Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Revivogen kullanan var mı???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

juriste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
10
0
86
İstanbul
Arkadaşlar dün eczaneden saç dökülmesi için revivogen saç bakım losyonu ve şampuanı aldım.Eczanedeki bayan çok tavsiye etti.Şu anda kampanya varmış:120TL yerine 65 TL.kullanmaya yeni başlayacağım.Bende pko var ve bu nedenle saçlarım çok dökülüyor. Acaba aranızda bu ürünü daha önceden kullanan var mı?Tavsiye eder misiniz?Bundan öncede Vichy nin şampuanını kullanmıştım.Dökülme biraz azldı gibi ama iyi bir sonuç alamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.....a.s.

pko ne demek anlayamadım. ama revivogen şampuanın çok iyi olduğunu söylüyorlar . ayrıca losyonu da iyiymiş tabi. saçların kalitesini artırıyormuş, yani canlandırıp kalınlaştırıyormuş falan. bende almayı düşünüyordum tabi fiyatı çok geldi 30 lira şampuan için.

Pko kadınlarda yumurtalıklarda oluşan, küçük küçük kistlerin olduğu bir hastalık.buda aynı zamanda hormon bozukluğuna ve bazı insanlarda saç dökülmesine neden oluyor..Evet şampuan 30 lira.Bana da yüksek geldi fiyatı ve 12-18 ay kullanmak gerekiyormuş.Losyonda hergün yapılacakmış.Losyonu kullanmak insanın baya bir vaktini alyor.Şuanda derslerim yoğun olduğu için 1-2 ay şampuanını kullanırım.Daha sonrada losyona başlarım herhalde.İnş iyi gelir

geçmiş olsun canım ama saç dökülmesini önlemek ayrıca saç çıksında istiyorsan mutlaka minoxidil kullan ben minoxidil kullandım ve sonuç garanti. ama revivogeni genelde yardımcı olarak tavsiye ediyorlar yani onun losyonunu da kullanabilirsin ama bence minoxidil losyon ile revivogen şampuan kullanman yeterli olur.

merhaba
bende henüz kelleşme yok ama anne tarafı yaşı geçgin hanımların hepsiinin derisi gözükür düzeyde. benim de saçlarım 20li yaşlardan sonra eski gürlüğünü özellikle tepedekiler yitirdi. server serdaroğluna göründüm ve ileride teyzemlar gibi olmamak için önerisini sordum. bana minoxidil içerikli losyon başlarmıştı bir kaç yıl kulllandım. saçlarımda bir değişiklik olmadı. dökülmedi de gürleşmedi de... sonra bir ara minoksidil bulamayıp ara verdim. bulup tekrar kullanmaya başlayınca saçlarım alnımın yan taraflarından incelmeye başladı. aynı zamanda hiportiroid tedavisi de görüyorum. internette revivogene rastladım ve hakkında yazılanlar minoxidil kadar mantıklı geldi. minoxidil saçlı bölgenin kan dolaşımını artırarark dökmeyi engelliyor. revivogen ise saçı döken dht hormonunun saçlı deride etkisi bloke ediyor. neyse revivogene başladım bu arada troid doktoruna gittim bana saçlarında yanlarında incelme var cildiyeciye görün dedi. aynı kliniğin cildiye uzmanına göründüm bana revivogen losyona devam et dedi ve günde iki kez kullanmak üzere saça özel vitamin hapı verd ve 3 ay sonra gel dedi. benim dökülme bu arada iyice arttı ve ben tam 3 ay geçmeden gittim tekrar cildiyeciye. bana endişelenme saçlarında yeni çıkmalar var dedi. dökülenler zayıf saçlar takılma dedi ve revivogen şampuanı kullan saç kremi kullanma dedi. tedavinin iyi geldiğini devam etmemi söyledi. 3 ay geçince tekrar gideceğim. yani revivogen ve içtiğim hap iyi geliyo gibi. biraz bu işte süre de geçmesi gerekiyor dökülene bakıp tedaviden tedaviye atlamamak lazım diye düşünüyorum. saçı dökülenlere tavsiyem kesinlikle saçın tedavisine hemen başlamalı çünkü saç hücresi 5-6 yılda ölüyor ve yerine getirilemiyormuş. erken müdahele etmek ve gerekirse ömür boyu ya da yaşlanıncaya kadar tedaviye devam etmek lazım. araştırmalarımdan ve doktorların söylediklerinden şunu anlyorum. dökülen saça her gün birşey uygulanmalı çünkü saç her gün büyümeye devam ediyor. bu açıdan yalnız şampuan kullanmak etkili tedavi şekli olmayabilir. losyon her gün ve şampuan ise yardımcı olarak kullanılmalı.

bende aldım bugun revivogen set yaz kampanyası 99 tl... sen nasıl 66 ya aldın çok uygun.. nerden almıştın...

bendekı seette 1şampuan 360 ml ve 3 şişe losyon var 50şer ml

ferhunde mınoxıdlı nası etkı ettı sonucları yazarmısın

ben minoxil kullandm 6 ay pek bi etkisini göremedğm için bıraktm 3 ay oldu bırakalı fakat şu an felaket saçlarm dökülüyo tekrar minoxil kullanmak istemiyorum saç dökülme sebebim genetik benim revivogen kullanan arkadaşlar sonuçları yazmamışsnz bekliyoruz

ben 2 ay kullandım bioxsinden bi farkını görmedim saçı gür gösterdiği doğru kalınlaştırıyor ama dökülmeye bi etkisi yok bence... şuan blendax dökülme karşıtı şampuanını kullanıyorum birazcık azaldı gibi dökülmem

Evet kızlar bende saç dökülmesi şikayetiyle cildiyeciye gittim. Aşırı dökülme vardı. Doktor bana shen min adlı saç besleyici hap verdi ve eczacı revivogen şampuan verdi. Doktor 3 ay kullan dedi. şuan 2,5 aydır her ikisinide kullanıyorum. Sonuç süper saç dökülmem %80 durdu. Ve yeni saçlar çıkmaya başladı. Revivogen şampuandan memnunum saçlarımı gür gösteriyor ve parlatıyor. Size tavsiyem sabırlı olun. En az 3 ayda etkisini gösteriyor tedavi.

sacdokulmesi üzerine bir forum cnm takip edebilirsiniz ayrıca revivogen ile bilgiler var konular

Son düzenleyen: Moderatör:
Back