Resmini yolla seni batan yarataym...

yeşil lens takarsam benı eşim topa dızer. adam elimde ojeye bıle deli oluyor. hihoyyyt ay kendıme cok guluyorum suan ya. nasıl olmuşum ben yaa. sacımı boyatmayı dusnuyodum vazgectım dıyebılırım:roflol:

yeşil lens takarsam benı eşim topa dızer. adam elimde ojeye bıle deli oluyor. hihoyyyt ay kendıme cok guluyorum suan ya. nasıl olmuşum ben yaa. sacımı boyatmayı dusnuyodum vazgectım dıyebılırım:roflol:
yeni imajını gördümü eşin ayy delirirr
çünkü çok güzzel oldun zemuszemus

ya saçmalama canım ya sadece yaşın büyüdü o kadarda kötü olmadı yanii :)
bencedee aslında çok vamp ve egzotik bi kadın çıktı ortaya sositososito

ay emdevcım saol da cıdden guzel mı ya. ben gercekten ıkı resımde kendımı dönme gıbı hıssettım hala guluyom bakıp bakıp

iyi geceler kizlar :lepi:
tesadüfen gördüm topigi bayildim yaa
bende resmimi göndersem acaba biseyler yapabilirmisin zahmet olmazsa opuyorumnanaktan

ay emdevcım saol da cıdden guzel mı ya. ben gercekten ıkı resımde kendımı dönme gıbı hıssettım hala guluyom bakıp bakıp
kıa bende varya resimlerine takıldım kaldımm nasıl güzel olmuş diyee :1rolleyes:
ama ben en çok 2. resmini çok beğendim.doğal saçınla olanı.ona uzun uzun baktım valla.:asigim: kendi saç rengin en çok yakışan tabiki.çikolata kahve kumral gibi kaydirigubbakcemile2

kizlar, canlar resimler cok guzel olmus, iltifatlariniz icinde cok tsk ederim opuyorumnanaktan
bugun sacimi bakir tonlarinda boyadim(l oreal 843) ama bundan sonra galiba, daha bonz ve koyu tonlari denicem, platin sarisina kadar sarilari denedim simdi sira koyularda zemuszemus
depresyondamiyim neyim sacimla oynayip duruyom -tatlicadiarzu-

evet canım bronz makyajla kahve saçta sana çok qitti onuda deneyebilirsin

beni kışa hazırlayınn kşın pek beceremem bu işi

tamam canım , resmini en kısa zamanda eklerim konuya ...

maix bunlarda senin değişimlerin canım..

Siyah ve kahve tonlarındaki uzun saçın sana ayrı bir hava kattığını sylemelyim. Resim uzaktan olduğu için makyajda pek oynama yapamadım . Gözlerine ve dudaklarına renk verdim sadece..

ÖNCE :)

SONRA :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…