- 26 Şubat 2023
- 2
- 4
- 25
- Konu Sahibi cherryberryy
merhabalar. burun ameliyatım 2 ay olacak ve önceden burnum eğriydi. alçı çıktığında da eğriydi fakat kabul edilebilirdi sanırım pek rahatsız etmemişti beni. sonra tuhaf tuhaf şekillere girdi ödemle şişman bir c harfi bile oldu ilk hafta. her neyse buraları geçiyorum şunu söylemek istiyorum ki ilk günler dışında asla burnumdan memnun olamadım ödemle geçer şu bu dediler ama hayır ödem büyük ölçüde indi ilk ay hatta görenler şaşırdı baya iyiyleşmiş diye. burnum baştan sona eğri sola doğru ve bu ameliyatı özellikle eğrilik için olmak istemiştim. yan profilden çok kötü değil kabul edilebilir benim için (yine içime pek sinmiyor ucu kısa olduğu için), düz iniyor ve düz seviyorum. çaprazlardan ve önden gerçekten kötü ve sol burun deliğimde kıkırdak burun deliğimi nerdeyse kapatıyordu onu düzeltti ama o kısmın septum tarafında nasıl denir bilmiyorum potluk kaldı resmen. ve açıkçası burun ucumun kısaldığını düşünüyorum git gide buna şaşırdım çünkü herkes burun ucu şişi çok sonra iner diyor. kısa kaldı çirkin hissediyorum özellikle çapraz çekerken. çok pişman oldum yaptığıma eski burnum büyüktü eğriydi falan ama estetiksizdi ve şimdi estetikli eğri ve saçma sapan potluklar var. ucu da gittikçe eskisi gibi eğriliyor gibi geliyor çünkü sağ kısım hafif çökük gibiyken sol kısım çıkıklaşıyor. buna ödemden falan dese de herkes, gittikçe daha da belirgin olacağı endişesi beni korkutuyor. revizyon için 9-12ay beklemek gerekiyor, daha kötüleşirse nasıl okula gideceğim diyorum. pişmanlıklarım beni bitiriyor. ve revizyon da korkutuyor. aslında ufak tefek bahsedecektim ama o kadar içime dert ettim ki anlatasım gelmiş tekrar aynı hatayı yapmak istemiyorum ve şimdiden iyice araştırmak istiyorum revizyon için. yazın 6. ayımda muayeneye kabul eder mi doktorlar bunu öğrenmek istiyorum. doğu tarafında oturuyorum ankara veya istanbulda revizyon için doktorlara görünmek istiyorum. şimdilik aklımda tural fatullayev ve ahmet islam var. en içime sinen tural bey şu anda ama gerçekten pahalıymış. ve kaç ay sonrasına gün veriyorlar çok geç mi? en azından 6. ayım dolduğunda fikirlerini almak istiyorum. anca ameliyata kadar hem fiyatı hem hangi doktor olacağını kararlaştırırız. 20 yaşımda bunları düşünüp hee şeyimi kararttığıma inanamıyorum ve çok üzgünüm derslerim her şeyim aksadı, depresyon gibi bi dönemden geçiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum kendime gelemiyorum çok üzgünüm gerçekten. ailem de benimle birlikte üzülüyor. buna da çok üzülüyorum. sınavlarımda napacağımı bilmiyorum hiç kendimi derslerime veremiyorum. göğsümde hep bi ağrı huzursuzluk.. ölsem de kurtulsam diyorum yalnızca bu uygulamaya da bu vesileyle kaydoldum ilk haftamdan beri burnum yüzünden burada yazılanları benzerleri okuyordum.