• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

revindell'in Söz Resimleri :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Bitanemmmm hayatmın anlamı ile başlangıcımızopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Söz çikolatamm :asigim:
$100_0567.jpg

Aşkımm ve ben opuyorumnanaktan
$100_0550.jpg

ilk yorum benden olsun güzelim alkisalkisalkismaşallah canım Alllah tamamına erdirsin yalnız enişte bey de göçmenlik war mı

ALLAH tamamını erdirsin canım
maşALLAH çok yakışmışınız
mutluluğunuz daim olsun
opuyorumnanaktan

ilk yorum benden olsun güzelim alkisalkisalkismaşallah canım Alllah tamamına erdirsin yalnız enişte bey de göçmenlik war mı

canım enişte arnavut makedon göçmeni, bizde bulgar göçmeniyiz aslında kardeşim yeğenlerim sarışın mavi gözlü hep ben aradan böyle esmer çıkmışım işte kaydirigubbakcemile3

mululuklar canım çok güzel görünüyorsun Allah tamamını erdirsin

canım çok güzel olmuşsun. elbisenin yakası falan harika... allah tamamını erdirsin inşalah a.s.

canım çok güzel olmuşsun. elbisenin yakası falan harika... allah tamamını erdirsin inşalah a.s.

ah tatlım o kıyafeti bulana kadar neler çektim bir bilsen kaydirigubbakcemile4 boy uzun olunca çok aramak zorunda kaldım fisfisfis

canım enişte arnavut makedon göçmeni, bizde bulgar göçmeniyiz aslında kardeşim yeğenlerim sarışın mavi gözlü hep ben aradan böyle esmer çıkmışım işte kaydirigubbakcemile3bende baktım enişte bizim oralara çok benziyor bende boşnağım canım..tekrardan hayırlı olsun

:1hug: canlarım benim sağolunnnn darısı bekar kardeşlerimin başına

Back