- Konu Sahibi KiymiziAba
-
Valla ben atanamama durumunda kendimde hiçbir hata görmüyorum.
2 yıldır deli gibi çalışıyorum.
Her şeyden elimi ayagımı çektim, yeri geldi ders çalışıcam diye eşimin önüne yemek koymadığım bile oldu.
Son 1 ay sabah başlayıp gecenin 3lerine kadar çalıştım.Öncesi zaten malum sistemli bir şekilde çalıştım.
Sorusunu çözmediğim yayın kalmadı desem yeridir.
Ama noldu.Türkçe öğretmeniyim ve kahretsin sözel çıkışlı olduğum için matematik yapamıyorum.
Aslında yapıyordum denemelerde 15-20 tane.Ama sınavda noldu sadece 6 tane yapabildim yarısı yanlış.
Çünkü soruları bile anlayamadım.
Bunun suçlusu ben değilim.Her yıl ne soracağını şaşıran, şaşırdıkça saçmalayan kurum.
Hiç matematiksiz 78 küsür aldım ama tercih bile yapamadım.
Bilmeyenler, içinde olmayanlar için herkes gibi ben de söylüyorum kpss eskisi gibi değil artık ya da atanmak.
46larla atanmak ne demek ya.Ayrıca 99la fizikçi arkadaş açıkta kaldı çünkü alım yapılmadı!
Allah hepimizin sonunu kayır etsin
her harfine tek tek katılıyorum yılmadan aynı çalışmayı bu yılda yapıcam;olursa olacak olmazsa canımdan önemli degil;sistem çok şey kaybediyor;mesleğini severek yapacak birçok öğretmen kaybediyor..
Aynen benim de branşım maalesef Türkçe
Keşke okul öncesi olsaymışım.Okula dünya paramız gitti.
Okulum bitti.Yok staj kaldırmak yok kpss'ye hazırlanmak derken yaşım oldu 26
Daha bir ay bile 500tl elime geçmedi.
Bu bizim rezilliğimiz mi yoksa başımızdakilerin rezilliği mi düşünülmesi gerekir
yazık ya
siz ne demek ıstedıgımı anlamamısken bır sey beklemek manasız
sız hala baskalarını suclayın arkadaslar atananlar nasıl atandı pekı sıhırlı degnek mı vardı tovbe allahım ya
gercekten dıdınıp kazanamayanlarda bır hayır vardır dedım calışmayan ise zaten hak talep edemez dedım
vay efendım sen ne anlarsın fılan kpss tek sıze mı var ya
devam edın arkadaslar keyfınızı bozmayın ben yanlış gordugum noktada fıkrımı soyledım adalet ise adalet tek batan sektor egıtım degıl
tekrar edeyım bır arkadas ısrarla anlamadı
calşıp calısıp kazanamıyorsa amenna Allahın takdırıdır daha cok calışan olmustur ona nasıpmış o gırmıs her alanda bu böyle
ama dogru durust calışmadan okul bıtırdık bıde kpss geldı demek sacma cunkü artık her alanda ek bır sınav var olmaması adaletsızlık olurdu gonul ıster kı hıc bı alanda olmasın ama var
neyse ınsAllah bu sefer anlamıssınızdır
kasım ataması olmıycakmı ya, kaç gündür haberleri izlemekten bi hal oldum:sinifsinif:
bıktım artık ne olacaksa olsun, yeniden kursa başladım, kendimi veremiorum bitürlü derslere, branşımı unutucam atanıncaya kadar senağlama
Basın Açıklaması
Daha önce basın ve yayın organlarında yer alan "Kasım'da öğretmen ataması yapılacaktır." İfadesine bağlı olarak öğretmen adaylarınca Bakanlığımıza bir çok telefon ve e-posta gibi iletişim araçları ile ulaşılarak bilgi edinmek istenilmektedir.
Bakanlığımız, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile bu konuda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Konuya ilişkin süreç tamamlandığında Bakanlığımızın internet sayfalarında gerekli açıklama yapılacaktır.
Öğretmen adaylarımızın bilgilerine sunulur.
personel meb anasayfasında duyuru var... olacak da daha ne zaman nasıl bri alım olacağı konusunda blgi vermiyorlar
saol navbcım dikkate alıp cevapladığın için..
ne olucaz böle ya, resmen dalga geçiolar bizimle..
psikolojimiz dibe vuruo, sonrada öğretmenlerimizin durumu ii değil yeterli değiller die hakkımızda bisürü şey çıkıo, ee yıllarca atama bekleyen bi öğretmen nasıl sağlıklı kalabilirki.. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?