• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

retmen adaylar Blmnz- Puannz

katılıyorum çalışmakla alakası yok ,tabi bu hiç çalışmıcaksın anlamına gelmez..hakkaten kısmet işi..ben ilköğretim mat mezunuyum puanım 86 fena değil ama alım az olursa ümidim yok..

fen bilgisi 84, geçen senede aynı puanı almıştım umudum yok .bu sene 4. girişimdi. 5. ye çalışmayı düşünmüyorum.Ne olacak halim bilmiyorum?

kim ne derse desin bu yıl piyango okul öncesi ögretm.ligine wurdu 8 bin alınacak ilk etapta gerisi yalan oldu zaten.........

her şey alımlar a bağlı alım çok olursa şansımız artıyor yoksa gerisi boş.
ben 5 senedir giriyorum bu kpss ye her sene sorular daha bi saçma çıkıyor. özellile eğitim bilimleri soruların gerçek doğru cevabını bilen bile yok. hazırlık kitaplarında olmayan konuları soruyorlar özellikler. işte yabancı yazarların kıyıda köşede kalmış kitaplarından çeviri yapıp soruyorlar. kpss artık ticarete döküldü çünkü her yerde kpss dersaneleri açıldı. rant kavgası başka bişey değil. adaletsiz bir sistem. işte bu sne de okulöncesine verdiler 8 bin biz ne yapalım peki.

kim ne derse desin bu yıl piyango okul öncesi ögretm.ligine wurdu 8 bin alınacak ilk etapta gerisi yalan oldu zaten.........

benimde arkadaşım okul öncesinde 3 yıl girdi üstüste...çok bekledi oda atama vs..ama alımları azdı...bi dönem '7 yaş çok genç' kampanyası falan yapıldı... okul öncesi eğitimde zorunlu oldu...

günaydın kızlar benim branşım TDE öğretmenliği ve 75 küsürlerde bir puan aldım.Anlayacağınız bu yıl beklemek düştü payıma.

ben 5 senedir giriyorum bu kpss ye her sene sorular daha bi saçma çıkıyor. özellile eğitim bilimleri soruların gerçek doğru cevabını bilen bile yok. hazırlık kitaplarında olmayan konuları soruyorlar özellikler. işte yabancı yazarların kıyıda köşede kalmış kitaplarından çeviri yapıp soruyorlar. kpss artık ticarete döküldü çünkü her yerde kpss dersaneleri açıldı. rant kavgası başka bişey değil. adaletsiz bir sistem. işte bu sne de okulöncesine verdiler 8 bin biz ne yapalım peki.

vereliniortak çok haklısın

beklemekten başka çare yok bu yıl okul öncesi hariç:1no2:

oofff ooffff şu sınav yüzünden hiç plan yapamıyorum yaa:(3 hafta önce sözüm oldu nişan ne zaman olur düğün ne zamana kalır seneye gidebilecekmiyim biryerlere diye düşünmek çok kötüü:((

geçen yıl sınava girdiğimde dogum yapalı 10 gün olmuştu;sınav kötü geçti 73 aldım;bu yıl ise kızımı kaybettiğim için psikolojim yerinde degildi eğitimden 2 saat önce çıktım sadece 80 soruyu yaptım zar zor okuyarak ;70 aldım:((branşım sosyal bilgiler..çalışmaktan yoruldum artık..ben anladım çalışmaklada olmayacak..ne yapacagımı şaşırdım..Allah kolaylık versin hepimize..

Kardeşim Türçe Öğretmenliği Mezunu
83 aldı
hala psikolojisi düzelmiş değil kafayı yemek üzere
üzerine birde okul öncesi fırtınasını duyunca çocuk bunalımlara girdi
Allah Bekleyen Herkese Yardım etsin sonumuz hayır olur inşl

akadaşlar biyoloji öğr. puan 81 ama umut yok maalesef bizden sadece 40 tane alıyolar bu ülkenin sayısalcıya ihtiyacı yokki okul öncesi alsın bol bol ben almasın demiyorum tabiki okul önceside alacak ama 8000 okul öncesinin yanında 40 biyolojici e insaf

Kardeşim Türçe Öğretmenliği Mezunu
83 aldı
hala psikolojisi düzelmiş değil kafayı yemek üzere
üzerine birde okul öncesi fırtınasını duyunca çocuk bunalımlara girdi
Allah Bekleyen Herkese Yardım etsin sonumuz hayır olur inşl

aminnnn

akadaşlar biyoloji öğr. puan 81 ama umut yok maalesef bizden sadece 40 tane alıyolar bu ülkenin sayısalcıya ihtiyacı yokki okul öncesi alsın bol bol ben almasın demiyorum tabiki okul önceside alacak ama 8000 okul öncesinin yanında 40 biyolojici e insaf

off ya.. aklımdan geçenleri buraya yazamam malesef kötükedihüso

beklete beklete hepmizi "-tatlicadiarzu-" su hale geleceğiz..

sonra işimize konsantre olamayacagız çünkü içinde bulunduğumuz ağır depresyonu atlatmamız zaman alacak:1no2:
o halde iken öğrencilere ne verebileceğiz :kızgın:

kocaman bir hiçççççççççççççççççççç:çok üzgünüm:

bende iktisat fak.mezunuyum, kpss a dan gireceğim bu sene..abuk subuk sorular çalınma vs..rezaletleri normal geliyor bize değilmi?nede olsa burası Türkiye...avrupa da olsa skandal patlardı....atamaları da kendi ideolojilerine yakın adamlar arasından yapıyorlar...
senelerce oku,masraf et, kafa patlat, alim ol..ama devlet sana sahip çıkmasın...devlete giremeyince özel sektörr nasıl olsa yığılma çok sen olmazsan bir başkası olur deyip komik paralarla çalıştırıoyr..hatta parayı da canı isterse ödüyor...annemin bir arkadaşı var...izmirin kallavi dershanelerinden birinde senelerce biyoloji öğretmenliği yaptı..işinin ehlidir çok aranır çok özel ders talebi gelir..krizi bahane ederek para ödememeye başladılar..ama öğrencilerden dershane yetkilileri taksitleri çatır çatır almayı bilirler..
milliyet gazetesinde abbas güçlü öğrenciler üniversiteye küstü diye haber yapmıştı..kontenjanlar dolmuyormuş..ben bile okuduğuma pişmanım...keşke liseden sonra direkt bir mesleğe yönelseydim elimde altın bileziğim olurdu..ortaokul mezunları bile işbilir tecrübeli halleriyle ne paralar kırıyor...oku da adam ol lafı tarihte kaldı artık..

ne desem boş..gencecik insanlarız,ömrümüz beklemekle geçiyor yarım kalan akıl sağlığımızla ne hizmeti vereceğiz bende merak ediyorum...kardeşim bu sene çalışıp kazandığı tüm parasını dershaneye yatırdı..oda öğretmen olmak istiyor..ben bu sayfayı kardeşime okutayım..o şimdi hayal dünyasında bir ergen...gözü açıldığında çok geç olmasın...

aslında tek diyeceğim birşey var.birisine okkalı beddua etmek istiyorsanız 'Allah seni devlet dairelerinde sürüm sürüm süründürsün inşallah!' diyeceksiniz...ama yok Allah
düşmanımın başına vermesin..eğer karınca kadarcık hakkım varsa oda helal değildir bu devlete!

tabiki saçmalayacaklar yoksa nasıl puanları sıralayacaklar değilmi. insanın sinirleri bozuluyor. Allah yardımcınız olsun.

Back