Senin ameliyatın nasıl geçti ? Bir ara çok kararsızdın. Ameliyatını olmana çok sevindim. Kime oldun? Ve memnun musun? Beni,senin ameliyat olmadan önceki halinmiş gibi hayal et. Endişeli,kararsız Eğer burdan cvp veremezsen özelden beni ne olur bilgilendir emiAmeliyatımı ikisinide olmadım ama ikisinide biliyorım canım. Ben salih beyin yaptıklarını fazla beğenmiyorum. Bana hitap etmiyor yani. Muhammet beyi çok beğeniyorum. Bana göre efsane. Eğer ki ben seçicek olsaydım Muhammet beyi seçerdim. Gerçekten hem çok doğal hem çok minnoş yapıyor.
Kusura bakma karıştırdım sanırım. Bende Emre İlhan ı düşünüyordum. Muhammet Bey de çok iyi ama. Bilemiyorum. Bakalım hayırlısı. Senin ameliyat olup bu süreçten memnun olmana sevindim.Yok canım baskasıyla karıstırdın beni sanırım ben hiç kararsız kalmadım kimse arasında benim doktorum hep belliydi bizim aile doktoruydu zaten. Ben memnunum yani çok şükür. Endişeni çok iyi anlıyorum ama senin yerine koyuyorum kendimi. Yani ben şuan senin yerinde olsaydım şüphesiz Muhammet beyi seçerdim başka alternatif düşünmezdim bile. Çok beğeniyorum ben. Eğerki tanıdığımız bir doktora olmasaydım, inan hiç kararsız kalmaz Muhammet beyi seçerdim ben.
ben 6 gün önce muhammet beye revizyon oldum : )Bende Muhammet beye yöneldim gibi. ama revizyon olunca iş çok zor oluyor
Gerçekten mi tam aradığım kişisin o zaman gerçi şuna hala Sargılıdır ama ne gibi problemlerden dolayı oldunben 6 gün önce muhammet beye revizyon oldum : )
evet atel bugün çıkcak, bir sürü problem vardı, 10 yıl önce bir ameliyat olmustum, tıkanıklık sekil bozukluğu düşüklük kemer hepsi.Gerçekten mi tam aradığım kişisin o zaman gerçi şuna hala Sargılıdır ama ne gibi problemlerden dolayı oldun
Çıktımı peki atelin az çok şekli bellidir :) memnun nusunevet atel bugün çıkcak, bir sürü problem vardı, 10 yıl önce bir ameliyat olmustum, tıkanıklık sekil bozukluğu düşüklük kemer hepsi.
Benim Ağustos'ta randevum var Emre İlhan için ama çok olumsuz yorum okudum yani bilemiyorum Emre ilhandan vazgeçtim gibiMerhaba bende senin durumundaydim Emre ilhan ve Muhammet dilber arasinda kalmistim ki halen de öyleyim ama 8. Aya muhammet dilberde revizyon ameliyat icin yer aldim. Aslinda Emre bey de bi görunmek istiyodum ama 11. Aya kadar dolu oldugu icin malesef olmuycak
Yok canım baskasıyla karıstırdın beni sanırım ben hiç kararsız kalmadım kimse arasında benim doktorum hep belliydi bizim aile doktoruydu zaten. Ben memnunum yani çok şükür. Endişeni çok iyi anlıyorum ama senin yerine koyuyorum kendimi. Yani ben şuan senin yerinde olsaydım şüphesiz Muhammet beyi seçerdim başka alternatif düşünmezdim bile. Çok beğeniyorum ben. Eğerki tanıdığımız bir doktora olmasaydım, inan hiç kararsız kalmaz Muhammet beyi seçerdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?