Revizyon Ameliyatı Ücretleri (İstanbul, Mart 2023 )

Cemil Yurtseven’e ameliyat olduğumu söylemiştim. Ameliyat başarısız oldu. 8 ay bekledikten sonra kendisine tekrar ameliyat oldum ve o da başarısız oldu. Tavsiye etmiyorum.

Ne kadar zamn sonra dava açtınız ve kazandınız ?

Sahruz seydaya oldum bende hic memnun degilim sekli berbat onu es geciyorum eskiden nefes alabiliyorken artık nefes alamayan bir insanımmm
Şahruz şeydaya revizyon ameliyatı oldum ameliyattan önce kendisi bana kaburgadan kıkırdak alabilme yeterliliğine sahip olduğunu söyledi fakat ameliyattan sonra burnumda kıkırdak eksikleri mevcut kendisi kesinlikle bu yeterliliklere sahip değildir kendisine bunları söylediğimde beni sosyal hesaplarından engellemiştir tekrar bir cerrahi gerçekleştirmem gerekiyor kesinlikle kendisini önermiyorum

Şahruz şeydaya revizyon ameliyatı oldum ameliyattan önce kendisi bana kaburgadan kıkırdak alabilme yeterliliğine sahip olduğunu söyledi fakat ameliyattan sonra burnumda kıkırdak eksikleri mevcut kendisi kesinlikle bu yeterliliklere sahip değildir kendisine bunları söylediğimde beni sosyal hesaplarından engellemiştir tekrar bir cerrahi gerçekleştirmem gerekiyor kesinlikle ke

Kesinlikle kendisini önermiyorum

Ve mağduriyetimi Şahruz sevdanın asistanına ilettiğimde asistanı filiz denilen kadın bana sana cevap vermek zorunda değilim diye bir mesaj attı kendileri kesinlikle profesyonel gibi gözüken fakat kesinlikle profesyonellikten uzak olan bir yer doktor kesinlikle yetersiz biri kesinlikle tavsiye etmiyorum

İstanbul ‘da Doç Dr Fatih Sadıkoğlu revizyon ameliyatı fiyatı bilen var mı

Afedersiniz merakımdan soruyorum, bunların arasında neden Eren Taştan yok, revizyonda en iyilerden diye biliyorum da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…