Resmini yolla seni batan yarataym...

evet cnm bencede.. sen ne yaptın, boyayabildinmi cesaretlenip siyaha :) bende istiyordum tekrardan boyamak ama vazgeçtim

canım ya ben bu site ile o kadar ilgilendim o kadar haşır neşir oldum ki,o kadar çok şey öğrendim ki,saçımı boyamış kadar oldum yani :)

değil siyaha hiçbir renge boyatmamaya karar verdim saçlarım beyazlayana kadar,çünkü saç rengi ve boyama kısmında ''siyahtan nasıl kurtulabilirim'' üzerine o kadar başlık açıldı ki...gözüm korktu resmen.zaten annemler teyzemler falan da diyordu sürekli kurtulamazsın o renkten diye ama inat ediyordum inanmıyordum onların dediklerine,demek ki bir bildikleri varmış:)

hem kara kaşlı kara gözlü olsam,bana sadece siyah yakışacak olsa boyarım ömür boyu kullanırım,ama öyle değilim platin sarısı da yapsam olur çünkü kumralım :)

farklı renkler de bana uyacağı için siyahın bende yapışıp kalmasına razı olamadım,zaten siyah isteyen biri olarak tam terse dönmeye başladım platin sarısı istiyorum(tabii ilerde)
şimdilik lush'ın saç rengini açan doğal şampuanını kullanacağım
ilerde de böyle bir sarı istiyorum:

ben taaz.com dan yapıyorum canım
üyelik istiyor
ama sen 'ben beceremem/ üşenirim' dersen resmini buraya koyuyorsun biz yapıyoruz sana yeni halini gösteriyoruz
istediğin bir saç rengi saç modeli göz rengi varsa sipariş verebilirsin :)
ama resmin tam karşıdan çekilmiş olması gerekir ayrıca saçların da çok dağınık olmasın :)

yok canım ben kendim yapmak istiyorum :) sadece sitedenmi yapıyosun özel bi programı filan yokmu bunun ve zormu ?

yok canım ben kendim yapmak istiyorum :) sadece sitedenmi yapıyosun özel bi programı filan yokmu bunun ve zormu ?

hayır canım zor değil.site üzerinden yapıyorsun daha sonra yeni halini bilgisayarına kaydetme şansın var tabii ki.ama site ingilizce.her şey gayet açık zaten ya siteye bir göz at anlamadığın yer olursa sorabilirsinyerimseniben

ya banada yapın nolur hemen resmimi ve istediğim sac renklerini koyuyorum tabiki kızıl hadi kızlar

Eklentiler

• $8223_1161555570759_1583925578_404217_4545908_n.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 67
  • $feo.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 76
  • $marciacross.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 68

ya tatlım siyahtan kurtulamama çok saçma, ben siyah kullanırken aktığı için sinir oluyordum ve her ay boyuyordum.. öyle düşünürsen saçını açarken kullandığın ürünlerin saçta bıraktığı yıpranmadan kurtulmakta zor :) yani boya işi zahmetli sen neyi beğeniyorsan bence çekinme sarı ,siyah her rengi taşıyabilirsin nasılsa canım .. (türkiyede sarışınlığa aşırı bir ilgi olduğu gerçek, o yüzden siyahtan kurtulmaya çalışan çok insan oluyor .yakışıp yakışmadığına bakmaksızın saç renklerini açıyorlar ne yazık) bana sorarsan senin saç rengin çok gzl :)) ama hepsini taşırsın tenin beyaz.

çokta anlarımya ingilizce :) tamam canım çok sağol bi bakim siteye ne var ne yok..

doğru söylüyorsun canım platin sarısı istiyorum ama saçı açarken saçın yanma riski var, fakat en azından şimdilik boyatmayı düşünmüyorum zaten bizde saç dökülmesi genetiktir saçlarıma maşa bile çok fazla zarar veriyor ilerde platin yapsam kel kalırım heralde:) şimdi boyatmasam üniversite mezuniyetinde, olmadı evlenirken boyatmak isteyeceğim,şu andaki amacım bu zararı en aza indirmek,saçıma kimyasal işlemleri mümkün olduğunca geç uygulamak. siyah saç için bir şey daha söyleyeyim ben koyu renk kıyafetleri özellikle siyah makyajı çok seviyorum, tahmin edersin ki bu yaşlarda punkmış emoymuş çok fazla tür var piyasada,o özentilerden biri olarak görülmek de istemiyorum,ben ne kadar safkan 80's olsam da dışardan bakan özenti olarak görebilir o etiketi yemek istemiyorum bu yaşlarda,ama ilerde deneyeceğim işte istediğim renkleri :) ayrıca şunu da ekleyeyim aklıma geliyor yazdıkça yazıyorum evet ülkemizde sarı saç çok fazla ben yumurta sarısı gibi çiğ sarı saçtan nefret ediyorum onları gördükçe sarıdan da soğuyorum ama zaman gösterecek ne renge boyatacağımı :)

ben yapamadım yapın sz ya resmim koydum yukarda

canım daha net bi resim koyabilir misin?mesela cansu dere'nin resmi gibi?çünkü site bunu istiyor.tam karşıdan çekilmemiş resimlere makyaj falan yapacağımızda yamuk oluyor.ayrıca saçlar toplanmış olmalı.çünkü saç monte ettiğimizde alttan senin kendi saçların görünür hoş durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…