REVİZYON OLANLAR VE OLACAKLAR YARDIM

İsim vermek istemiyorum ama bu konuşmalarda revizyon için yazılan ünlü bir doktora ameliyat oldum bende revizyon düşünüyorum :/

Burda sıkca adı gecen reklamı yapılan bir doktorun okadar cok tevizyon hastasıyla karsılastımki bir yıldır gece gündüz arastırıyorum gerek instegramda gerek gittigim doktorların bekleme salonunda okadar kötü olmuslardıkı kendi yapay burnuma sukrettim bir kızı canlı gördüm burun ortası yoktu iki parcaydı üstü sagda ucu soldaydı.bence bazı ünlü doktorlarda bir bıkmıslık aman nasıl olsa ismim olmus reklamımda okey deyip bir önemsesmeme var sonrada hayat karartmalar vicdanlı dürüst bir doktor herkesi ameliyat etmemeli yada edincede nesterini adil hesapli kullanmalı dokulara kemige zarar vermemeli önemsemeli para için kasaplık yapmamalı ama nerde hersey para insanlik ölmüs

İşte tam buyüzden hala bir doktor bulamadık ne olacak bizim halimiz..önce vicdanı önemseyen doktor yok mu.. hep mi cüzdan önce gelir..bir doktorun asistanı ile konuşuyorum ilk konuşma yalnız revizyon ücretimiz şu kadar diyor ben derdimi anlatmaya çalışıyorum biraz beni anla demi garip işler zaten zor karar vermek siz hastanın yanında olmadığınız sürece bizim için daha da zor oluyor.. korkuyoruz hepimiz ve bunu hissetmiyor acı ama gerçek ..

Artık işini dogru düzgün yapsında parayıda alsın istedigi kadar temennim bu

O kadar çok hastaları var ki onlar için çok sıradan bir hal almış doktorun beni hatırladığını bile düşünmüyorum o derece bir sürü hastayla uğraşıyorlar artık duygusuzlaşıyorlar ama bence bütün doktorlar hemen kabul etmemeli ameliyatı. gerçekten ihtiyacı olanlar ameliyat olmalı eğer benim gibi çok sorunlu bir burnunuz yoksa ifadenizi kaybediyorsunuz yüzünüz yabancı gibi geliyor ve eskisinden de kötü olabiliyor bunu göze aldığınızdan emin olması lazım doktorun gerekirse psikolojik test vs. yapmalı sonucu çok ağır olabiliyor burnu çok kötü olan zaten eski halinden daha iyi göründüğü için burnunu beğenebiliyor ama küçük bir değişiklik isteyen tamamen başka bir surata dönüşebiliyor en iyi doktor olsa bile bu sonuç olabilir ben pahalı doktora oldum en iyi doktora oldum a güvenmeyin hepsi iyi reklam yapıyor iyi işleri var ama her yaptıkları iyi oluyor diye birşey yok maalesef

senin burnunda ne sıkıntı oldu canım? senmi beğenmedin yoksa bi sorunmu var

Ameliyat oldun mu?

Merhaba nasıl oldunuz

ben 3 kere ameliyat oldum 2 ameliyatim faciadi 3 de zor toplandi ama toplandi cok sukur doktorum isin uzmaniydi ozelden detalar verebilirim

Eski ameliyatti burnum

Ve 3 cu revizyon

Eklentiler

• CAA06368-82DC-44C1-90E6-49B653B3EC3A.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 217
  • 4A3A684C-49AD-43B7-8150-F847CB2E2375.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 188
  • 0C4604F7-467C-4C28-909B-433DB46B0A49.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 212
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…