• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyatında 13. Ay inmeyen şişlik?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
30
İkinci ameliyatımda sadece burun ucu yapıldı ama burnumun üstü düzgün ama burun ucum çok kalın yandan güzel duruyor ama gülünce düşüyor kalın deride geç iniyor diyorlar şişliklerden olabilir mi? Daha iner mi şişlik?

İkinci ameliyatımda sadece burun ucu yapıldı ama burnumun üstü düzgün ama burun ucum çok kalın yandan güzel duruyor ama gülünce düşüyor kalın deride geç iniyor diyorlar şişliklerden olabilir mi? Daha iner mi şişlik?

Foto eklersen cnm daha iyi gözlemleriz . Benim ilk ameliyat 7. Ayım hala ucunda ödem var mesela 😒

Merhabalar benim de burun ucun değil de iki burnun deliğimin arasında aşağı doğru sarkma oldu. Burun ucum düşmedi o yukarıda ama dediğiniz gibi aşağı doğru inen arada bombelik ve kıkırdak sarkık şekilde belli kontrole gittim ve kıkırdak ın dikişinin attığını tekrar dikilmesi gerektiğini 15 dk lık sedasyon yöntemiyle yapacagını söyledi. Acaba daha kötü olma ihtinali nedir. Kendi koyduğu kıkırdağın o bombeli kısmını törpüleyebiliyor mu doktorlar ? Dikiş neden atmış olabilir saçma ha of 11. Ayda olacak iş değil

Back