• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

yok canım benim branşım resim ama bizden çok alım olmadığı için 76 civarı puan gerekiyor düşük değil yani. Matematik konusuna hiç girme valla ben güzel sanatlar lisesini bitirdim doğru düzgün matematik görmedik temel yok yani. mantık sorularını yapabiliyorum ama ben bir resimci olarak bu kadar ileri matematik bilmek zorunda mıyım ki :sinifsinif: Önceki sınavların hepsinin sorularını çözdüm, matematikten yine 10 tane falan yapabiliyordum, kolay sorular oluyordu ama özellikle bu son sınavda resmen bakakaldım dediğin gibi okumamışım bile çoğunu zaten yetiştirmek mümkün de değildi.

kızlar bişi sorcam size;
geçici mezuniyet belgesinı alalı 3-4 yıl olsa bile devlet kabul eder mi bunu, yoksa illa diploma isterim mi der.
okulu aradım sordum. belgenin bir süresi yok.ömür boyu geçerli dediler...

devlet arıza cıkarıyor mu atamalarda hiç duydunuz mu?

merak ettim.

kızlar bugün internete düşen kara haberi almadınız galiba
10.000 kadrolu ögretmen alınacak diyor bu ay
bu demektir ki eski sözleşmeliler atanacak tekrardan
bize üstüne bir bardak su içmek kalıyor galiba
benim moralim çok bozuk bugün
o kadar yaklaşmıştım ki kesin gözüyle bakarken
eğer dogruysa yalan oldu emeklerim yalan

kızlar bugün internete düşen kara haberi almadınız galiba
10.000 kadrolu ögretmen alınacak diyor bu ay
bu demektir ki eski sözleşmeliler atanacak tekrardan
bize üstüne bir bardak su içmek kalıyor galiba
benim moralim çok bozuk bugün
o kadar yaklaşmıştım ki kesin gözüyle bakarken
eğer dogruysa yalan oldu emeklerim yalan

nasıl yani..
sözleşmeliler kadroya gecırılıcek ve yeni alım yapılmıcak mı?

10 bin öğretmen alıncak doğru ancak henüz tam bi açıkma yapılmadı.. hepsi kadrolu olucakmış evet.. umarım korktuğumuz başımıza gelmez.. eğer şuanda sözleşmeli olanları kadroya alırlarsa bize 2010 kpss harici bi yol yok..

sermest haberi almamızla çarpılmam bir olduğu için sustum

"10 bin kadrolu..." ifadesinin ne olduğu malum

bu saatten sonra sözleşmelilere 'tercih yapmayacaksınız' diyemeyeceklerine göre................................................................................................................................akannehir

2010'da 40bin kadro diyorlar.Yani yeni alım 10bin ancak olur gerisi

Bir cepten diğer cebe geçirmek olacak

Bunlar ne bencil insanlar yaaa

Hala bunları destekleyene sinir oluyorum :oklava:

sözleşmeli olsaydın farklı düşünürdün yağmurseli...

onlarda haklı

evde atama bekleyenlerde haklı

yaşı 45in üzerinde öğretmenleri emekli etseler... onların yerine yeni kanlar alsalar ...tabi bu arada ücretliyi de bitirseler

bi de benim hayallerim gerçek olsa :lepi:

bir ara şu vardı... çok öğretmen atarsak öğretmenler ek derslerini alamazlar diyorlardı... gözü doymuyor ki milletin... ne aç gözlü bir toplum olduk çıktık aklım almıyor akannehir

kızlar bu 10.000 kasım için mi yoksa şubat için mi acaba yoksa şubat için de bir şansımız olabilir belki diye soruyorum.gerçi bu onların hep yaptığı şey yok 10bin alıyoruz yok 20 bin alıyoruz diye madyada gösteriş yapıyorlar ama yaptıkları dediğiniz gibi bir cepten alıp diğerine koymak, sonra millet sanıyor ki gerçekten bu sayıda öğretmen alınıyor.
bu arada navb canım emekli etmeyi bırak ücretli bile kalksa dünya kadar kadro açılır herkese yeter birde boş geçen dersler cabası.

bugü de sabah gazetesnde sanırım okudum haberı orada da sözlesmelılerın baska sekılde kadroya gecırılecegıne bunun sankı ılk atama olacagına daır bir haber vardı
acıkcası haber metninde de her zamanki gibi kesin bi bilgi bir anlam yok ama bu dünkü dumur olusumdan sonra bi acaba durumu yaratmadı degıl bende
internette bakarsanız sabahın haberlerınde metnı bır de siz okuyun ne anlıyorsunuz
müneccim falcı neler olduk neler de bir ögretmen olamadık gel de sıyırma
eğer dogruysa bize atama yalan oldu gitti bütün emekler vah ki ne vah

Son düzenleme:
sözleşmelilerin tercih haklarını ellerinden almakda haksızlık olur... zaten öyle birşey yaparlarsa sözleşmeli çalışanlar ayaklanır

bunların amacının ilk atama yapmak olduğunu düşünmüyorum... o yüzden eski düzen devam eder... sözleşmelilerde tercih eder.. puan üstünlüğü esas alındığı için verilen kadrolara sözleşmeli olarak çalışanlar cepten cebe geçirilir...öğretmen açıklarını kapatmak için oturtulmuş şahane bir düzen var zaten; ücretli öğretmenlik...

hacı hoca...hoca hacı derler ya öyle birşey

önümüzdeki hafta düzgün bir açıklama yaparlar heralde...bizde önümüzü görmüş oluruz artık inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sermest sanırım senin dediğin sözleşmelileri kadroya geçirme projesi, nimet hanım kasıma yetiştiricekti güya ama daha çıkmadı sanırım. yasa çıkmadan onları es geçebileceklerini zannetmiyorum, ancak yasa çıkıp sözleşmeliler kadroya geçirildikten sonra atama yapılırsa ilk atama şeklinde olur, yoksa sözleşmeliler risk almaz bence yine onlar girmek isterler.

benim de kafama yatmadı zaten ama haberlerin ikisi de birbirinden farklı yorumlamaya açık
bu kadar uzun sürmesinden bu sessizlikten belli zaten olan bize oldu kimvurduya gittik arada
artık bitse bu cendere de kurtulsak önümüze baksak hoş önümüz de bi aydınlık bi aydınlık ki(!)..

2010 eylül atamaları hakkında ne umut ediyorsunuz? yüksek bir rakam alırlar mı kii

nimet çubukçuyu dinlediniz mi arkadaşlar, kasım ve şubat hayallerimiz suya düştü sadece sözleşmelileri kadroya geçireceklermiş hepimize geçmiş olsun.

nette aradım taradım bişey bulamadım yazan arkadaş nerden duydun sen bunu kaynağı nedir Allah aşkına söyle her gün her gün kafayı yemekten bıktım usandım artık ya dün başbakan bunu dedi diyorlar bugun baska bişey çıkıyor deli ettiler bizi Allah ıslah etsin cümlesini ya

Back