Kizlar yardiminiza cok ihtiyacim var. Hem nefes alma sorunum oldugu icin hem de burun şeklimdeki egriliklerden dolayi revizyon ameliyati olmak istiyordum, cok guvendigim bir doktordan ameliyat tarihi aldim fakat 18 bin lira dedi ameliyat icin. Baska doktorlardan fiyat almadim bu revizyon ameliyati fiyatlari hep bu civarlarda mi? bir ameliyata 18 bin lira verilir mi sizce cok kararsizim(
Bu hangi doktor canımBugun doktorla gorustum.1.500 dedi ama benim yanakta sislikde var botoksda olucak ikisi birlikte 1700 e yapicak :) saolsun
Bu hangi doktor canım
Kızlar bende revizyon düşünüyorum aklımda bir sürü doktor var ama ilk sırayı barış Çakır ve Emre İlhan alıyor . Barış Çakır 28 binden başlıyormuş Emre İlhan 20 bin bunun dışında Alpaslan yıldırım diye bir doktor araştırdım 8-10 bin dedi birde Ankara'da Haldun kamburoğlu var oda 12-15 bin . Of offf çok zor bir karar ve fiyatlar çok yüksek evet ama birincide zaten alt üst olduk ikinciyi ucuza kaçmamak lazım güvenilir bir doktora olmak lazım sonuçta çok daha zor bir ameliyat. Napcam bilmiyorum bir sürü doktor var aklımda bu ara Tevfik sözenide çok övdüler onun fiyatını bilmiyorum . Bendede eğrilik devam ediyor maalesef ve daha 1 yıl bile geçmedi
Benim daha 2. Ayım Salih Emre üregen ismini çok duydum bi kaç gündür takibe aldım onuda ama henüz irtibata geçmedim. Zaten önümde uzun bir süre var revizyon için. Emre ilhana Ağustos'a randevu aldım barış çakıra da almak istemedim ama maalesef 1 yıl dolmadan randevu vermiyormuş. Maddi durumu düzeltirsem barış çakıra gözüm kapalı olurum. Şu günler nasıl geçecek valla kafayı yemek üzereyim. Psikolojik olarak çok yıprattı beniCANIM SENİNLE AYNI DURUMDAYIM 4 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM BURUN UCUM DÜŞTÜ, REVİZYON OLACAĞIM.
SALİH EMRE ÜREGEN E SORDUNMU SANIRIM BEN ONA OLACAĞIM.
Kızlar bende revizyon düşünüyorum aklımda bir sürü doktor var ama ilk sırayı barış Çakır ve Emre İlhan alıyor . Barış Çakır 28 binden başlıyormuş Emre İlhan 20 bin bunun dışında Alpaslan yıldırım diye bir doktor araştırdım 8-10 bin dedi birde Ankara'da Haldun kamburoğlu var oda 12-15 bin . Of offf çok zor bir karar ve fiyatlar çok yüksek evet ama birincide zaten alt üst olduk ikinciyi ucuza kaçmamak lazım güvenilir bir doktora olmak lazım sonuçta çok daha zor bir ameliyat. Napcam bilmiyorum bir sürü doktor var aklımda bu ara Tevfik sözenide çok övdüler onun fiyatını bilmiyorum . Bendede eğrilik devam ediyor maalesef ve daha 1 yıl bile geçmedi
Canım ben şubatta aradım Haziran'a veriyorlardı sonra revizyon olduğunu söyledim barış bey revizyonu ameliyatın üstünden bir yıl geçmeden muayene etmiyor dediler o yüzden alamadımBarış çakır 6 ay sonrasına randevu veren İnstagram fenomeni doktor sanırım . Bir tanıdığa 6 ay sonrasına vermiş şaka gibi hem de randevu yani.
Revizyonu tabi bilemiyorum aradan zaman geçmesi mutlak gerekli bildiğim kadarıyla 1-2 sene burnun oturma süresi varmış. Ama normal randevu için 6 ay sonrası şaka gibi.Canım ben şubatta aradım Haziran'a veriyorlardı sonra revizyon olduğunu söyledim barış bey revizyonu ameliyatın üstünden bir yıl geçmeden muayene etmiyor dediler o yüzden alamadım
Kizlar yardiminiza cok ihtiyacim var. Hem nefes alma sorunum oldugu icin hem de burun şeklimdeki egriliklerden dolayi revizyon ameliyati olmak istiyordum, cok guvendigim bir doktordan ameliyat tarihi aldim fakat 18 bin lira dedi ameliyat icin. Baska doktorlardan fiyat almadim bu revizyon ameliyati fiyatlari hep bu civarlarda mi? bir ameliyata 18 bin lira verilir mi sizce cok kararsizim(
Kesinlikle katılıyorum.zaten güzel olan ufacık bi islem yapılmıs kızların fotograflarını paylasiyorlar, öncesi fotografları hele hiç yok.dogru mu yalanmi belli bile degilMerhaba, ben Hüseyin Altun'a oldum. Benden önce 3 arkadaşım olmuştu. Şu an 2ay oldu ve çok memnunum. Üsküdar yunus Emre hastanesinde. KBB uzmanı. Revizyon oldum. Eğrilik ve burun ucu toparlandı ve nefes alma sorunu giderildi. Baya bi işi vardı burnumun yani...
Bu arada bazı çok popüler yıllarca randevu alınamayan doktor hayranlığını anlamıyorum. İnstagramda dikkat edersiniz sadece güzel kızların-güzel burunlarına yer veriyor. Etiketlenen fotoğraflara baktığımda beğenmediğim bir sürü burun vardı. Yani alternatiftir doktorlara da yönelebilirsiniz rahatlıkla.
Ben Selçuk Yazan'a ameliyat oldum.çok çok memnunum.ameliyat fiyatı sorunuza gelince- önceliginiz güvendiginiz dr.u bulmak olmalı, fiyat önceliginiz olursa yanlıs yaparsınızKizlar yardiminiza cok ihtiyacim var. Hem nefes alma sorunum oldugu icin hem de burun şeklimdeki egriliklerden dolayi revizyon ameliyati olmak istiyordum, cok guvendigim bir doktordan ameliyat tarihi aldim fakat 18 bin lira dedi ameliyat icin. Baska doktorlardan fiyat almadim bu revizyon ameliyati fiyatlari hep bu civarlarda mi? bir ameliyata 18 bin lira verilir mi sizce cok kararsizim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?