Resmen aptallaştım

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
Merhaba arkadaşlar,

o kadar sıkıntılıyım ki.uzun zamandır kendimi aptl hissediyorum.uzun uzun dalıyorum kafmı toparlıyamıyorum.herşeyi unutuyorum.önemsemiyoru kendimi

ilgimi birşeye veremiyorum.

5 yıldır bu durum var.konuşabileceğim kimse ok. En basitinden eşime anlattım bu durumu. Bir tartışmamızda sen doktorluksun diye başım kaktı.

Eşim çok ilgisiz..ilgi sevgi yok anllayacağınız.

Psikitarı uzamanına psikoloğamı gitsem yoksa atlatabilirmiyim?

Işyerinde artık unuttuğumdan dalga konusu olacağım.işim dikkat istiyor

sanki kafamda toz bulutu var herşey sisli. Ne olur yardım edin:84:

Kendin de söylemişsin bu durum 5 yıldır var diye. Psikiyatriste gitmen en iyisi derim. Her şey geçer umarım.

Kesinlikle sizin durumunu psikiyatrık değil..Öncelikle bunu aklınızdan çıkarın ve kesinlikle gitmeyin..Belki rahatlamak adına psikoloğa gidebilirsiniz..

Kansızlık ve b12 eksikliğinde görülür unutkanlık vakaları..Bir kan testi yapın ve durumunuza göre vitamin takviyesi alınız..

B12 ve omega hapı vitaminleri vereceklerdir büyük ihtimalle.. Sağlık bakanlığı izni olanları alın..

Bunun haricinde ; kırmızı ve yeşil renkli meyve ve sebze içecekleri, (aç karnınıza yemekten yarım saat önce)

çiğ badem ve ceviz,( hergün mutlaka cevizden iki adet,bademden 8-10 adet)

çekirdekli büyük siyah kuru üzüm,(hergün aksatmadan sabah kahvaltıdan önce ve akşama doğru 8-10 ar adet ağzınızda çekirdeklerini eritene kadar çiğneyerek yutun)

adaçayı ( gün içerisinde yemeklerden yarım saat sonra , özellikle akşam vakitleri tüketin)

hayvansal gıdalar, yumurta peynir, kefir gibi proteinler ;

bunları gün içerisinde dilimlere bölün ve mümkün olduğunca tüketmeye çalışın.

Bir iki ay sonra kendinizdeki farkı göreceksiniz ınşaallah..

NOT: İnsanlar kendinde olan eksiklikleri ne çevresiyle paylaşmalı nede mumkun olduğunca belli etmelidir.. Malesef ki yaşadığımız toplum kişisel zayıflıkları kaldırabilecek durumda değil , aksine bu zayıflığı en zayıf anlarımızda vurmaktadırlar..Bu yüzden kendimizi saklayabildiğimiz kadar saklamalıyız..

Depresif durum olarak yorumlanmakta ve bu şekilde kişi daha çok etkilenerek daha zor durumlar düşmektedir..

Allah kolaylık versin..:KK71:

Birsen yazdıkların çok mntıklı deneyeceğim.
Kendimizi saklama konusunda haklısın.insanlar eskiden zayıfın güçsüzün yanında olurken şimdi tam tersi zayıfı nasıl ezelim peşinde .şöyle adlandırıyorlar ''çökelim boynuna''

çalışıyorum . Iş yerinde terbiye insanlık para etmiyor.ne kadar sorunlusan o kadar kıymetlisin.bir yanlış mı yaptın .hemen büyütülüp büyütülüp damgayı basıyorlar.

kesinlikle sizin durumunu psikiyatrık değil..öncelikle bunu aklınızdan çıkarın ve kesinlikle gitmeyin..belki rahatlamak adına psikoloğa gidebilirsiniz..

Kansızlık ve b12 eksikliğinde görülür unutkanlık vakaları..bir kan testi yapın ve durumunuza göre vitamin takviyesi alınız..

B12 ve omega hapı vitaminleri vereceklerdir büyük ihtimalle.. Sağlık bakanlığı izni olanları alın..

Bunun haricinde ; kırmızı ve yeşil renkli meyve ve sebze içecekleri, (aç karnınıza yemekten yarım saat önce)

çiğ badem ve ceviz,( hergün mutlaka cevizden iki adet,bademden 8-10 adet)

çekirdekli büyük siyah kuru üzüm,(hergün aksatmadan sabah kahvaltıdan önce ve akşama doğru 8-10 ar adet ağzınızda çekirdeklerini eritene kadar çiğneyerek yutun)

adaçayı ( gün içerisinde yemeklerden yarım saat sonra , özellikle akşam vakitleri tüketin)

hayvansal gıdalar, yumurta peynir, kefir gibi proteinler ;

bunları gün içerisinde dilimlere bölün ve mümkün olduğunca tüketmeye çalışın.

Bir iki ay sonra kendinizdeki farkı göreceksiniz ınşaallah..

Not: Insanlar kendinde olan eksiklikleri ne çevresiyle paylaşmalı nede mumkun olduğunca belli etmelidir.. Malesef ki yaşadığımız toplum kişisel zayıflıkları kaldırabilecek durumda değil , aksine bu zayıflığı en zayıf anlarımızda vurmaktadırlar..bu yüzden kendimizi saklayabildiğimiz kadar saklamalıyız..

Depresif durum olarak yorumlanmakta ve bu şekilde kişi daha çok etkilenerek daha zor durumlar düşmektedir..

Allah kolaylık versin..:KK71:

X