• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri resme uygun model

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
merhabalar kk şekerleri :69: benım saçlarım dalgalı ve gür ben saçlarımı bu resimdekı gıbı nasıl yaparım bu resımdekı model maşayla flan mı yapılmış :26:

$aşk 2.jpg $aşk 1.jpg

Bence maşayla yapılsa daha şekilli olurdu.Gerçi ben şekillendirici kullanmıyorum pek bilmem ama bence wax gibi bir şeyle şekil verilmiş ve hafif dalgalandırılmış olabilir.

:71:

uclarına dalga atılsınn böle olurrr..dalgarıda parmaklarınla ac ve çırp böyle olur cnmmm

saclarını yıka kurut azıcık ıslaklık varken hala nemlı olmasın ama azıcık daha ıslak olsun masaya sar ve en fazla 7-8 sn tut bırak kuruyunca cok dogal bı dalgası olur ve bunun gıbı olur

kalın maşayla aynısı gibi olur fakat doğal dursun istiyorsan ve saçların zaten dalgalıymış, o zaman banyodan çıktıktan sonra saçlarını tara sonra önüne at. tutam tutam sık, daha da dalgalı hale getir. kurutma makinesiyle kurutunca dalgalar azalıyor ama kendi haline bırakınca daha dalgalı oluyor.

Back