- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
- Konu Sahibi KiymiziAba
-
82 branşın 700 küsür okul öncesi ise geriye ne kaldı meraktayım
herşek hazır demek ki....
Her şey hazır sanırım evet bugün yarın açıklarlar.Geriye pek bir şey kalmadı Türkçeye 100 falan verirlerse hiç şaşırmam alıştık artık.
önerde direk reddedilmiş galiba bir sitede okuduğuma göre
Nasıl yani ya 30000 olsa onu geçtim 20000 bile olsa bi umut olurdu benim içinsenağlama
Adamlar bize acımış ya aynı eğitimi verip de nasıl böyle eşitsizlik olur dedi
vekil-sözleşmeli-kadrolu ayrımına atıf yani
Dur bakalım nimetciğimin hangi kulağından çıktı CADIARZU
Nimetçiğimin bi kulağından girdiğini bile sanmıyorum ben
Bu arada chpli vekildi sanırım durumumuzu çok güzel özetledi.
"320000 açıkta öğretmen var siz 10000 kişi alıyorsunuz.
Diğerlerine de nimet abla gişesinden bilet alıp ya çıkarsa diye beklemek düşüyor" dedi
Durumumuz aynen böyle
Nimetçiğimin bi kulağından girdiğini bile sanmıyorum ben
Bu arada chpli vekildi sanırım durumumuzu çok güzel özetledi.
"320000 açıkta öğretmen var siz 10000 kişi alıyorsunuz.
Diğerlerine de nimet abla gişesinden bilet alıp ya çıkarsa diye beklemek düşüyor" dedi
Durumumuz aynen böyle
"her gelen bakan kendine göre bir yol çiziyor ve eğitim gittikçe kötüye gidiyor" gibisinden bir söz söyledi bir vekil...
umudum herşeyin daha kötüye gitmemesinden
bud durum bi benim geleceğim hayatımla ilgili basit bir mevzu değil
Allah hepinize sabir versin. Allah gönlünûze göre versin insallah. Bu yaz benim görûmcem KPSS kazandi ve 76 puan aldi. Urfaya atandi. Basta burum kurum etiler, uzakmis vs vs. Ne kdar insanlar var atanmalarini bekleyen, halinize sükredin dedim. (Naz mi yapiyorlardi mi ne? ) Simdi kendisi gayet memenun. Ocak ayinda tayini isteyecekmis, uzak diye. Biraz zor çikar gibime geliyor. 2 ay oldu göreve baslayali çûnkü. Ben sistemden pek anlamam, yurtdisinda yetistigim için. Ama heinize duaciyim.
bunu cidden söyledi mi
gülmeye ihtiyacım var , :roflol:
ve beklenen sonuç
24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Meclis, Milli Eğitim Bakanlığı'na 10 bin yeni öğretmen kadrosu verdi. Kanunun Cumhurbaşkanı'nın onayı ve Resmî Gazete'de yayımlanmasının ardından bakanlık, adaylardan başvuru alacak. 82 branşta alınacak başvurular sonrasında atamalar aralık ayının ilk yarısında gerçekleştirilecek.
Sınıf öğretmenliğine yaklaşık 1.400, okul öncesine 700, İngilizceye 700, rehber öğretmenliğine 600, Türk dili ve edebiyatına 600, fen ve teknolojiye 500, lise matematik öğretmenliğine 400, ilköğretim matematik branşına 400, din kültürüne 360, Türkçeye 360, bilişim teknolojilerine 270, zihinsel engelliler sınıf öğretmenliğine 270 ve coğrafyaya 200 civarında atama yapılacak. Sözleşmelilerden kadroya geçeceklerden boşalacak kadroya da aralık sonunda yeni sözleşmeli öğretmen alınacak.
kaynak zaman gazetesi
klavuz şu saat itibari ile henüz yayınlanmadı
hey allahım ya bi de 10 bin yeni atama diye yutturyolar ya en çok ona sinir oluyorum!!! bıktım artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?