-
- Konu Sahibi Sibella2710
Paylaşımlarına bakabilirsiniz Ömer ErdağUcuza revizyon kulağa hiç hoş gelmiyor.Diğerlerinden uygun fiyat veren dr muhtemelen pratik yapıyordur ya da işinde çok iyi değildir. Sonra binbir türlü üzüntü yaşamamak için doğru adım atmak gerek.
İlk iki ameliyatımı yapan doktoru muhteşem paylaşımlarına bakarak seçtiğim için maalesef ki paylaşımların,özellikle de ameliyat masası resimlerinin benim için çok bir kıymeti yok.Herkes en iyileri paylaşarak nasıl daha çok hasta kaparım derdinde.Paylaşımlarına bakabilirsiniz Ömer Erdağ
Şans işi aslında bnde başka doktora oldum benim burnum tek kötü oldu diğerleri gayet memnun 6 ayım dolsun revizyon olcam size söylediğim doktorun yanına konuşacam önce tabi ki çok mağdurum bu burunla asla yaşayamamİlk iki ameliyatımı yapan doktoru muhteşem paylaşımlarına bakarak seçtiğim için maalesef ki paylaşımların,özellikle de ameliyat masası resimlerinin benim için çok bir kıymeti yok.Herkes en iyileri paylaşarak nasıl daha çok hasta kaparım derdinde.
Sıklıkla revizyon yapanlara bakıyorum ki iyi revizyon yapan ilk ameliyatı çoğunlukla iyi bitirir.
Doktorun tarzını anlamak için sayfalarını incelemek iyi bir yöntem ama benim burnum böyle olacak diye hayal kurmak çok yersiz. Ben doktorumun o güzel paylaşımları arasına hiç giremedim mesela :)
Prof. Dr. Eren Taştan ve Dr. Tural Fatullayev iyi olduğunu duymuştumMerhaba arkadaşlar yardıma ihtiyacım var daha fazla fiyatlar artmadan revizyon olmam lazım Ankarada doktor tavsiye edecek var mı kalkık bir burun istiyorum çünkü daha önce doğal yapan bir yere oldum antalyada ve kalın derili de olunca ucu düştü ince uzundu şimdi kalın ucu düşük bir burun var gülünce hem ucu düşüyor hem kanatları yukarı kalkıyor sağ çaprazdan bakınca da kemik çıkıntısı oldu kısaca olmadı yani. Şimdi burnumun üçünün ağırlığından nefes alamıyorum tülbent ile kaldırıp bağlayıp uyuyorum o derece küçülmese bile kalkık ucu asla düşmeyen bir revizyon istiyorum. Lütfen yardımcı olun borçla yapicam bunu lütfen reklam amaçlı yazanlar vicdanlı olun yapmayın. Tecrübelerinizi bekliyorum
Merhaba peki ne kadar ödediniz revizyona ben altı ay önce İlk oldum. Nefes alamıyorum. Burnum düştü sol delik sağdan çok kapalı oldu. Altı ay sonra olmak zorundaymisim KBB doktoru dedi.Ben 23 ocakta revizyon oldum.Adnan Fuat Büyüklü hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum. .
