• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oh ne güzel böyle iş ortamı olan yerlere bayılıyorum eski çalıştığım yer böyleydi şimdi orayı özlüyorum çok burası öyle değil 😀
Geçen bir ziyaret yapmamız gerekiyordu bebiş var bende dedim tamam ben yapayım ne gerekiyorsa sen evden çıkma dedi. Sıkıştığında yaz birlikte yaparız ne varsa dedi. İnsan duygulaniyor valla iş ortamı da çok önemli. İnsan ailesinden çok görüyor bazen iş arkadaslarini daha çok konuşuyor. biraz da zamanla oluyor o arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gittiğinde şehir dışında arabası bozuldu işlerimiz de yoğun o dönem panik olmuş. Dönemedi çünkü. Dedim sen izin al ben senin yerine çalışırım. Birbirimize hep yardımcı olduk 🥰🙏

Günaydin kizcelerim 🦋 Ateş olcerden anlayan prolarim bana yardim edin ne olur bugün dpo 8.gunum milletin asagiya iner benm ateş firladi😂 femometerde bole birsey yaziyor reglime 6gun var ne olur yorumlayin

femometer yorumuda beni biraz urküttu niye atesim firladiki
Canım ateşten hiç anlamıyorum ben ama güvenmiyorum da yaa ne biliyim 🤣 sende korkma canım birşey yoktur bence bakma o yoruma ❤️
Yarın çatlamanın 10. Günü olacak kızlar ben daha önce adet günüme kadar test yapmadım adet günümde de kırmızılar geldi 😂 elimde laboquick gebelik testleri var varsa hamilelik çıkarır mı bekliyim mi biraz daha Merveeee57 Merveeee57 sacibelinde sacibelinde Zumruduanka96 Zumruduanka96 bliiss bliiss B bernaad
Canım 9.gün öğrenen de varr 😍
Gaza getirmeyim diyorum ama elimde değil seviyoruz test işini bugün yap bir tane 🤣
Sabahları birer tane yaparsın sonra, inşallah pozitif görürüzz 😍

Yaa atsaydın ya bize merak ettim 🤣
Var fotosu bebişim atayım. Kan çıkmayınca ilk testle son test arasında koyulasma var mı diye bakmıştım dandik freelyden. Sürekli silik çıkaran test. Kanı gormesek 40 falan sanariz betayi. Silik çıkmadı dün ilk defa 😅😅

Eklentiler

• IMG_20231031_090703.webp
    IMG_20231031_090703.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 33
Eveet kuzucum neyse ki daha kötü birşey olmadı buna şükür bebişimm iyiki gitmişin doktor bak bir ay ertelemeyi düşünüyordun 😍
Evet kuzum valla iyi ki gitmişim beni ikna ettiğiniz için hepiciğinize teşekkür ederim 😍😍

Var fotosu bebişim atayım. Kan çıkmayınca ilk testle son test arasında koyulasma var mı diye bakmıştım dandik freelyden. Sürekli silik çıkaran test. Kanı gormesek 40 falan sanariz betayi. Silik çıkmadı dün ilk defa 😅😅
Kuzum o betaya bu az bence ya sevmedim ben bu testi 🤣

Geçen bir ziyaret yapmamız gerekiyordu bebiş var bende dedim tamam ben yapayım ne gerekiyorsa sen evden çıkma dedi. Sıkıştığında yaz birlikte yaparız ne varsa dedi. İnsan duygulaniyor valla iş ortamı da çok önemli. İnsan ailesinden çok görüyor bazen iş arkadaslarini daha çok konuşuyor. biraz da zamanla oluyor o arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gittiğinde şehir dışında arabası bozuldu işlerimiz de yoğun o dönem panik olmuş. Dönemedi çünkü. Dedim sen izin al ben senin yerine çalışırım. Birbirimize hep yardımcı olduk 🥰🙏
Süper kuzucum Allah bozmasın ortamanızı 🧿😍

Canım ateşten hiç anlamıyorum ben ama güvenmiyorum da yaa ne biliyim 🤣 sende korkma canım birşey yoktur bence bakma o yoruma ❤️

Gaza getirmeyim diyorum ama elimde değil seviyoruz test işini bugün yap bir tane 🤣
Ay inşallah kuzucum sol tüp kapalı benim ara ara umutsuzluk yaşıyorum ama en yakın arkadaşım umut oldu onunda kapalıydı tek tüpü ilk denemede hamile kaldı 🥰🧿

Kuzum Eylül'de bende tam 16 test harcamistim aynı sayıda test yapmışız ve bende negatif gördüm. Ekim için tam 7 test aldım 3 farkli marka. 7-8 gün direndim test yapmamak için pozitifi gördüm. Bu fikir sana da uğurlu gelsin inşallah 🥰🙏🙏
İnşallah öyle olur benim daha var bata o yüzden test almadım daha

Insallah asko vallhi hani bemde bu imlantasyon dususu olur falan orda takip ederim cart curt diye bakayim dedim nerdeeee milletinki duser benmki cikar hayattki sansim zaten bu ay yapayim daha atesime falan bakmiycam baka baka atesimi cikarttim 😂
BU pazar 12.gun prodoctor teslerim gelsin pazar insallh patlaticam bir test tabi ozmana kadar regli olmazsam 🤣 rabbim yardimcimiz olsun cannn

Back