- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.481
Yok bunların hastalık olanları hariç hepsi bende var ama hormonlar normal yanlış bilgi ben söylüyorum size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bunların hastalık olanları hariç hepsi bende var ama hormonlar normal yanlış bilgi ben söylüyorum size
Cidden o ne alaka yaaa tövbe tövbe
Kız sen nelerdesin yine.
Burda bir arkadaş bebiş için eşinden kendi bacaklarını kaldırıp sallamasini rica etmiş, sende dene diye yazdılar![]()
Kuzum çok güzel çıkmış değerinKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll
TurnaBulut
Merveeee57
Zumruduanka96
bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
![]()
Ahh kuzumKızlar yaaa 76.57 çıktı sonucum çok iyi çıktı Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
İnşallah ikimizinde balımAhh kuzumçok sevindim sağlıcakla artsın inşallah
![]()
Gözünaydın canımm, sağlıkla ilerlesinn inşallaahKızlar yaaa 76.57 çıktı sonucum çok iyi çıktı Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Ne hızlı yaşadın bu ayiKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57
bliiss
benaroz
edahandro
goldBride
Zumruduanka96
sacibelinde @Blue_girll S simurgggg
Ya gerçekten öyle oldu bebişimm bende şaşkınımNe hızlı yaşadın bu ayihadi bakalım heyecanla bekliyoruz şimdi
yarını da değerlendirebilirsen harika olur
![]()
Hayırlı olsun. Kan değeri bekleriz.Kızlar sizce pozitif mi ?
GüzellllKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57
bliiss
benaroz
edahandro
goldBride
Zumruduanka96
Sen bu geceye acımadın di mi kız vur geç demiştim sanaKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57
bliiss
benaroz
edahandro
goldBride
Zumruduanka96
Oy ne güzel ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
Oyyyy yarın sabahı da değerlendir kuşum hadi hayırlısı inşallahKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57
bliiss
benaroz
edahandro
goldBride
Zumruduanka96
WOhooooo hadi hayrli olsunnnn evet evet demkki en pik o canm pozitif oldu ya hamd olsn neguzel seni yrmadan catlmis ben cok sanci cktmKızlarım ben çatlamışımgörebildiğim max pik bir önceki attığımmış demek ki
Merveeee57
bliiss
benaroz
edahandro
goldBride
Zumruduanka96
Yaparım kuzucummGüzellllgüzel bide sabah yap aşkım bakalım
YOk yok dinledim sizi kızz affeder miyimSen bu geceye acımadın di mi kız vur geç demiştim sana![]()
Devam devam aşa yukarı biliyorum kuzum 12 gün falan yumurta olmuş oluyo 10 la 16 gün arasını sık değerlendircem bakalım bendeYaparım kuzucummsen naptın test yapmıyorsun ama değerlendirmeler tam gaz dimi
YOk yok dinledim sizi kızz affeder miyim![]()