Nerede bulabilirim Istanbul dayım ben. Altı ay sonra olmak zorundayım. Hiç nefes alamıyorum. Devlet hastaneleri dolaştım ilgilenmedi hiçbiriRevizyon için çok iyi doktor ve ucuza yapan var
Ömer Erdağ bakabilirsiniz bende de olcam 6 ayimin dolmasıni bekliyorumNerede bulabilirim Istanbul dayım ben. Altı ay sonra olmak zorundayım. Hiç nefes alamıyorum. Devlet hastaneleri dolaştım ilgilenmedi hiçbiri
İnşallah umduğumuzu buluruz ama kimbilir kaç para tutacak. 100000 e olacak olan var. Devlet ve üniversite hastanesi ilgilenmedi benimleÖmer Erdağ bakabilirsiniz bende de olcam 6 ayimin dolmasıni bekliyorum
45 bin 50 bin bahsettigimİnşallah umduğumuzu buluruz ama kimbilir kaç para tutacak. 100000 e olacak olan var. Devlet ve üniversite hastanesi ilgilenmedi benimle
Ömer Erdağ Mardin de görünüyor Benim için imkansız.45 bin 50 bin bahsettigim
45 bin 50 bin bahsett
Bence gelebilirsiniz Bir şekilde psikolojinizi anlıyorumÖmer Erdağ Mardin de görünüyor Benim için imkansız.Ben İstanbul da yaşıyorum. İstanbul aşırı pahalı
6 ay çok erken.Aceleci davranıp daha çok üzülebilirsiniz.Erken revizyonların başarısızlık oranı yüksek.Ben 13.ayda oldum ama şimdiki aklım olsa hem daha çok iyileşmek hem de daha iyi bir Dr bulmak adına çok beklerdim.Ömer Erdağ bakabilirsiniz bende de olcam 6 ayimin dolmasıni bekliyorum
Ben de altı ay dolmasını bekliyorum ama altı ay önce oldum. Yani altı ay sonra bir sene olacak. Doktor dedi. Ama ben değil altı ay bir güne bile dayanamıyorum çünkü burnum felâket tıkandı hiç nefes alamıyorum. Her gece uyanıyorum6 ay çok erken.Aceleci davranıp daha çok üzülebilirsiniz.Erken revizyonların başarısızlık oranı yüksek.Ben 13.ayda oldum ama şimdiki aklım olsa hem daha çok iyileşmek hem de daha iyi bir Dr bulmak adına çok beklerdim.
Bana da ameliyattan sonra 6 ay geçmez gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum da 1,5 yıl olmuş.Nefes problemi olunca daha zor tabi. Umarım en iyi doktoru bulup kurtulursunuz.Maalesef ki en az 5-6 bin Euro’yu gözden çıkarmak gerekiyor.Keşke iyi olacağının garantisi olsa..Ben de altı ay dolmasını bekliyorum ama altı ay önce oldum. Yani altı ay sonra bir sene olacak. Doktor dedi. Ama ben değil altı ay bir güne bile dayanamıyorum çünkü burnum felâket tıkandı hiç nefes alamıyorum. Her gece uyanıyorumİyi doktorlar 100000 gibi rakamlar istiyor bizim gibi sıradan vatandaş nereden bulsun o parayı umutsuzum ben. Burun ameliyatı neden bu kadar fahiş fiyat olmak zorunda? İranlılar bizim ülkemizde onların istediği parayı veriyor diye bizden de aynısını bekliyorlar. Doktorun görevi iyileştirmek değil mi? Ben kaza da geçirmiş olabilirdim yine burnum bozulmuş olacaktı yine risk taşımış olacaktım . Ağlamak istiyorum
Hangi doktor ismi nedirRevizyon için çok iyi doktor ve ucuza yapan var
Ömer ErdağHangi doktor ismi nedir
O kadar parayı vermem imkansız. 10 yıldır çalışıyorum 10 yılda 100000 biriktirdim. Evimizi yaptırdık 15 oraya eve kanepe takımı ev aletleri ve bu ameliyat derken eridi birikimim. Bir on sene daha Birikim yapmam gerekir. Kredi işine hele hiç bulaşmam. Öyle birşey yapsam ev alırım. Nefessiz yaşayacağım . Karbonat tuzlu su çekiyorum burnuma böyle idare ediyorum.Bana da ameliyattan sonra 6 ay geçmez gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum da 1,5 yıl olmuş.Nefes problemi olunca daha zor tabi. Umarım en iyi doktoru bulup kurtulursunuz.Maalesef ki en az 5-6 bin Euro’yu gözden çıkarmak gerekiyor.Keşke iyi olacağının garantisi olsa..
Burnunuz ilk başta da mı böyleydi yoksa sonradan mı kapanmaya başladı sol kanadı. Oraya destek koyulması lazım. Bende 2 buçyk sene önce estetik oldum sanki sol burun kanadım daralıyor gittikçe umarım değişmez korkuyorumO kadar parayı vermem imkansız. 10 yıldır çalışıyorum 10 yılda 100000 biriktirdim. Evimizi yaptırdık 15 oraya eve kanepe takımı ev aletleri ve bu ameliyat derken eridi birikimim. Bir on sene daha Birikim yapmam gerekir. Kredi işine hele hiç bulaşmam. Öyle birşey yapsam ev alırım. Nefessiz yaşayacağım . Karbonat tuzlu su çekiyorum burnuma böyle idare ediyorum.