- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
süper olmuş.. ayırt edilmesi güç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm herhalde arkadaşımızın işi vardı ben şimdilik fikir vermek için bi kaç deneme yaptım ama konu sahibi arkadaşta gelince ekler merak etme
kısa ve koyu renk saçın yakışacağını düşünüyorum cnm a.s.
teşekkür ederm canıma.s.a.s.a.s.
bence de abisis'e kısa ve koyu renk saç gitmiş
cansu dere de çok başarılı olmuş:)
evet cnm bencede.. sen ne yaptın, boyayabildinmi cesaretlenip siyaha :) bende istiyordum tekrardan boyamak ama vazgeçtim
ben de Cansu Dere'yle oynadım biraz =)
ben taaz.com dan yapıyorum canım
üyelik istiyor
ama sen 'ben beceremem/ üşenirim' dersen resmini buraya koyuyorsun biz yapıyoruz sana yeni halini gösteriyoruz
istediğin bir saç rengi saç modeli göz rengi varsa sipariş verebilirsin :)
ama resmin tam karşıdan çekilmiş olması gerekir ayrıca saçların da çok dağınık olmasın :)
yok canım ben kendim yapmak istiyorum :) sadece sitedenmi yapıyosun özel bi programı filan yokmu bunun ve zormu ?
canım ya ben bu site ile o kadar ilgilendim o kadar haşır neşir oldum ki,o kadar çok şey öğrendim ki,saçımı boyamış kadar oldum yani :)
değil siyaha hiçbir renge boyatmamaya karar verdim saçlarım beyazlayana kadar,çünkü saç rengi ve boyama kısmında ''siyahtan nasıl kurtulabilirim'' üzerine o kadar başlık açıldı ki...gözüm korktu resmen.zaten annemler teyzemler falan da diyordu sürekli kurtulamazsın o renkten diye ama inat ediyordum inanmıyordum onların dediklerine,demek ki bir bildikleri varmış:)
hem kara kaşlı kara gözlü olsam,bana sadece siyah yakışacak olsa boyarım ömür boyu kullanırım,ama öyle değilim platin sarısı da yapsam olur çünkü kumralım :)
farklı renkler de bana uyacağı için siyahın bende yapışıp kalmasına razı olamadım,zaten siyah isteyen biri olarak tam terse dönmeye başladım platin sarısı istiyorum(tabii ilerde)
şimdilik lush'ın saç rengini açan doğal şampuanını kullanacağım
ilerde de böyle bir sarı istiyorum:
hayır canım zor değil.site üzerinden yapıyorsun daha sonra yeni halini bilgisayarına kaydetme şansın var tabii ki.ama site ingilizce.her şey gayet açık zaten ya siteye bir göz at anlamadığın yer olursa sorabilirsinyerimseniben
ya tatlım siyahtan kurtulamama çok saçma, ben siyah kullanırken aktığı için sinir oluyordum ve her ay boyuyordum.. öyle düşünürsen saçını açarken kullandığın ürünlerin saçta bıraktığı yıpranmadan kurtulmakta zor :) yani boya işi zahmetli sen neyi beğeniyorsan bence çekinme sarı ,siyah her rengi taşıyabilirsin nasılsa canım .. (türkiyede sarışınlığa aşırı bir ilgi olduğu gerçek, o yüzden siyahtan kurtulmaya çalışan çok insan oluyor .yakışıp yakışmadığına bakmaksızın saç renklerini açıyorlar ne yazık) bana sorarsan senin saç rengin çok gzl :)) ama hepsini taşırsın tenin beyaz.
çokta anlarımya ingilizce :) tamam canım çok sağol bi bakim siteye ne var ne yok..
ben yapamadım yapın sz ya resmim koydum yukarda
site basit canım benim girince anlarsın ztn , üye ol tmmdır :)