• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

bende sabah fox haberde dinledim valla kızlar nimet çubukçu bir liseye gitmiş orda da açıklama yapmış kasımda 10000, sonrada 50000 kadro olacakmış ama sözleşmeliler içinmiş dedi haberde.sonra da bi daha sözleşmeli alınmayacakmış.

haberlerde gösterince bir de nimet çubukçu açıklama yaptı diyince size duyurmak istedim, bende aynı durumdayım sizi üzmek istemedim, yine de araştırın belki tam olarak vermemişlerdir ne bileyim :(

baktım memurlara falan kara haber belirtisi var herkesta ama net bi habere ulaşamadm ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz
kahroldum ne diyebirim ki o kadar büyük ah ediyorum ki derinden
niye bizi buldu bu kehanetler senesi niye::(((

memurlara baktım bende, aynı haberi konuşuyorlar duyanlar olmuş. program çalar saat programı ama dediğiniz gibi başka hiç bir yerde yazmıyor. güvenilir bir kaynak olduğunu düşünüyorum ama yanlış mı yorumladılar acaba neyse yakında çıkar nasıl olsa.

Abbas Güçlü bakanlık yetkilileriyle görüştü, sözleşmelilerin de tercih yapacağı haberini verdi sitesinde. Bir bakın isterseniz..

nimet çubukçuyu dinlediniz mi arkadaşlar, kasım ve şubat hayallerimiz suya düştü sadece sözleşmelileri kadroya geçireceklermiş hepimize geçmiş olsun.

bende sabah fox haberde dinledim valla kızlar nimet çubukçu bir liseye gitmiş orda da açıklama yapmış kasımda 10000, sonrada 50000 kadro olacakmış ama sözleşmeliler içinmiş dedi haberde.sonra da bi daha sözleşmeli alınmayacakmış.

hanturks karıştırmışsın ortalığı :lepi:

kasımda 10bin doğru 2010 yılı içinde 40 bin kadro...

ama bu sadece sözleşmelilere değil

puan üstünlüğüne göre atama olacak yani atamalarda sözleşmelilerde başvuracağı için..e şimdiki sözleşmelilerde atanamayanlardan yüksek puan aldığı için sözleşmeliler kadroya geçecek ...

ama bu kadrolar sadece sözleşmelilere verilen hak değil... puanı sözleşmeliden yüksek olan ama doğu tarafına gitmek istemediği için bekleyen kişilerde var..onlarda tercih yapacak

puanı barajdan yüksek olanlar başvuracak... bu başvuranalr sözleşmeli çalışanda olabilir evde oturup bekleyende

sabır etmektten başka yapacak birşey yok malesef... bu yılda böyle oldu ne yapalım kafamçokkarıştı

şubatta inşallah iyi bir alım olur tek temennim... kasıma da ir benim bir umudum yok senağlama

navbcım valla haberde nasıl söylendiyse ben onu aktardım valla, kasımda 10000 tamamda sözleşmeliler 10000 le bitmez ki! 50000 kadro sözleşmelileri kadroya geçirmek için yapıldı diye söylediler, nimet çubukçu sözleşmeliye karşı olduğumuzu söylemiştik bu şekilde sözleşmeliyi kaldırıcaz demiş haberde söylenen bu, yoksa benim ortalığı karıştırmak gibi bir niyetim yok, ama dediğim gibi onlar yanlış yorumlamış olabilir.

dediğin gibi sabretmekten başka yapacak birşey yok belki şubatta bitirirler yeni sınavla yine yeniler atanır, bir şekilde sözleşmeliyi bitirecekler görücez bakalım, tam haber yakında çıkar nasılsa.

sözleşmeyi bitiricez derken arada bizi bitirdiler ya helal olsun onlara
bekle sabret çalış azmet..ee zaten biz bunları aylardır yapmıyor muyduk?
sonuç:koskoca bir hezimet..giden koca bir yıl çalınan hayaller vesaire..
ne söylesek boş nasılsa kendimiz söylüyoruz, kendimiz işitiyoruz..

giden yıllar çalınan hayaller...gençlik aşkı mesleki heyacan hepsini bitirmeye yönelik bu çabalara yenilmeyeceğim ben :lepi:

