retmen- atama- belirsizlik.....

Diğerlerine de nimet abla gişesinden bilet alıp ya çıkarsa diye beklemek düşüyor" dedi

Trajikomik ya gerçekten güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kalakaldım.

bunu cidden söyledi mi

gülmeye ihtiyacım var , :roflol:

ağzına sağlık diyenin yaaa..

bide verim beklerler öğretmenlerden, yıllarca atama olsun die bekletiolar dibe vuruoruz resmen sonrada "eğitimim sistemimiz yeterli değil" :umursamaz:

"her gelen bakan kendine göre bir yol çiziyor ve eğitim gittikçe kötüye gidiyor" gibisinden bir söz söyledi bir vekil...

umudum herşeyin daha kötüye gitmemesinden

bud durum bi benim geleceğim hayatımla ilgili basit bir mevzu değil

Allah hepinize sabir versin. Allah gönlünûze göre versin insallah. Bu yaz benim görûmcem KPSS kazandi ve 76 puan aldi. Urfaya atandi. Basta burum kurum etiler, uzakmis vs vs. Ne kdar insanlar var atanmalarini bekleyen, halinize sükredin dedim. (Naz mi yapiyorlardi mi ne? ) Simdi kendisi gayet memenun. Ocak ayinda tayini isteyecekmis, uzak diye. Biraz zor çikar gibime geliyor. 2 ay oldu göreve baslayali çûnkü. Ben sistemden pek anlamam, yurtdisinda yetistigim için. Ama heinize duaciyim.

valla, emir veren aynı olduktan sonra hangi bakan gelirse gelsin bişey değişmez ki, biz de hiçbişeye karşı çıkmadığımız için hazmettire hazmettire yapıyorlar herşeyi, daha kötüye gitmemesi için bizim de yapılanlara izin vermememiz lazım.
bu arada benim umutlarım artık bidahaki sınava kaldı arkadaşlar inşallah sizin, dilekleriniz bu alımla gerçekleşir :Saruboceq:

ve beklenen sonuç

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Meclis, Milli Eğitim Bakanlığı'na 10 bin yeni öğretmen kadrosu verdi. Kanunun Cumhurbaşkanı'nın onayı ve Resmî Gazete'de yayımlanmasının ardından bakanlık, adaylardan başvuru alacak. 82 branşta alınacak başvurular sonrasında atamalar aralık ayının ilk yarısında gerçekleştirilecek.

Sınıf öğretmenliğine yaklaşık 1.400, okul öncesine 700, ıngilizceye 700, rehber öğretmenliğine 600, Türk dili ve edebiyatına 600, fen ve teknolojiye 500, lise matematik öğretmenliğine 400, ilköğretim matematik branşına 400, din kültürüne 360, Türkçeye 360, bilişim teknolojilerine 270, zihinsel engelliler sınıf öğretmenliğine 270 ve coğrafyaya 200 civarında atama yapılacak. Sözleşmelilerden kadroya geçeceklerden boşalacak kadroya da aralık sonunda yeni sözleşmeli öğretmen alınacak.

kaynak zaman gazetesi

klavuz şu saat itibari ile henüz yayınlanmadı

aaaa belllı oldu mu yanı atanma şansımız var mı yine
aralık sonu falan tekrar sözleşmeli demişler
ya nolur bu kez de kandırılmayalım ya nolurr

bölümü neydi canım görümcenin?

bunu cidden söyledi mi

gülmeye ihtiyacım var , :roflol:

Evet gerçekten söyledi hatta söylerken hem güldü hem kusura bakmayın ama durum böyle falan dedi.
Ya şu Türkçe'den ne istiyorlar Allah aşkına.Anadilimin öğretmenliğini seçmekle çok büyük hata yapmışım.
Ne hale getirdiler yazıklar olsun.

"Milli Eğitim Bakanlığının atayacağı 10 bin öğretmen kadrosu için başvurular 4-14 Aralık tarihlerinde elektronik ortamdan yapılacak."

kaynak AA

az kaldı hadi bakalım :lepi:

Son düzenleme:
"10 bin kadronun, 8 bin 980’i ilk atama, 700’ü açıktan/kurumlararası yeniden atama, 300’ü açıktan/kurumlararası ilk atama, 20’si ise beden eğitimi alanına milli sporcu olarak sınavsız atanacaklar için ayrıldı."

aaa başlıomuuu güzel bi haberrr navb
tercih yapabilcez yani ölemi, yoksa sağ cepteki sözleşmelileri sol cepemi alcaklar

tercih sayfası görmek de güzel :lepi:

15 aralıkta durumumuz netleşiyor:hulya:

şu şeytan üçgenindn kurtulmak istiyorum akannehir

ağzımıza emzik tıktılar yine :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…