Revizyon olmalı mıyım (ffotoğrafa bakıpyardımcı olur musunuz? ) :(

maviumuttur-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
210
40
28
Merhaba yaklaşık 7 ay önce ameliyat oldum ve burnumun ucu düştü doktorum 15 dakkalik isi var Düzeltirim dedi sizce olmalı mıyım yoksa ben mi abartıyorum eski burnum cok büyük ve cok düşüktü yapsam tekrarmi düşer yyardım edin

Eklentiler

• 20150429_222628-1-1.jpg
    274,1 KB · Görüntüleme: 435
Son düzenleme:
Yani su an kotu durmuyo ama kolay bi seyse doktorun dedigi gibi yaptir icin rahat etsin . Bende korkuyorum bundan dustugunu nasil anliyosun ben simdi her aynaya baktigimda dustu mu acaba dicem ucu =)

Yani su an kotu durmuyo ama kolay bi seyse doktorun dedigi gibi yaptir icin rahat etsin . Bende korkuyorum bundan dustugunu nasil anliyosun ben simdi her aynaya baktigimda dustu mu acaba dicem ucu =)

Ya canım evet insan yaptirinca o kadar acı cektim güzel olsun bari diyor ama ya daha kötü olursa diye çekiniyorrum düştüğü hemen belli oluyor canim burun tepesi ayri bi hizzadayken ucu daha aşağı bi hizzada oluyo buda burunda kemer varmış gibi gözüküyo kolay kolay düşmez benim eski burnum düşüktü hem onun etkisi varmış hemde ben ameliyattan hemen sonra dikkatsiz davrandim

Duzelticek sonucta olmaz bence yaptir her gun yaptirip yaptirmasam mi diye dusunmenden iyidir =) cok daha guzel olur insallah

Sakın aynı Dr revizyon olma olanlar pişman 1 yapamayan revizyon hic yapamyr 15 deyip goznde kucuk gösteriyorlar Birinci amelyt hic farkı yok üzülmek istemiyorsan aynı Dr olma düşük kalsın daha iyi çölüntü var diyorsun demek dr becerememiş tavsiyem i bosa alma 3 ya kalmaz yine revzyn dr ararsn

Öyle mi diyosunnuz ama bulunduğum il küçük bi yer ve daha iyisi yok burda il disina da cikamiyoru.m

Çok geçmiş olsun ozaman canım buradaki kötü tecrübelilerin önerilerine kulak ver.küçük bi bölgedesin doktor sayısı azdır belki ama hep önceki doktora olmayın falan diyo olanlar.öncekini yapamayan şimdikinide yapamaz.doktorun önceki hastalarıyla konuşma imkanin varsa küçük biyer ya hani bi konuş araştırmadan karar verme

Çok sağol canım evet gün aldim ama olmam belki seneYe üniversite için ankaraya gidicem belki senye bırakırım benden sonra iki arkadaşım daha oldu aynı doktora tek benim böyle şans işi biraz araştıracm istee :))

bu işler böyle işte canım ya kemik kikirdak yapisiyla ilgili daha önce olan arkadaşlarına bişey olmadıysa kısmet artik sıkma canını daha öncekilere bişey olmamışsa aynı doktora olabilirsin ama bence doktorun ne diyosa öyle hareket et.düşme semptum kikirdagina zarar verebilir uzun vadede bekletmek pek iyi olmaz sanirim.yani doktoruna danış nezaman uygun görüyosa geciktirme.tekrar tekrar çok geçmiş olsun

Ne kadar az oynatırsan o kadar iyi. Fotoğrafta kötü bir görüntü yok bence. Kafayı takma. Elinle felan da oynama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…