Resmini yolla seni batan yarataym...

gülse mediha açıkçası hiçbiri inandırıcı değil ve gerçekten kötü..
Kaba bi yorum gibi düşünme, resmin kendi hali daha iyi..Yapılanlar kötü olmuş ..

sarıyı yakıştırdım ben, kaş renginde açılırsa daha oturacaktır ton olarak tenine a.s

çok güzel bişe yaa prensesin.uykusuyum banada renkli göz yaptı kaydirigubbakcemile3 çok başarılıydı ellerine sağlık a.s.

gülse mediha açıkçası hiçbiri inandırıcı değil ve gerçekten kötü..
Kaba bi yorum gibi düşünme, resmin kendi hali daha iyi..Yapılanlar kötü olmuş ..

Kız niye kızayım, eğleniyoruz şurada, dedim yaa eşim beğenmedi diye normal halim daha iyiymiş :) ben de yaptıkça çokk olgun yani yaşı baya büyütmüş gördüm kendimi

Salon Style Pro olanın versiyonunu da kendisini de indirdim ama makyajda berbat şu instyle dediğin tam olarak ne söylermisin tam olarak programın adını yani.İyi günler..

Salon Style Pro olanın versiyonunu da kendisini de indirdim ama makyajda berbat şu instyle dediğin tam olarak ne söylermisin tam olarak programın adını yani.İyi günler..

Salon Style aslında iyi iş çıkartıyor ama kullanması zor.. bence sen taaz.com u dene . makyaj ve saç işlemleri pratik ve kolay

Hadi beni baştan yarat

tatlım yaparım ama bu resmine olmaz... yüzünün tam olarak kameraya dönük olduğu bir resmin yok mu ?

Taaz.com üye olduktan sonra programsız istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz sanırım prensesim.uykusuyum arkadaşımızda ordan yapıyor anladığım kadarıyla :)

tatlım nasıl bir değişim istiyorsun ?. gözlüklerin olduğu için bu resimde makyaj yapamam. saçta oturması zor olur :/ saçlarının toplu olduğu daha net bir resmin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…