Dudak Makyajı (Resimli ) Severek kullandığınız kırmızı ,vişne çürüğü tonlarında rujlar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
tam benlik bir konu...kırmızı ve bordo ruj hastalığı olan biriyim...
arkadaşlarım bile nerde kırmızı ruj yada oje görsek aklımıza sen geliyosun diyolar...
benim en sevdiğim alıx avienin bi vişne çürüğü ama no hatırlamıyorum eve gidince bi bakayım... çok kalıcı ve bulaşmıyo ama yıllar önce almıştım şuan varmıdır piyasaada bilemiyorum...:KK9::KK9::KK9::KK9: hatta hepsine bakıp yazarım size....

$Ýçerik.jpg
$golden_lady_natural_lipstick_01_sggolden122.jpg $2.JPG
kızlar rujlarım bunlar bayılıyorum bunlara..
resimler çıkmıştır umarım.. ilk kez resim yüklüyorum da:KK17::KK17::KK17:

evet gelelim numaralarına ...
birincisi avon color trend vino disco--- kendisi pembemsi,kırmızımsı bişey,günlük kullanım için uygun benim dudağımda daha çok kırmızı gibi duruyo...

ikincisi golden lady natural lip stick-26 tam canlı bi kırmızı,nişanımda almıştım bunu da...

üçüncüsü pure color-oxford street 100--- bunu da yengem almanyadan getirmişti(kırmızı hastası oldugum için..)
rengi de vişne çürüğü ama parlak oluyo sürünce yumuşak çok güzel bişey... ayrıca aynı renginden oje de getrmişti.

ha bir de alıx avien double performance 29 var aama onun resmini bulamadım..
o da vişne çürüğü ama bu kadar parlak değil.... o da vazgeçilmezim...

baya olmuştu alalı piyasada hala varmıdır bilemiyorum.. denemnizi tavsiye ederim......

ha bir de alıx avien double performance 29 var aama onun resmini bulamadım..
o da vişne çürüğü ama bu kadar parlak değil.... o da vazgeçilmezim...

baya olmuştu alalı piyasada hala varmıdır bilemiyorum.. denemnizi tavsiye ederim......

Yapısı nasıl :KK31:

Benim en sevdiğim kırmızı tonu bu bordoya dönük kırmızı severek kullandığım rujdur.Maybelline color sensational serisi 547 numara

var mı tavsiye edebileceğin koyu gül kurusu tonunda bir ruj :)

yok canım yaa bir kere bulmuştum öyle markası falan yoktu bir daha istediğim o rengi yakalayamadım :KK9: her parfumeriye gittiğimde bakarım ama yok bulamıyorum senin varsa öner de alalım vallahi :KK9:

Olsada önersem :) benim de yok bildiğim bir marka bu renk zor bulunuyor heralde hiç denkte gelmedim.

zaten markalarda hiç bulamadım o rengi ben bulan varsa yazsn valla ama yok bazen marka olmayanlarda istediğim rengi daha iyi buluyorum :KK9:

Bazen ummadığın markalarda da öyle güzel rujlar oluyor ki insan şaşırıyor marka önemli değil ya güzel bi gül kurusu tonunda ruj aranıyor bilen duyan gören varsa yorumları bekleriz :)

kızlar şu rengin markası numarası ne acaba bayıldımm

:KK16:
$indir.jpg

vişne çürüğü ama cok güzel

saçlarımı bu ruj için koyulaştırırım valla:KK1: bu renk saca o ruj çok yakışmış:nazar:

X