- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi maviumuttur-
Ben bi sey anlamadim canim baska acidan var mi resim bide nasil dustu
Yani su an kotu durmuyo ama kolay bi seyse doktorun dedigi gibi yaptir icin rahat etsin . Bende korkuyorum bundan dustugunu nasil anliyosun ben simdi her aynaya baktigimda dustu mu acaba dicem ucu =)
Almayacak canim ama ya daha kötü olursa diye korkuyorumO zaman yaptir icine sinsin kafan rahat etsin ek bi ucret alicak mi doktor
Duzelticek sonucta olmaz bence yaptir her gun yaptirip yaptirmasam mi diye dusunmenden iyidir =) cok daha guzel olur insallah
Sakın aynı Dr revizyon olma olanlar pişman 1 yapamayan revizyon hic yapamyr 15 deyip goznde kucuk gösteriyorlar Birinci amelyt hic farkı yok üzülmek istemiyorsan aynı Dr olma düşük kalsın daha iyi çölüntü var diyorsun demek dr becerememiş tavsiyem i bosa alma 3 ya kalmaz yine revzyn dr ararsn
Bence burnun gayet doğal duruyor ellettirme bir daha
Dogal ama düşük korkuyorum olamyacam gibi zaten
Canım daha önce seninle konuşmuştuk en zor zamanlarımda bana destek olmuştun şimdi okuyunca yazdığını inanki acayip üzüldüm..inşallah öyle değildir.doktorun kesin düştü dedi mi??yani doktor onayladı mı?[/QUOTE
Aa evet hatirladim seni :) Evet canim ne yazikki dün gittim doktora düşmüş 15 dakkalik işi var dedi ama burda bazi arkadaşlar ona yaptirma o bozmuş dedi bakinca eski burnumdan çok daha iyi bi noktadayim diye acaba o mu olsa diye düşünüyorum.. Doktorum çok doluydu cuma gel yapayim dedi sinavim var dedim 27 temmuza gün aldım bende ..
Çok geçmiş olsun ozaman canım buradaki kötü tecrübelilerin önerilerine kulak ver.küçük bi bölgedesin doktor sayısı azdır belki ama hep önceki doktora olmayın falan diyo olanlar.öncekini yapamayan şimdikinide yapamaz.doktorun önceki hastalarıyla konuşma imkanin varsa küçük biyer ya hani bi konuş araştırmadan karar verme
Çok sağol canım evet gün aldim ama olmam belki seneYe üniversite için ankaraya gidicem belki senye bırakırım benden sonra iki arkadaşım daha oldu aynı doktora tek benim böyle şans işi biraz araştıracm istee :))