- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.081
Predictor daha iyi bencePredictor ve comfort var. Hangisi daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Predictor daha iyi bencePredictor ve comfort var. Hangisi daha iyi
Pek sanmıyorum canım tüp bebekte bile 10.günde çıkıyor var gibi hissediyorum ben inşallah doğrudur hislerim yüzün gülerİğne etkisi mıdır sence canım korkuyorum birazda
Yaparsan haber ver kuzum merakla bekliyorumAynen zaten yapicam büyük ihtimalle koyulasirsa umut var negatif çıkarsa da olmamıştır
Kız bizde delirdik burda B Butterfly193 ikinizdende umutluyum heyecanlıyız ay sayfamıza enerji geldiiiSabah test yapıcam. Emin olup öyle geçicem kan vermeye ama deliriyorum Şuan
1 tane ondan alırım kesinleştirieim sonra elimdeki kasetlerle koyulaşma takip ederimPredictor daha iyi bence
İnşallah ya ama onlarda çatlatma iğnesi yapılıyor mu kiPek sanmıyorum canım tüp bebekte bile 10.günde çıkıyor var gibi hissediyorum ben inşallah doğrudur hislerim yüzün güler
Ya vardır bence direk kan ver ya1 tane ondan alırım kesinleştirieim sonra elimdeki kasetlerle koyulaşma takip ederim
Ya biz Ocak’ta 1 sene olacak şubat gibi daha fazla vakit kaybetmeden aşılama düşünüyorduk. O kadar boş vermiştim ki hatta yani bugün teste sadece yapmak için yaptım eşime de söyledim zaten hani çıkmayacak bari emin olayım diye ama çıktıKız bizde delirdik burda B Butterfly193 ikinizdende umutluyum heyecanlıyız ay sayfamıza enerji geldiii
Yap canım aklında kalıp kafayı yicene yapAynen zaten yapicam büyük ihtimalle koyulasirsa umut var negatif çıkarsa da olmamıştır
canımm gayet belirgin görünüyor bekleme hastaneye git kan versenee :)1 tane ondan alırım kesinleştirieim sonra elimdeki kasetlerle koyulaşma takip ederim
İnşallah 2024 e çok güzel haberler ile gireriz hep beraberKız bizde delirdik burda B Butterfly193 ikinizdende umutluyum heyecanlıyız ay sayfamıza enerji geldiii
Kızz napcan testle takip etmeyi allah aşkına bitane yap çıkarsa kan ver direk evde bakınca nolcak ki1 tane ondan alırım kesinleştirieim sonra elimdeki kasetlerle koyulaşma takip ederim
Aynen haklısın vallaYap canım aklında kalıp kafayı yicene yap
Ahh amin aminİnşallah 2024 e çok güzel haberler ile gireriz hep beraber
Artık kan ver hepimiz rahatlayalimYa biz Ocak’ta 1 sene olacak şubat gibi daha fazla vakit kaybetmeden aşılama düşünüyorduk. O kadar boş vermiştim ki hatta yani bugün teste sadece yapmak için yaptım eşime de söyledim zaten hani çıkmayacak bari emin olayım diye ama çıktı
Prodoctor için yalancı pozitif çıkabilir dediler burda az önce ondan bi test daha yapayım baricanımm gayet belirgin görünüyor bekleme hastaneye git kan versenee :)
Yarın akşama veririm artık haberiArtık kan ver hepimiz rahatlayalim
Allah büyük ummadıgın anda gelir güzel haberler bende beklemediğim ay hamile kaldım hayırlısı bu zamanmış bak aşılamaya gerek kalmayacak inşallah yıldönümünüze yakışır bir süpriz geldi inşallahYa biz Ocak’ta 1 sene olacak şubat gibi daha fazla vakit kaybetmeden aşılama düşünüyorduk. O kadar boş vermiştim ki hatta yani bugün teste sadece yapmak için yaptım eşime de söyledim zaten hani çıkmayacak bari emin olayım diye ama çıktı
işte onun için diyorum bende kan ver kesinleştir diye :)Prodoctor için yalancı pozitif çıkabilir dediler burda az önce ondan bi test daha yapayım bari
İnşallah. Kafamdan o bebek stresini attığım için oldu kesinAllah büyük ummadıgın anda gelir güzel haberler bende beklemediğim ay hamile kaldım hayırlısı bu zamanmış bak aşılamaya gerek kalmayacak inşallah yıldönümünüze yakışır bir süpriz geldi inşallah