- Konu Sahibi KiymiziAba
-
bennnmafoldumben
soranlara açıklama yapmak zorunda olmak da cabası:çok üzgünüm:
öğretmen- atama- belirsizlik.....
bu üçüne sahip olup kafay yemek üzere olan var mı benim gibi:çok üzgünüm:
bende varım ne üzel bi konu açmışsn arkadaşım yaa. sen okadar üniversite okudun niye atanamadın???? ses yok bende bıktım yaaa millete açıklama yapmaktan çalışmıyosun heralde kpss ye herkes nasıl okulu bitirince atanıyo sen niye atanamıyosun bizim puan yüksek yaa sende daha çok çalış.ses yok anlamıyolarki... bigün iyi patlayacam ama .
bütün sene kpssye hazırlandım, artık hazırım en zor sorular bana wız gelir dedim, noldu fossss...
sorular zor değildiki saçmaydı, anlamsızdı, birden faza cwplıydı..
emeğimin karşılığını alamadım..
ücretli yapim diorum şubata kadar, ama böle haberleri okudukçada açıköğretimden bana sıra gelmez diorum, gülüorum dakikalrca pc başında kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ben de ing öğretmeniyim geçen martta atandım hem nişanlımın yanına hem de evime 10 dak uzaklıkta yeni açılan bi okula kesinlikle inanmıodum atanacağıma hatta diodum özelde sürünmeye devam diye canınızı hiç sıkmayın kızlar şimdi belki diyeceksiniz sen atanmışın konuşmak kolay die ben de bekledim 2 seneye yakın hem de özel de çalışarak eğer rızıkta varsa Allah açıyor kapıları siz yeter ki inanmaya bakın ben atandım ama inanın şu an çevremdeki atanmamış arkadaşlarıma dua ediorum çünkü o atanamama acısını çok iyi biliyorum umarım hakkınızda hayırlısını veriri Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?