Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

Canim benim cok tesekkür ediyorum.Kendime sayfa acmayi bir ara düsünmüstüm ama sonra vazgectim.Sayfam olursa düzenli sekilde süper seyler yapmam lazim:56:Ama kilo cizelgemi gördügün üzere diyetteyim:69: ve diyetim bitince bile bundan sonra 2-3 haftada bir böyle seyler yapicam.Bir ara o kadar SIK tatli yaptim ki bu kadar kilo aldim.
Ama bak sana söyleyeyim,benim tariflerimi nasil daha kolay bulabilirsin diye.Benim ismimin üzerine yani Azeri kizi yazan yere tikla.Tiklayinca bir sayfa acilacak.Bu sayfada vbRecipe yaziyor.Onun üzerine tiklayinca tüm tariflerim yukaridan asagiya dogru cikiyor.
Insallah yardimci olabilmisimdir canim.Bir dene olmazsa yine yardim ederim.

bulamadım canımmm:43:

azeri kızı revani tarifini yaptım,çok güzeldi,hemen bitirdik,kıvamı çok iyiydi,bir türlü tutturamıyordum
teşekkürler canımm

canım bide uzun borcamlar oluyoya dirtdörtgen onlarda yapcam çok ince olurmu arkadaş sorunca soruyum dedim aklıma taklıdı yuvarlakta yapınca kek gibi oluyooo

Ben senin mesajini daha simdi görebildim canim,kusura bakma.Dikdörtgen borcam cok büyük ama.Bende de var aynisi.Onda yapacaksan tarifi yarim artirmani öneririm.

canım bişi sorcam bu revaniyi resimdeki revaniyi vediğin malzemelerlemi yaptın yoksa daha çok mu koydun? malzeme

canım ben senin tarifini aynen uyguladım şu an fırında revanim ama ben tepsiye döktüm incecik oldu yani bu kabarıcak dimeee:( çok ince oldu yaaa elimle dağıttım dağıtmasam tepsinin öbür taraflarına yetmezdi

canım ben senin tarifini aynen uyguladım şu an fırında revanim ama ben tepsiye döktüm incecik oldu yani bu kabarıcak dimeee:( çok ince oldu yaaa elimle dağıttım dağıtmasam tepsinin öbür taraflarına yetmezdi

aaaaaa niye öyle ince oldu.Nasil bi tepsi kullandin cok mu büyük?Benim verdigim tarif yuvarlak borcam var,yada kare,onlara tam geliyor.Ama onlardan daha büyük birsey kullancaksan tarifi yarim artir.Resimdeki tepsi büyük oldugu icin 1,5 tarif kullandim ben.

aaaaaa niye öyle ince oldu.Nasil bi tepsi kullandin cok mu büyük?Benim verdigim tarif yuvarlak borcam var,yada kare,onlara tam geliyor.Ama onlardan daha büyük birsey kullancaksan tarifi yarim artir.Resimdeki tepsi büyük oldugu icin 1,5 tarif kullandim ben.

tüh bende resimdeki gibi tepsi kullandım ne biliyim sen öle kullandın sandım:(

:)))) olsun yaa lezzeti iyiyse incecik olsun. bi dahakine tepsini değiştirirsin. resmini yap da koy.
ben de yapmak istiyorum ama yoğurdum yok.çıkıp alırsak yaparım..

annemin haberi yok ama ben bir daha yaptım:D annem bilse beni mahveder:D ikinci revanimide yaptım şu an fırında bu sefer küçük borcama koydum:D off müsriflik bu ama bir daha yapmıcam :( bu arada çeyrek limon derken yarım limon mu sıkıyım ben anlamadım ya:(

annemin haberi yok ama ben bir daha yaptım:D annem bilse beni mahveder:D ikinci revanimide yaptım şu an fırında bu sefer küçük borcama koydum:D off müsriflik bu ama bir daha yapmıcam :( bu arada çeyrek limon derken yarım limon mu sıkıyım ben anlamadım ya:(

Canim olsun yaa,bizde öyle ögrendik.Ceyrek limon yani yarim limonun yarisi demek.Insallah tutturmussundur.

Back
X