revoflex xtreme egzersız aletı

carin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
159
6
kızlar bu aletı kullanan var mı acaba bu ara sık sık reklamları donuyo butun kasları calıstırıdgı soylenıyo ama bılemedım .. normalde kılo almaya calısıyorum ama almaya baslayınca bıraz gobek yapmaya basladım yuzusutu yapılan hareket karın kaslarını guclendırıyomus en azından sporla ılgılenen arkadaslar varsa bılgı verebılır mısınz
resmını eklıyorum

$Revoflex-Xtreme-Egzersiz-Aleti-Kargo-Dahil-129-T__89284653_0.jpg

Son düzenleme:
Benim elime daha dün geçti bu alet :)
Dün gece her hareketten biraz biraz yapmaya çalıştım. Heveslendiğim için hepsini yarım yamalak yaptım maymun iştahlı davrandım biraz:p Alet tamamen plastik ben daha ağır bir şeydir diye bekliyordum. İlk izlenimimden bahsedeyim biraz...
Ben uzun aralıklarla da olsa evde kendi kendime egzersiz yapardım. Uzun zaman sonra ilk yaptığımda hep kaslarım ağrırdı hamladığım için. Bunda o kadar ağrı olmadı destekli olduğu için çalışması biraz daha kolay oldu. Kaslarımı çalıştırdığını hissettim ama evde kendi kendime yaptığım egzersizlerde daha çok yorulurdum biraz önce de belirtttiğim gibi destekli olması bu yorgunluğu engellemiş olabilir. evet harika çok memnunum ya da hayır memnun kalmadım diyemeyeceğim şimdiden doğru düzgün kullanmam lazım çünkü. Kullanınca yazarım. (bir hafta içinde yazmazsam unutmuşum demektir bir hatırlatıver tatlım :))

ben de aldım. düzenli çalışılırsa iş yarar bence. ancak dizlerimin altına koyduğum bende kayıyor kollarımda kuvvetsiz olduğundan ileri geri harektte zorlanıyorum.belim çıkcak gibi oluyor

revoflex aletini bende almayı düşünüyorum doğumumdan sonra kaslarım işlevini yitirdi ve de mekik çekmek zoruma gidiyor bu aleti almak istiyorum ama işe yarar mı bilmiyorum sizlerin durumu nasıl memnun musunuz revoflexten?

Merhaba canım kaynım aldı gecen hafta etkili oldugunu söyledi . Sürekli kullanımda yag yakmaya baslıyormus. Kendisi memnun kaldı. Şimdi bende bir tane sipariş vericem .. En Büyük KK :KK16:

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım hiç alışık olmadığım bir durum sarkık bir karın. egzersiz hareketi kızımdan sonra çok zor geldi yere yatmak falan... bu alet o kadar cazip geldiki bana alamaya karar verdim ama bir ara netten araştırma yaptım ipleri plastik olduğundan kopma olabiliyormuş bu durumdan tedirgin olup almaya çekindim neyse ki deneyimli birinden mesaj geldiği için şu an itibariyle almaya karar verdim

ürün kalitelimi lastikleri koparmı faydasını gören oldumu yorumlarınızı bekliyorum

bende almayı düşünüyorum ama kararsızım gerçekten faydasını görür müyüm ?
Lütfen kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba canım kaynım aldı gecen hafta etkili oldugunu söyledi . Sürekli kullanımda yag yakmaya baslıyormus. Kendisi memnun kaldı. Şimdi bende bir tane sipariş vericem .. En Büyük KK :KK16:

merhaba bunu satan çok site var hangi siteden aldığınızıda yazarsanız çok sevinirim

1 hafta kullandım lastiği koptu bağladım idare etti bu sefer 2 lastikte koptu :KK43: ürün iyi ama lastikler kopuyor

bende almayı düşünüyorum ama hepsiburadadan(site isimleri kullanmak yasak mı bilmiyorum yasaksa düzeltirim mesajımı) yorumlara baktım bir çok kişi lastik kopmasından şikayetçi olmuş. burada yazan arkadaşlarda söylemişler. acaba firmaya geri dönüş yapıldığında ürünü değiştirme ya da yeni lastik göndermeleri mümkün olur mu? son soru olarak dayanıklı bir lastik alıp taktığımızda garanti kapsamından çıkıyor mu ürün?

bende almayı düşünüyorum ama hepsiburadadan(site isimleri kullanmak yasak mı bilmiyorum yasaksa düzeltirim mesajımı) yorumlara baktım bir çok kişi lastik kopmasından şikayetçi olmuş. burada yazan arkadaşlarda söylemişler. acaba firmaya geri dönüş yapıldığında ürünü değiştirme ya da yeni lastik göndermeleri mümkün olur mu? son soru olarak dayanıklı bir lastik alıp taktığımızda garanti kapsamından çıkıyor mu ürün?

hepsiburadadan alma derim ben 25 gün önce aldım kırık geldi iade ettik ve 20 gündür ne para iadesi yaptılar ne yeni ürün gönderdiler cinnet geçirecektim artık aradım hukuki yollara basvuracağımı söyledim bugun paramı iade etmişler...Kapıda ödeme alın derim ben

X