E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
yeni imajını gördümü eşin ayy delirirryeşil lens takarsam benı eşim topa dızer. adam elimde ojeye bıle deli oluyor. hihoyyyt ay kendıme cok guluyorum suan ya. nasıl olmuşum ben yaa. sacımı boyatmayı dusnuyodum vazgectım dıyebılırım:roflol:
bencedee aslında çok vamp ve egzotik bi kadın çıktı ortaya sositosositoya saçmalama canım ya sadece yaşın büyüdü o kadarda kötü olmadı yanii :)
yeni imajını gördümü eşin ayy delirirr
çünkü çok güzzel oldun zemuszemus
bencedee aslında çok vamp ve egzotik bi kadın çıktı ortaya sositososito
iyi geceler kizlar :lepi:
tesadüfen gördüm topigi bayildim yaa
bende resmimi göndersem acaba biseyler yapabilirmisin zahmet olmazsa opuyorumnanaktan
ay emdevcım saol da cıdden guzel mı ya. ben gercekten ıkı resımde kendımı dönme gıbı hıssettım hala guluyom bakıp bakıp
kıa bende varya resimlerine takıldım kaldımm nasıl güzel olmuş diyee :1rolleyes:ay emdevcım saol da cıdden guzel mı ya. ben gercekten ıkı resımde kendımı dönme gıbı hıssettım hala guluyom bakıp bakıp
ya resimi yüklemeyi beceremedimkafamçokkarıştı
kizlar, canlar resimler cok guzel olmus, iltifatlariniz icinde cok tsk ederim opuyorumnanaktan
bugun sacimi bakir tonlarinda boyadim(l oreal 843) ama bundan sonra galiba, daha bonz ve koyu tonlari denicem, platin sarisina kadar sarilari denedim simdi sira koyularda zemuszemus
depresyondamiyim neyim sacimla oynayip duruyom -tatlicadiarzu-
beni kışa hazırlayınn kşın pek beceremem bu işi