de çok yenidir.
Yumurtalamadan 11. Güne denk geliyordu kannverdigim tarih hadi ,12. Gün olsun. ,40 çıkmıştı. Adetime 3 gün vardi canimBöyle çıkıp kan verdiğinde kaç çıkmıştı sonucun
Ay bende vericem yarın kan hemenYumurtalamadan 11. Güne denk geliyordu kannverdigim tarih hadi ,12. Gün olsun. ,40 çıkmıştı. Adetime 3 gün vardi canim
Ay bende vericem yarın kan hemen
Sağlık ocağında vericem kendim takip ederim muhtemelen ilk etapta yükselmeyi. Adetim geçince doktora randevu alırım. Bu t1 t2 yazıyor ya onlar ne oluyorBence bekle derim adet tarihini çünkü bu sefer de ikingune bir tahlil istiyo doktor değer yükseldi mi diye. Gününe göre normal değer çıksa da . Saçma saçma konusuyorlar. Ben pişman oldum hemen verdigime. Yine sen bilirsin tabikiiiiibu arada foliasit kullan mutlaka. Kan değerlerine baktır d vitamini B12 filan. Uzun yürüyüş yapma. İlişki de bulunma bir müddet. Fazlaca su iç . Bolca uzan. Tam yerleşme haftası oluyor çünkü testte böyle çıktığı vakit. Lekelenmem olursa endiseelnme hemen. Kahverengi ve ya açık pembe olabilir.
Çok net görünüyor pozitif sağlıkla gelsin
Canim hayırlı olsun kesinlikle hamilesin daha çok yeeeeniiiiidikkat et kendine
İnsallah güzel haberle gelYarın akşama veririm artık haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?