Dudak Makyajı (Resimli ) Severek kullandığınız kırmızı ,vişne çürüğü tonlarında rujlar

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
Severek kullandığınız kırmızı ,vişne çürüğü tonlarındaki rujları marka ve numaraları ile paylaşalım .

İlk paylaşım benden gelsin o zaman .En sevdiğim glossum :KK31: ne zaman bunu sürsem herkes markasını ve nosunu sorar.

Golden rose 33 .

golden-rose-lipgloss-parlatici-33_79.jpg

vişne rengi için takipteyim, kaybettiğim bir rujum vardı ne markası ne numarası aklımda, belki buradan çıkar.

kırmızı olarak maybelline color sensational 530 fatal red , vişne olarak loreal caresse hypnotic red i öneririm :)

Avonun bir rujunun testerı geçti elime. O kadar güzel bir renkti ki.. Ne yazık ki üretimden kaldırılmış. Kızlar buna denk renk bilen varsa yardım edin bana lütfen :)

Rengin ismi rose addiction
$rose.jpg

Bol bol paylaşım bekliyoruzzzzzz .

Pluiecim renk güzelmiş.Belki gg de bulabilirsin .:26:

$pr_01_3109_max.jpg $DSC01852.JPG

Bu ikisi Floormar L10,L15 bayılıyorum ikisine de.Görünüşü mor gibi olan o kadar güzel bir renk ki.Benim gibi soluk beyaz bir teniniz,sarı olmayan saçlarınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.Sarışınlara gitmiyor bu renk.

çok mor gibi duruyor ama sürünce rockcı gibi olmuyor mu dudaklar kapkara?

Hayır kapkara durmuyor yukarıdaki resimde arkadaşın gösterdiği gibi duruyor hatta ruju az sürüp parmağınızla filan dağıtırsanız koyu pembe gibi bir renk oluyor

Son düzenleme:
X