Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

Dakikayla olmaz canim.Her firinin isisi farklidir.150 derecede pisir.Sakin cok acma,yanar hemen üstü.Takip et,kizarinca yani üstü alti kirmizi olunca cikar.

ben 200 yüzle pişirdim sen öle diyince hemen 150 yaptım canım:D

ay çok merk edyrm nasıl olcak senin tariflerini takip edyrm hepsi güzel zaten:)

canım bide şerbet kek sıcakken mi dökülür yoksa kek soguduktan snramıı

Hayir kekte surupta ilik olacak.Surubunu cektikten sonra hindistan cevizini dök.Buzdolabina kaldir canim.Ayyyy valla merak ettim.Resim ekle.Ben daha cumartesi yapmistim.Arkadaslara götürmüstüm.Canim cekti yine yaaaaa:66:

teşekkürler azeri kızı
hemen deneyeceğim. resmini de koymayı becerebilirsem koyacağım.

ayyyy sırf onun için gittim bu vakitte yoğurt aldım..

canım da bi tatlı istiyo ki...

teşekkürler azeri kızı
hemen deneyeceğim. resmini de koymayı becerebilirsem koyacağım.

ayyyy sırf onun için gittim bu vakitte yoğurt aldım..

canım da bi tatlı istiyo ki...

Amaniiiii Berenle valla bir oldunuz bana diyeti bozdurakcasiniz:52:Canim cok cekti revani yaaaa.Hehe ama neyseki evde yumurta yok cok sükür.Diyete devam.

Sendende haberler bekliyorum mutlaka.Insallah güzel olur.Benim hic tutturmadigim olmadi.

Birde sen hamilesin.Keske ben yapip getirebilseydim sana.Bayilirim hamilelere biseyler pisirmeye

Son düzenleme:
$DSC03647.webp$DSC03648.webp$DSC03649.webp

ayyy resimleri ekledim inşallah becerebilmişimdir.
bi de nar gibi kızardı benim revanim...

ohhhh oturdum da yedim...
tariine sağlık azerikızı.
artık dediğin gibi içine ceviz vs koyarak da denerim....
eşim de beğendi..kaybetme diyor bu tarifi:)))))

Eki Görüntüle 133330 Eki Görüntüle 133331 Eki Görüntüle 133333

ayyy resimleri ekledim inşallah becerebilmişimdir.
bi de nar gibi kızardı benim revanim...

ohhhh oturdum da yedim...
tariine sağlık azerikızı.
artık dediğin gibi içine ceviz vs koyarak da denerim....
eşim de beğendi..kaybetme diyor bu tarifi:)))))

Offfffffff bu ne exorciiiiissst.:84:Nasil da güzel kizarmis yaaaaaaa.Ayyyy daha fazla bakmiyim.Öldüm bittim valla:77:

Ellerine saglik canim.Sanada esinede afiyetler olsun.Harikasinnnnn

eşim çok sever revaniyi bakarken benimde ağzım sulandı..ben unu çok koyuyodum kendi tarifimde ama burda un yarım su bardağından biraz daha fazla denmiş bu un yetiyomu canım bu kadarmı un koycaz yani...

Revani sevmeyen birisi olarak, sizin tarifinizi yaptım ve her şeyi kolay kolay beğenmeyen eşimden tam not aldığım gibi ,ben de çok beğenerek yedim .Çok teşekkürler...

Revani sevmeyen birisi olarak, sizin tarifinizi yaptım ve her şeyi kolay kolay beğenmeyen eşimden tam not aldığım gibi ,ben de çok beğenerek yedim .Çok teşekkürler...

Oooo ne mutlu bana.Ne güzel,demekki size revaniyi sevdiren ben oldum.Ama gercekten bu revani sevilmezmi Allahaskina:56:
Ellerinize saglik.Esinizede sizede afiyet olsun.

azeri kızı bende denedim ama güzel olmadı içi biraz cıvık kaldı acaba bi yanlışlıkmı yaptım anlamadım tarife tam uydum da

Back
X