- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
Bu arada bende Emre üregeni duydum ama eğer İstanbul'a gideceksem olmak için barış Çakır yada Emre İlhan daha mantıklı geliyor nedense
Burda sıkca adı gecen reklamı yapılan bir doktorun okadar cok tevizyon hastasıyla karsılastımki bir yıldır gece gündüz arastırıyorum gerek instegramda gerek gittigim doktorların bekleme salonunda okadar kötü olmuslardıkı kendi yapay burnuma sukrettim bir kızı canlı gördüm burun ortası yoktu iki parcaydı üstü sagda ucu soldaydı.bence bazı ünlü doktorlarda bir bıkmıslık aman nasıl olsa ismim olmus reklamımda okey deyip bir önemsesmeme var sonrada hayat karartmalar vicdanlı dürüst bir doktor herkesi ameliyat etmemeli yada edincede nesterini adil hesapli kullanmalı dokulara kemige zarar vermemeli önemsemeli para için kasaplık yapmamalı ama nerde hersey para insanlik ölmüs
senin burnunda ne sıkıntı oldu canım? senmi beğenmedin yoksa bi sorunmu varO kadar çok hastaları var ki onlar için çok sıradan bir hal almış doktorun beni hatırladığını bile düşünmüyorum o derece bir sürü hastayla uğraşıyorlar artık duygusuzlaşıyorlar ama bence bütün doktorlar hemen kabul etmemeli ameliyatı. gerçekten ihtiyacı olanlar ameliyat olmalı eğer benim gibi çok sorunlu bir burnunuz yoksa ifadenizi kaybediyorsunuz yüzünüz yabancı gibi geliyor ve eskisinden de kötü olabiliyor bunu göze aldığınızdan emin olması lazım doktorun gerekirse psikolojik test vs. yapmalı sonucu çok ağır olabiliyor burnu çok kötü olan zaten eski halinden daha iyi göründüğü için burnunu beğenebiliyor ama küçük bir değişiklik isteyen tamamen başka bir surata dönüşebiliyor en iyi doktor olsa bile bu sonuç olabilir ben pahalı doktora oldum en iyi doktora oldum a güvenmeyin hepsi iyi reklam yapıyor iyi işleri var ama her yaptıkları iyi oluyor diye birşey yok maalesef
Canım benim burunum ameliyat öncesi eğriydi ameliyat sonrası dahada eğri duruyor. Yanları daraltacağını söylemişti doktor daraltmamış hala çok geniş üstüne kemer alınınca burnum eskisinden geniş durmaya başladı resmen burnumun üzerinde ki o Işık'lar yansımalar gitti. Burun deliklerim eşit ama burun kanatlarımda öncen bakılınca bi asimetri var aşağıdan eşit duruyor birde önden bir deliğim hiç görünmüyor çok komik bir görüntü oluşuyor. Bunun dışında ucu hala çok şiş top gibi onu henüz 2 ay olduğu için ödeme bağlıyorum ama diğer saydıklarım maalesef zamanla düzelecek şeyler değil bu yüzden şimdiden doktor araştırıp görüşmek istiyorum. 10 ay sonrada direk revizyon. Bu arada uzun oldu kusura bakma lütfen[/QUOT
Ameliyat oldunuz mu?
Ameliyat oldun mu?Merhaba bende revizyon olucam istanbuldayım fakat görüştügüm cogu ünlü doktor ya uyanasmadı yada benim içime sinmedi suan karar verdim olucagım doktora erkal engin fakat okadar zor bir sürecki önce biryılı bekliyordum hemde günleri sayarak deli gibi doktor aradım tonla para verdim 10 dk görüsmek icin şimdi karar kıldım bir yıl doldu ama şuan stresten ölüyorum zaman dursun ameliyat tarihim gelmesin diye psikolojikmen hazır degilim yada cok korkuyorum aşırı korku var ya bidaha kötü olursa rabbim kimseyebu musibeti yasatmasın cok zor
Merhaba bende revizyon olucam istanbuldayım fakat görüştügüm cogu ünlü doktor ya uyanasmadı yada benim içime sinmedi suan karar verdim olucagım doktora erkal engin fakat okadar zor bir sürecki önce biryılı bekliyordum hemde günleri sayarak deli gibi doktor aradım tonla para verdim 10 dk görüsmek icin şimdi karar kıldım bir yıl doldu ama şuan stresten ölüyorum zaman dursun ameliyat tarihim gelmesin diye psikolojikmen hazır degilim yada cok korkuyorum aşırı korku var ya bidaha kötü olursa rabbim kimseyebu musibeti yasatmasın cok zor
merhaba revizyon sebebiniz neydi acababen 3 kere ameliyat oldum 2 ameliyatim faciadi 3 de zor toplandi ama toplandi cok sukur doktorum isin uzmaniydi ozelden detalar verebilirim
çok iyi olmuş doktorunuz kimdiEki Görüntüle 2058163 Arkadaşlar burnum nasıl olmuş sizce
çok iyi olmuş doktorunuz kimdi
Eki Görüntüle 2058163 Arkadaşlar burnum nasıl olmuş sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?