- 13 Aralık 2022
- 7.836
- 7.515
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.161
Var kuzum yedim şimdiHavuç yesene bol bol var mı sizin oralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kuzum yedim şimdiHavuç yesene bol bol var mı sizin oralarda
Arkadaş sormuş da kuzum ondan etiketledim seniSizler yönetebilirsiniz sayfayı . Ben burası kapanacak diye açmıştım arkadaşlar.
Çok çok ye topik kraliçesinin güzel haberini alalım ❤Var kuzum yedim şimdi
Telefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şokNeeeeee ciktiiiii kizzzz ayyyy heyecanladim hemencecik paylaş bizle bu güzel haberi
Canımsın inşallah nasip olursa valla hi 4 aydır hepinizden güzel haber almak için burdaydım ama sona yaklaştık iyiceÇok çok ye topik kraliçesinin güzel haberini alalım ❤
Kaç dakikada çıktı kuzumTelefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şok
onceki test bozuk değilmiş bak hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin insallahTelefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şok
3/4 dk çıktı ben testi yaptım üç dk içinde t pembeleştiKaç dakikada çıktı kuzum
Son dakikaların kadınısın belki hiç belli olmaz bende sizlerden habet almak için giriyorum artık ❤Canımsın inşallah nasip olursa valla hi 4 aydır hepinizden güzel haber almak için burdaydım ama sona yaklaştık iyice
Onda ilk hiç çıkmamıştı ikiside cikmamistionceki test bozuk değilmiş bak hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin insallah
O zaman gelsin bebişşşş3/4 dk çıktı ben testi yaptım üç dk içinde t pembeleşti
O zaman gelsin bebişşşş
Ben test yaptım negatifim sağlık olsunAkıntım benim de vardı ama böyle su gibiydi sonra koyulaştı pembemsi bir renkte ve yumurta akı gibi bir kıvama döndü belli ki birkaç saate sökülecek. Ben de test aldım da muhtemelen yapmama gerek kalmayacak. Göğüslerimde de ekstra bir şişlik yok. Vücut ısım 36.0-36.5 arası yükselmiyor. Sağlık olsun topic de bitti zaten durum güncellemesi yapmaya gerek yok artık.
Kısmet kuzucumSon dakikaların kadınısın belki hiç belli olmaz bende sizlerden habet almak için giriyorum artık ❤
Rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzummmmKızlar bu çok içimde kaldi yazmasam olmaz hep diyordum yazicam diye
Kızlar hamileyimmmmmm
Amin inşallah canım hepimiz dualarimdasiniz kildigim namazda sizleri unutmadım kızlar bana hamiş emojisi koy ya hep açıp bakardım kim hamile bizlere dua ederdimRabbim kucağına almayı nasip etsin kuzummmm
Ama sonucta 2. Çizgide çıkmıştı sonradan demekki boşa çıkmamışOnda ilk hiç çıkmamıştı ikiside cikmamisti
Koydum bıleee Allah razı olsun balımAmin inşallah canım hepimiz dualarimdasiniz kildigim namazda sizleri unutmadım kızlar bana hamiş emojisi koy ya hep açıp bakardım kim hamile bizlere dua ederdim
Ayyyy çok sevindimmmm kizzzzz. Rabbim devaminj getirsin inşallahTelefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şok