• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı (Resimli ) Severek kullandığınız kırmızı ,vişne çürüğü tonlarında rujlar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kırmızının modası geçmez bence ya
bu rujlar 12 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam
bir alana ikincisi yüzde elli indirimliydi :34:

Buda benim bordo rujum, bugün aldım çok işime yaradı bu topik sonunda aradıgım rengı buldum (:

Eklentiler

• $2012-12-22 14.56.02.jpg
    $2012-12-22 14.56.02.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 128
....................................................................

Son düzenleme:
bende dün bunu aldım cok beğendim maybelline Moisture Extreme 590 no
$51588.jpg

ama aklımda kalan alıcağım bir ruj var deborahın atomic at serisi 05 numarası cok güzel hakkatende 6 saatten fazla kalıcılığı var gitmedi:52:

bayıldım yaa kate moss un dudağındaki renge bi tane bu renk rujum vardı arkadasım cok beğendi benım olsun dedi bişey diyemedim çok seviyodum o rengi :( siteden mi aldın canım nekadar bide kalıcı mı baya :)
watsonslarda var canım orda aldım :34:
kalıcılığı süper
sabah sürdüm akşam eve geldiğimde hala duruyordu

Henüz kullanmadım ama Aday rujum severek kulanırım yani hatta aşık bile olabilirim. Dior kullanan var mı ?

$img_b61fa907a97d19759cbd818b0d0e82bb_660x490.jpg

Lisa'nın makyaklarına bakabilirsin canım .Benim en çok beğendiğim bu oldu .

[video=youtube;_D7bRy5vP7s]http://www.youtube.com/watch?v=_D7bRy5vP7s&list=UUFghPtzFcmyDiID1ASMA4Dg&index=9[/video]

Bu kadının tüm videolarını inceleeeeeeeee :)

Rihanna XFactor Make Up - YouTube

bayılıyorum şu kadının makyaj tarzına. abartısız, yüze yakışan, yüzdeki güzel hatları ortaya çıkaran ve kesinlikle mükemmel makyaj yapıyor :)

Back