- Konu Sahibi KiymiziAba
bu yıl ilk kez gireceğim ingilizce. ama gözüm korktum vallahi yaa
korkmakta haklısın delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hiç gözün korkmasın.. kendine güven ve düzenli çalışma ile yaparsın.. kaydirigubbakcemile5
kim ne derse desin bu yıl piyango okul öncesi ögretm.ligine wurdu 8 bin alınacak ilk etapta gerisi yalan oldu zaten.........
her şey alımlar a bağlı alım çok olursa şansımız artıyor yoksa gerisi boş.
ben 5 senedir giriyorum bu kpss ye her sene sorular daha bi saçma çıkıyor. özellile eğitim bilimleri soruların gerçek doğru cevabını bilen bile yok. hazırlık kitaplarında olmayan konuları soruyorlar özellikler. işte yabancı yazarların kıyıda köşede kalmış kitaplarından çeviri yapıp soruyorlar. kpss artık ticarete döküldü çünkü her yerde kpss dersaneleri açıldı. rant kavgası başka bişey değil. adaletsiz bir sistem. işte bu sne de okulöncesine verdiler 8 bin biz ne yapalım peki.
Kardeşim Türçe Öğretmenliği Mezunu
83 aldı
hala psikolojisi düzelmiş değil kafayı yemek üzere
üzerine birde okul öncesi fırtınasını duyunca çocuk bunalımlara girdi
Allah Bekleyen Herkese Yardım etsin sonumuz hayır olur inşl
akadaşlar biyoloji öğr. puan 81 ama umut yok maalesef bizden sadece 40 tane alıyolar bu ülkenin sayısalcıya ihtiyacı yokki okul öncesi alsın bol bol ben almasın demiyorum tabiki okul önceside alacak ama 8000 okul öncesinin yanında 40 biyolojici e insaf
her şey alımlar a bağlı alım çok olursa şansımız artıyor yoksa gerisi boş.
ben 5 senedir giriyorum bu kpss ye her sene sorular daha bi saçma çıkıyor. özellile eğitim bilimleri soruların gerçek doğru cevabını bilen bile yok. hazırlık kitaplarında olmayan konuları soruyorlar özellikler. işte yabancı yazarların kıyıda köşede kalmış kitaplarından çeviri yapıp soruyorlar. kpss artık ticarete döküldü çünkü her yerde kpss dersaneleri açıldı. rant kavgası başka bişey değil. adaletsiz bir sistem. işte bu sne de okulöncesine verdiler 8 bin biz ne yapalım peki.