Dudak Makyajı (Resimli ) Severek kullandığınız kırmızı ,vişne çürüğü tonlarında rujlar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
aa bana mı benzettinn:KK1: gerçekten mi
bende kızı pek beğenmem ama burda ne güzel çıkmış diodum

Son düzenleme:
Evet canım .
Ama bu renk ruj ,senin saç renginle birlikte aynı etkiyi yaratmaz .Koyulaştırman lazım .Ben siyaha yakın bir renge boyadım ,çok içime sindi .
Sen de koyulaştır istersen ,yakışır sana :KK16:.

Fotdaki şu renge benziyor gibi :)

deepbeauty: Flormar Supermatte 203...

ahanda eveettttt galiba buu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
alıcam aliim hatta güzel demi blogtaki kız biraz taşırmış gerçi sanki dudaından:KK17:

Çok iyi olmuş bu başlık, bu aralar böyle bir ruja ihtiyacım var, bütün rujlarım ya nude tonlar, ya da açık pembeler.. biraz iddialı rujlar istiyorum..
maritsa'nın paylaştığı golden rose ruja haftasonu bakacağım, başka beğendiklerinizi de paylaşın kızlar :) çok ihtiyacım var bu aralar..

geçen hafta essence'den bu tonlarda bir ruj aldım, ama 2 kere kullandım, sonra kaybettim :/ numarasını bulursam internetten paylaşırım. çok güzeldi.

Çok iyi olmuş bu başlık, bu aralar böyle bir ruja ihtiyacım var, bütün rujlarım ya nude tonlar, ya da açık pembeler.. biraz iddialı rujlar istiyorum..
maritsa'nın paylaştığı golden rose ruja haftasonu bakacağım, başka beğendiklerinizi de paylaşın kızlar :) çok ihtiyacım var bu aralar..

geçen hafta essence'den bu tonlarda bir ruj aldım, ama 2 kere kullandım, sonra kaybettim :/ numarasını bulursam internetten paylaşırım. çok güzeldi.

Ben de o tonları asla kullanamam .Çok beyaz olduğum için gitmiyor o tonlar.

Rossmann satılan rujları şiddetle tavsiye ederim .Hem yapıları ,hem de renk skalası çok geniş .
:KK16:

Ben de o tonları asla kullanamam .Çok beyaz olduğum için gitmiyor o tonlar.

Rossmann satılan rujları şiddetle tavsiye ederim .Hem yapıları ,hem de renk skalası çok geniş .
:KK16:

biz beyaz tenlilerin makyajlarını nasıl yaptıklarıyla ilgili öneri dolu bir topic aramaktayım :)

biz beyaz tenlilerin makyajlarını nasıl yaptıklarıyla ilgili öneri dolu bir topic aramaktayım :)

Lisa'nın makyaklarına bakabilirsin canım .Benim en çok beğendiğim bu oldu .

[video=youtube;_D7bRy5vP7s]http://www.youtube.com/watch?v=_D7bRy5vP7s&list=UUFghPtzFcmyDiID1ASMA4Dg&index=9[/video]

Bu kadının tüm videolarını inceleeeeeeeee :)

http://www.youtube.com/watch?v=r0NB7NkgfYM

Son düzenleme:
Lisa'nın makyaklarına bakabilirsin canım .Benim en çok beğendiğim bu oldu .

[video=youtube;_D7bRy5vP7s]http://www.youtube.com/watch?v=_D7bRy5vP7s&list=UUFghPtzFcmyDiID1ASMA4Dg&index=9[/video]

Bu kadının tüm videolarını inceleeeeeeeee :)

Rihanna XFactor Make Up - YouTube

bayılıyorum makyaj videolarına :) bu kadını da hemen takibe aldım, çok teşekkürler, izlemeye başlıyorum :)

kızlar
rimmel kate moss serisinden 2 tane ruj aldımm
tam istediğim renkleri buldum sonunda :KK76::KK76:
birinin numarası 01
çok güzel mat bir kırmızı
açık değil koyuya dönük
diğeri 107
bu da mat bordo
resimlerini de ekleyeceğim şimdi bulup

$instant mocha.jpg

Avon instant mocha , bayılıyorum buna ayrıca çokta kalıcı :)

tam olarak istediğim renk bu işte

Eklentiler

• $rihannaa.jpg
    $rihannaa.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 91
X