RESMEN TERKEDİLDİM?

Maddiyat depresyonu bayağı bir tetikliyor. Özellikle erkekler para olmayınca kendilerini yetersiz hissettiği için daha zor atlatıyor.
sizinle ilgili duyguları güzel şu an için. Bu süreçte hiç aramayın asla mesaj atmayıp kendinizi geri çekin. Toparlanınca mutlaka arayacaktır. İlişkiniz bu kadar mükemmelse neden tekrar arayışa çıksın?kendinizi suçlamayın herkesin başına gelebilir hayattan kopuşlar.

Erkek arkadaşım sevgisini hissettiriyor ama instagramda kız ekliyor konusuna katıldıktan sonra nasıl kendinizi çok akıllı buluyorsunuz? Saf gibi kanmışsınız işte. Bir de yapmayan erkek yok kafadındasınız, herşeyi sineye çekiyorsunuz. Yapmayın.

Allah Allah... Neden ki ?

Kendinizi bu ilişkide o kadar değersizleştirdiniz ki umarım akıllılığınızı artık kendinizi değersizleştirmemek üzere kullanırsınız.

tamam canım ama morali bozuk sa düğüne de gitmemesi lazım dı herkese koşuyor ben hayatında fazlalığım demek ki

Demek ki sürekli kız buluyor bu çocuk...çok akıllı olsaydın onun EN İYİ bulduğu kız olmanı gelip burada gerilerek bize anlatmazdın.Ama sen o kızlar içinde en iyisiymişsin...bravoooo

tamam canım ama morali bozuk sa düğüne de gitmemesi lazım dı herkese koşuyor ben hayatında fazlalığım demek ki
Çok yakınıysa ne diyecek? Bunalımdayım denmez ya? Kimsenin ağzına laf vermemek için gitmiştir. Ayrıca Parasız adamı ne yapacaksın, bu zamanda aşk kadar para da önemli. O yokmuş gibi önüne bak. Belki döndüğünde sen istemeyeceksin. Onu bekleyerek en güzel zamanlarını çöp etme. Farzet ki ayrıldınız..

Seninle ilgili bu kadar güzel düşünceleri olduğuna göre adam sana aşık,seni çok seviyor demektir.
Bir kaç gün müsade et,geri gelecektir,seven insan dayanamaz ki ayrılığa.

Ay sen su sevgili yapan kizimiz misin? Bir daha sevgilini hayatinin merkezine koymazsin olur biter diyecegim de pek sanmiyorum.

Demek ki senin birşeyinden soğumuş ilgisi azalmış, devam etmek istemiyor.
Sende yokuna bak şeb-i istemeyen biriyle zaman kaybetme

Sağol canım demisçünkü aksi asla mümkün değil.

Madem o kadar akıllısın kız arkadaşı “bir de ben sorayım” dediğinde neden parlamadınız? Sizin gibi akıl küpü ve kıskanç birinden beklenecek bir hareket halbuki.
Sevgilisine yalnız kalmak istiyorum diyen adam arkadaşıyla görüşür mü hiç canım. Ne münasebet diyemediniz mi

şu "morali bozuk insan şunu bunu yapmaz" kalıplarına da hastayım. ben moralim bozukken özellikle eğlenceli ortamlara girerim.
ama tabi baskıcı biri için bu ihtimal bile olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…