ümitsizliğe kapılmayalım...

tarihsel şansımız kötü gidiyo

umarım bu ve şubat atamsında okul öncesi alımı olmaz... benim bu yılımı onlar mahvetti

sözleşmelileri kadroya geçirmek için o 10bin elbette yetmez ancak bu kadroların tamamı onlara verilmiş değil kiiii puan üstünlüğü var...
78 puanla sözleşmeli çalışan biri mi kadroyu kapar 82 puanla evde bekleyen biri mi opuyorumnanaktan

bu çektiklerimizi hak ettik mi? tabi ki hayır
ama önemli olan sağlığımız... sağlığımızı korumak için "olanda hayır vardır." diye düşünelim... ümitsizliğe kapılmayalım..bir kapı kapanınca diğeri açılır :lepi:

Bunların mecliste konuşuluyor olması, iktidarın yüzüne bazı şeylerin söylenmesi bile çok güzel.
Muharrem İnce ve arkadaşları 10000'in 30000' e çıkarılması için önerge vereceklermiş.
Öğretmen ataması yapılmıyor dedikçe nimet çubukçu gülüyordu dalga geçer gibi.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

119 beden eğitimi öğretmeni alınacakmış:delphin:
700 okul öncesi alacakmış 11700 mü oldu şimdi

Son düzenleme:
nasıl yani

belli mi kontenjanlar :uhm:

Sadece ikisini söyledi.
Önündeki kağıtta yazıyormuş ama çok uzunmuş söyleyemezmiş.
82 branşta atama yapılacakmış.Bu da demek oluyor ki çok branştan azar azar atama yapılacak.
Belki yarın açıklarlar dağılımları.
Milletvekilleri çok bastırdı ama onun umrunda değil hiçbir şey.
Ona göre mezunları istihdam etmek zorunda değillermiş.
Zaten yeteri kadar atama yapıyorlarmış
Ayrıca o sözleşmelileri kadroya geçiricem derken tarih falan vermemiş:delphin:
Bu kadın h.Çelik'i aratıyor bize

Valla chpli vekiller bastırdı kızlar

Dışarıda eylem yapıyor gençler.Bunlar okudular 4 yıl ama 320.000 kişi açıkta

siz 10.000 kişi alıyorsunuz dedi

Şimdi önerge vereceğiz 30.000 kişi için daha dedi.Bayağı hükümete yüklendiler

Nimetciğim de beden ve okulöncesi öğret.verilen kontenjanları açıkladı.

Sadece ikisini söyledi.
Önündeki kağıtta yazıyormuş ama çok uzunmuş söyleyemezmiş.
82 branşta atama yapılacakmış.Bu da demek oluyor ki çok branştan azar azar atama yapılacak.
Belki yarın açıklarlar dağılımları.
Milletvekilleri çok bastırdı ama onun umrunda değil hiçbir şey.
Ona göre mezunları istihdam etmek zorunda değillermiş.
Zaten yeteri kadar atama yapıyorlarmış
Ayrıca o sözleşmelileri kadroya geçiricem derken tarih falan vermemiş:delphin:
Bu kadın h.Çelik'i aratıyor bize

82 branşın 700 küsür okul öncesi ise geriye ne kaldı meraktayım
herşek hazır demek ki....

Valla chpli vekiller bastırdı kızlar

Dışarıda eylem yapıyor gençler.Bunlar okudular 4 yıl ama 320.000 kişi açıkta

siz 10.000 kişi alıyorsunuz dedi

Şimdi önerge vereceğiz 30.000 kişi için daha dedi.Bayağı hükümete yüklendiler

Nimetciğim de beden ve okulöncesi öğret.verilen kontenjanları açıkladı.

önerde direk reddedilmiş galiba bir sitede okuduğuma göre

bi chp değil dtp bile güzel konuştu

en azından bizi duyan birileri varmış :sinifsinif:

her ne kadar ücretli = sözleşmeli sananlar olsa da:1ninca:

Adamlar bize acımış ya aynı eğitimi verip de nasıl böyle eşitsizlik olur dedi

vekil-sözleşmeli-kadrolu ayrımına atıf yani kaydirigubbakcemile4

Dur bakalım nimetciğimin hangi kulağından çıktı CADIARZU

Back