• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen- atama- belirsizlik.....

öğretmen- atama- belirsizlik.....

bu üçüne sahip olup kafay yemek üzere olan var mı benim gibi
:çok üzgünüm:

canııım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ben de iki senedir atama bekleyenlerdenim..
branşım fen bilgisi..
bu sene 3. girişim oldu ve 82 aldım, atanmam imkansız..

ben de memurluk tercihi yapmıştım ve ptt ye girdim.
Allah bi yerlerden bi kapı açıyor muhakkak..
biraz sabretmelisin..
inşallah Rabbim giönlündekileri verir canım:1hug:

ben de varım mkızlar bir de konu komşu eş dost herkes soruyor nereye atandın ay çıldırcam yaa

Ben de varım ben de.. Artık meb-personel siteleri arasında mekik dokumaktan, Nimet hanım ne zaman açıklama yapacak diye haberleri didiklemekten yoruldum. Hısım, akraba, konu, komşu da cabası...

bende varım ne üzel bi konu açmışsn arkadaşım yaa. sen okadar üniversite okudun niye atanamadın???? ses yok bende bıktım yaaa millete açıklama yapmaktan çalışmıyosun heralde kpss ye herkes nasıl okulu bitirince atanıyo sen niye atanamıyosun bizim puan yüksek yaa sende daha çok çalış.ses yok anlamıyolarki... bigün iyi patlayacam ama .

bende varım ne üzel bi konu açmışsn arkadaşım yaa. sen okadar üniversite okudun niye atanamadın???? ses yok bende bıktım yaaa millete açıklama yapmaktan çalışmıyosun heralde kpss ye herkes nasıl okulu bitirince atanıyo sen niye atanamıyosun bizim puan yüksek yaa sende daha çok çalış.ses yok anlamıyolarki... bigün iyi patlayacam ama .

Sabret canım sabret. Cehalet işte insana neler söyletiyor. Cahil olmayanla da galiba nispet yapıyor. Bunları duyunca ben de çok üzülüyorum. Allah'tan çevremde o kadar anlayışsız insan yok ama yine de sürekli soranlar var? Hani daha açıklanmadı mı diye? Özellikle babam kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse gitmem için yol gözlüyor diyeceğim tanımasam kaydirigubbakcemile3

yok açıklama malesef hala

bazı sitelerde ayın 25 inde bi açıklama yapılacagı yönünde

üniversite bitti de asıl dert şu sınavmış megerse

buyrun benimmafoldumben

bıktım artık millete laf anlatmktann.. bide aa bu sınawı geçemiosan nasıl ing anlatcan sen, ozaman ing ii değil senin diolar yaa çıldırıoorum, hergün enaz 2 kişiye ya benim bölümüm ingilizce ama bana sınawda 1tane bile ing soru sorulmuo, sadece matematik tarih coğrafya ws soruolar, bunlarıda ben görmeyeli 8 sene oldu demekten çatladım artıkkkafamçokkarıştı..
bide 20 yıl önce öğretmen olan kişilerin nasıl atanamıosun yaa die şaşmlarıda cabası, tabi kpss olmadan hatta çoğu üniwersite bile okumadan öğretmen lisesi çıkışı olup görew alanlara çok garip gelio tüm bunlar... :gitme:

çok anlayışsız öğretmenler var malesef:bbo:

ziraat muhendisinden olma ögretmenleri temizleyip onlar yerine bizleri alsalar:kahve:

eskiden yaşamak daha kolaymış galiba:çok üzgünüm:

aynen... geçen hafta bunlardan bitanesiyle baya bi tartışma yaşadım, geçen seneden beri anlatıorum kpss sistemini, ama her karşılaşmamızda aynı şeyleri sölemekte ısrarcıı kafamçokkarıştı

geçenlerde geziniorum öle nette, bi baktım 2 yıllık açıköğretimfakültesi mezunu olanlar ücretli öğretmenlik yapıolarmış, şok oldumm bilmiodumm:1shok:

