- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 34
- Konu Sahibi yabanincirimm
burnunu büyüten oldu mu mümkün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar kiymetini bilinnnn kucuklugunden sikayetcisniz ben revizyon oldum burun sirtina kikirdak eklendi nedenini bende bilmiorum smdi kocaman ve kalin bir burnum var inanin bu hic dogal degil benim hic ameliyat olmadgm burnumdan daha buyuk.ve kaba nasil dogallik bu doktorlarda sorun var kimse isini duzgun yapamiyo ben revizyon olmamanizdan yanayim goruntu onden daha da b.k oluyo
Revizyon için ücret bilgisi verdi mi size?Mümkün olduğunu okudum burada. Dün Ahmet İslam'la görüştüm elbette mümkün ama en az 1 yıl beklemekte fayda var dedi. Çok rahatlatıyor insanı bir görüşün isterseniz
Revizyon için ücret bilgisi verdi mi size?
[/QUOTE
Ücret konuşmadık
Doktorunuz kimdi ?kızlar neler yazmıssınız ya hiç te oyle kalın bir burun olmuyor revizyon sonrası bu kadar ümitsiz olmayın bende sizin gibi cok üzülüyordum ama eski dogal burnumu aratmayacak bir burnum oldu revizyonla cok sükür![]()
Geçmiş olsun siz kime ameliyat olmuştunuzaynı sorunla karşı karşıyayım. burun köküm çok boştu ve burnum biraz aşağıdan başlıyor gibiydi, doktor bu sorunu gidermek için kaburgalarımından yararlanarak orayı doldurdu fakat benim burnum eskiden inceydi, burun kökü artık kalınlaşmış olduğu için burun sırtı ve burun ucu da kalınlaşmış oldu. artık önden eskisine göre daha büyük bir burnum varmış gibi hissediyorum. burun kökünde burnun biraz ince olması gerekir estetik açıdan.
42 kiloyum, yüzüm çok zayıf, derim aşırı ince. yüzüm aşağı doğru aşırı bir eğimle darlaşıyor ve dar yüzümde bence hâlâ büyük bir burnum var.
Siz kime revizyon olmuştunuz özelden de yazabilirsinizkizlar kiymetini bilinnnn kucuklugunden sikayetcisniz ben revizyon oldum burun sirtina kikirdak eklendi nedenini bende bilmiorum smdi kocaman ve kalin bir burnum var inanin bu hic dogal degil benim hic ameliyat olmadgm burnumdan daha buyuk.ve kaba nasil dogallik bu doktorlarda sorun var kimse isini duzgun yapamiyo ben revizyon olmamanizdan yanayim goruntu onden daha da b.k oluyo
turecurdo nickli arkadaş Ahmet İslam'a oldu, gayet memnun, burnu büyütüldü düzleştirildi ama kaburgaya gerek olmamıştı. Çok eskiden olduğu için fiyat şu an çok değişti... Yanlışsam düzeltsin :) evet aynen dediginiz gibi kaburga kullanilmadi bende kulakdan karsilandi kikirdak ihtiyaci buyutme yapildi
Eve
Evet dogru beni benden iyiturecurdo nickli arkadaş Ahmet İslam'a oldu, gayet memnun, burnu büyütüldü düzleştirildi ama kaburgaya gerek olmamıştı. Çok eskiden olduğu için fiyat şu an çok değişti... Yanlışsam düzeltsin :)
Evet arkadasim dogruturecurdo nickli arkadaş Ahmet İslam'a oldu, gayet memnun, burnu büyütüldü düzleştirildi ama kaburgaya gerek olmamıştı. Çok eskiden olduğu için fiyat şu an çok değişti... Yanlışsam düzeltsin :)
Bence de bende burun sırtını biraz yükseltip burun ucunuda indirmek istiyorum, ama kararsızım. Zor bir burnum yokk ama izmirde revizyon yapacak doktor konusunda da kararsızım. Ve madd manevi olarka zor bir ameliyat umarım son olurBu konu hakkında keşke daha çok konuşulsaydı. Eski bir konu ama çok önemli bence. Bazıları burnunu büyütmek istiyor olabilir. Fakat burada konuşan kişileri bir daha bulmak zor gibi :') bu konuda deneyimlerini aktaran arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum. Konuyu açan kişi acaba ameliyat oldunuz mu nasılsınız şuan ?
Aynısını istiyorum :') burun sırtını yükseltip kavisli yok etmek ve burun ucunu düşürmek daha doğal bir görünüme sahip olacağımizzdan eminim. Ameliyat oldum olalı her günüm kabusum oldu. Akıl sağlığımi kaybetmemek için direniyorum resmen. Çok pişmanım. Bende revizyon olacaksam gerckten son olsun istiyorum herkes son düşüncesiyle o masaya yatıyor ama ilerde başka sıkıntılarını çıkması ayrı bi üzücüBence de bende burun sırtını biraz yükseltip burun ucunuda indirmek istiyorum, ama kararsızım. Zor bir burnum yokk ama izmirde revizyon yapacak doktor konusunda da kararsızım. Ve madd manevi olarka zor bir ameliyat umarım son olur
Allahın izniyle iyi bir doktor bulursak sorunlarımız çözülecektirAynısını istiyorum :') burun sırtını yükseltip kavisli yok etmek ve burun ucunu düşürmek daha doğal bir görünüme sahip olacağımizzdan eminim. Ameliyat oldum olalı her günüm kabusum oldu. Akıl sağlığımi kaybetmemek için direniyorum resmen. Çok pişmanım. Bende revizyon olacaksam gerckten son olsun istiyorum herkes son düşüncesiyle o masaya yatıyor ama ilerde başka sıkıntılarını çıkması ayrı bi üzücü