Merhabalar bir sene önce burun ameliyatı oldum kötü bir sonuç aldım revizyon ameliyatı yaptırmak zorundayım Psikolojimi çok bozdu bir yıldır toparlanmam gerek artık önceliğim Ankara’da yaşıyorum önceliğim Ankara ameliyat için ama iyi bir doktor olursa şehir dışına da giderim fiyatlar çok pahalanmış ama ikinci kez de pişman olmamak için dişimi sıkıp borca girip düzgün birinde yaptırmak en mantıklısı diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Revizyon burun estetiği doktor önerisi acil ?
- Konu Sahibi aventus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
Merhaba neyden memnun değildiniz
Görüntüsünden memnun değilim önceki burnum biraz uzun ve ucu inceydi şu an hem kısa oldu hem de ucu tombul durumdaMerhaba neyden memnun değildiniz?
- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
Mesut kayanın yaptığı burunları çok doğal buluyorum ama revizyonda ne kadar iyidir bilmiyorumGörüntüsünden memnun değilim önceki burnum biraz uzun ve ucu inceydi şu an hem kısa oldu hem de ucu tombul durumda
HayırNefes sorunu var mi
baktım Mesut hocaya ama revizyon hiç görmedim bir kaç paylaşımı olsaydın fikrim olacaktı ama göremeyince aklımda şu an yok bir iki kişi buldum ama fiyatlar uçmuş tural fatullayev var 200 bin diyor eren taştan var 300 bin diyor çılgın rakamlar benim aklımda en fazla 100-120 arası var maksimum ne yapıcam bilmiyorumMesut kayanın yaptığı burunları çok doğal buluyorum ama revizyonda ne kadar iyidir bilmiyorum
Daha onceki plastik cerrah mi yapmisti pekiGörüntüsünden memnun değilim önceki burnum biraz uzun ve ucu inceydi şu an hem kısa oldu hem de ucu tombul durumda
- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
Güzel olacağını bilse bari insan bir şekilde borca girer verir, garantisi de olmayınca çok zor durumda hissediliyor, benim de 2 ay oldu memnun değilimHayır
baktım Mesut hocaya ama revizyon hiç görmedim bir kaç paylaşımı olsaydın fikrim olacaktı ama göremeyince aklımda şu an yok bir iki kişi buldum ama fiyatlar uçmuş tural fatullayev var 200 bin diyor eren taştan var 300 bin diyor çılgın rakamlar benim aklımda en fazla 100-120 arası var maksimum ne yapıcam bilmiyorum
Çok haklısınız oda soru işareti ama böyle de devam ettiremem hayatımı , sıradan doktorlar 80-100 arası istiyorlar revizyona dediğim gibi yine başarısız olmaktansa biraz dişimi sıkıp revizyon üzerine başarılı birine yaptırmayı tercih etmek istiyorum sizce mantıklı mıGüzel olacağını bilse bari insan bir şekilde borca girer verir, garantisi de olmayınca çok zor durumda hissediliyor, benim de 2 ay oldu memnun değilim
Kbb doktoruna yaptırdım Ankara’da Fatma Ünal TUNÇKAŞIKDaha onceki plastik cerrah mi yapmisti peki
- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
Haklısınız tabii ki 1 sene beklemişsiniz ve içinize sinmemiş burun suratın tam ortasında olan bir şey ister istemez sürekli düşünüyor insan. Ama revizyon da riskli istediğimiz sonucu alamama ihtimali korkutuyor. Umarım her şey isteğiniz gibi olurÇok haklısınız oda soru işareti ama böyle de devam ettiremem hayatımı , sıradan doktorlar 80-100 arası istiyorlar revizyona dediğim gibi yine başarısız olmaktansa biraz dişimi sıkıp revizyon üzerine başarılı birine yaptırmayı tercih etmek istiyorum sizce mantıklı mı
Teşekkür ederim umarım herkes istediği burna kavuşurHaklısınız tabii ki 1 sene beklemişsiniz ve içinize sinmemiş burun suratın tam ortasında olan bir şey ister istemez sürekli düşünüyor insan. Ama revizyon da riskli istediğimiz sonucu alamama ihtimali korkutuyor. Umarım her şey isteğiniz gibi olur
- 8 Aralık 2017
- 273
- 81
- 98
erkan soylu dusundunuz muTeşekkür ederim umarım herkes istediği burna kavuşur
Düşünmedim o kadar çok doktor var ki hangisine yoğunlaşacağım kafam karmakarışık oldu ama sayfasına baktım güzel revizyonlar yapıyor siz ona mı oldunuzerkan soylu dusundunuz mu
Sercan gödeMerhabalar bir sene önce burun ameliyatı oldum kötü bir sonuç aldım revizyon ameliyatı yaptırmak zorundayım Psikolojimi çok bozdu bir yıldır toparlanmam gerek artık önceliğim Ankara’da yaşıyorum önceliğim Ankara ameliyat için ama iyi bir doktor olursa şehir dışına da giderim fiyatlar çok pahalanmış ama ikinci kez de pişman olmamak için dişimi sıkıp borca girip düzgün birinde yaptırmak en mantıklısı diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
sercan gode cok sikayet var hakkainda iyice arastrmak lazimSercan göde
- 2 Aralık 2023
- 10
- 1
- 1
- 28
hayır olmadım ama araştırıyorum tural fatullayev var aklımda ona olmayı düşünüyorum fiyatı çok yüksek ama , kendimi ayarlamaya çalışıyorum maddi konudamerhaba oldunuz mu revizyon ben de araştırıyorum