atanmayı bekleyip atanamayan, bari ücretli çalışim deyip ama bitürlüde okullardan haber gelmeyen öğretmenler açıkta beklerken diğerleri öğretmenlik yapıo, hatta bitanesi yazmış tam 4yıldır çalışıorum bu şekilde die:sinifsinif:

tabiki kimsenin kazandığı ekmeğinde gözümüz yok, ama herkes olması gerekn yerde olsun yapması gereken işi yapsın, ben onların işini yapabilirmiyim?? kesinlikle hayır, onlarda bizim işimizi yapmasınlar ozaman.. bunun bi ayrımı olmalı...

öğretmenlik artık ayaklar altına düştü

boşuna kazanıp okuyoruz

kimimiz istediği bölümü okumak için ailesinden 10 saat uzaktaki yere gidiyo

bilseydik böyle birşey oldugunu anamızın dizinin dibinde 2 yıllık okurduk

yorulmadan yalnız kalmadan

yine "öğretmen " olurduk :bbo:

bütün sene kpssye hazırlandım, artık hazırım en zor sorular bana wız gelir dedim, noldu fossss...

sorular zor değildiki saçmaydı, anlamsızdı, birden faza cwplıydı..

emeğimin karşılığını alamadım..

ücretli yapim diorum şubata kadar, ama böle haberleri okudukçada açıköğretimden bana sıra gelmez diorum, gülüorum dakikalrca pc başında kaydirigubbakcemile3

bütün sene kpssye hazırlandım, artık hazırım en zor sorular bana wız gelir dedim, noldu fossss...

sorular zor değildiki saçmaydı, anlamsızdı, birden faza cwplıydı..

emeğimin karşılığını alamadım..

ücretli yapim diorum şubata kadar, ama böle haberleri okudukçada açıköğretimden bana sıra gelmez diorum, gülüorum dakikalrca pc başında kaydirigubbakcemile3

öncelik eğtim fakültelilerine (torpilleri yoksa tabi) :lepi:

ücretli yapmak çok zoruma gidiyor

öğretmenlikten sogumak yerine atamayı beklemek benim için daha doğru sanırım :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben de ing öğretmeniyim geçen martta atandım hem nişanlımın yanına hem de evime 10 dak uzaklıkta yeni açılan bi okula kesinlikle inanmıodum atanacağıma hatta diodum özelde sürünmeye devam diye canınızı hiç sıkmayın kızlar şimdi belki diyeceksiniz sen atanmışın konuşmak kolay die ben de bekledim 2 seneye yakın hem de özel de çalışarak eğer rızıkta varsa Allah açıyor kapıları siz yeter ki inanmaya bakın ben atandım ama inanın şu an çevremdeki atanmamış arkadaşlarıma dua ediorum çünkü o atanamama acısını çok iyi biliyorum umarım hakkınızda hayırlısını veriri Rabbim..

merhaba kızlar ben de ing öğretmeniyim geçen martta atandım hem nişanlımın yanına hem de evime 10 dak uzaklıkta yeni açılan bi okula kesinlikle inanmıodum atanacağıma hatta diodum özelde sürünmeye devam diye canınızı hiç sıkmayın kızlar şimdi belki diyeceksiniz sen atanmışın konuşmak kolay die ben de bekledim 2 seneye yakın hem de özel de çalışarak eğer rızıkta varsa Allah açıyor kapıları siz yeter ki inanmaya bakın ben atandım ama inanın şu an çevremdeki atanmamış arkadaşlarıma dua ediorum çünkü o atanamama acısını çok iyi biliyorum umarım hakkınızda hayırlısını veriri Rabbim..

iyi dileklerin için sağol a.s.

hakkımızda hayırlısı olması en buyuuk dileğimiz ama insanoğlu sabırsız işte

başı şeyleri açıklayıp bu kadar bekletmeselerdi 200 bin aday bu kadar sıkılmazdıkafamçokkarıştı

önümüzü görememenin sıkıntısı bumafoldumben

Back