- 16 Ocak 2018
- 495
- 163
- 103
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
-
Sizin buru ucu çok düzgün görünüyor burun sırtında bir tarafta bir şişlik gibi birşey var acaba o tarafa kikirdak mi eklendi?fotoğraflarda ilk çerçeve dediginiz ikinci fotoğraf diğerleriyle hiç benzemiyor onu uyandiktan sonra mi cektinizArkadaslar ben revizyon olalı 23 gün oluyor. Biliyorum cok erken kaygılanmak için. Ama ilk ameliyatım da da ben cok erken farketmiştim sorunları. Bu sefer de sorun var gibi geliyor. İlk resim gülerkenki hali. Diğer uyandıktan sonraki aldıgı sekil. Diğer cercevede ise gün içindeki sekli biri flaşsız diğeri flaslı cekim önden burun sekli. Sol göz hizamdaki kemik cıkık gibi. Daha sert orası sagıma göre. Kıkırdak eklenmişti burun sırtıma ve cok şiş olmayan tarafa. Cok şiş gibi görünen taraf törpülendi. Revizyon olanlar ne düşünüyorsunuz? Sizin de böyke oldumu ilk bas. Salakca bir sekil aldı burnum.
Sizin resimler baktıgınızda yani size göre sol tarafıma az şişk olan yere kıkırdak eklendi cnm. Diğer cok şişik görünen yer törpülendi sadece ve evet ikinci resim sabah ilk uyandıgımdaki hali. Bilmiyorum cok garip cıktı sabah. Çöküklük mü var yoksa burun sırtım yine mi kalmıs bilemiyorum. Ama bir seylerin yolunda gitmeşdiğine eminimSizin buru ucu çok düzgün görünüyor burun sırtında bir tarafta bir şişlik gibi birşey var acaba o tarafa kikirdak mi eklendi?fotoğraflarda ilk çerçeve dediginiz ikinci fotoğraf diğerleriyle hiç benzemiyor onu uyandiktan sonra mi cektiniz
ilk fotolarda size göre sol olan gözünüzün altında biraz şişlik var gibi. uyandıktan sonra genelde bolca şişmiş oluyor onunla alakası olabilir mi? diğer fotolar düzgün görünüyor çünküArkadaslar ben revizyon olalı 23 gün oluyor. Biliyorum cok erken kaygılanmak için. Ama ilk ameliyatım da da ben cok erken farketmiştim sorunları. Bu sefer de sorun var gibi geliyor. İlk resim gülerkenki hali. Diğer uyandıktan sonraki aldıgı sekil. Diğer cercevede ise gün içindeki sekli biri flaşsız diğeri flaslı cekim önden burun sekli. Sol göz hizamdaki kemik cıkık gibi. Daha sert orası sagıma göre. Kıkırdak eklenmişti burun sırtıma ve cok şiş olmayan tarafa. Cok şiş gibi görünen taraf törpülendi. Revizyon olanlar ne düşünüyorsunuz? Sizin de böyke oldumu ilk bas. Salakca bir sekil aldı burnum.
Sabah sisliklerinden de kaynaklanmis olabilir evet. Alcidan cok düzgün cıkmıstı.O halini cok begenmiştim. İnce ve küçüktü burnum. Ödemi biliyorum olacagını. Lakin dokundugumda kıkırdak eklenen yerdeki hissettiği garip bir gıdıklanma hissi ve bu his cöküntü oldugunda da vardı:/ilk fotolarda size göre sol olan gözünüzün altında biraz şişlik var gibi. uyandıktan sonra genelde bolca şişmiş oluyor onunla alakası olabilir mi? diğer fotolar düzgün görünüyor çünkü
Revizyon mu olmustun cnm? Değişiyor mu burun revizyonda da? Şikayetci olduggum seyler hala burnumda var :/revizyonda yorum yapmak ıcın 23 gün cok azdır en az bir 3 ay geçmeliki yoruma acık hale gelsin cunku daha burnunuzda degısımler olacaktır deneyimim bu sekılde
evet cnm revizyon oldum sizin burnunuz daha oturur belki sorun olarak gordugunuz sey sıslıklerden dolayı odem kaynaklıdır cunku odemler esıt dagılmaya bılıyor en az bi 3,4 ay hatta 6 ay bekleyinRevizyon mu olmustun cnm? Değişiyor mu burun revizyonda da? Şikayetci olduggum seyler hala burnumda var :/
Umarım dediğin gibi olur cnm. Cünkü artık cok sıkıldım bıktım peşinde kosmaktan. Yüzüme odaklanamıyırum artık. Bakım da yapsan yüzüme burun gözüme cok batıyor ve sanki ne kadar bakım yaparsam yapayım burun güzek olmadıgı için eksik kalıyor bakımevet cnm revizyon oldum sizin burnunuz daha oturur belki sorun olarak gordugunuz sey sıslıklerden dolayı odem kaynaklıdır cunku odemler esıt dagılmaya bılıyor en az bi 3,4 ay hatta 6 ay bekleyin
Benim de burnum alcidan çıktığında şişti evet ama Her yer eşitti. 2 hafta sonra sağ tarafımda bir beze gibi bisey oluştu dokununca icine giriyor yumuşak. Doktorum ödem olduğunu ve zaman zaman yer değiştirebileceğini ve çoğu zaman bu dağılımın eşit olmayacağını söyledi. Sizdeki görüntü de benimkine benziyorSabah sisliklerinden de kaynaklanmis olabilir evet. Alcidan cok düzgün cıkmıstı.O halini cok begenmiştim. İnce ve küçüktü burnum. Ödemi biliyorum olacagını. Lakin dokundugumda kıkırdak eklenen yerdeki hissettiği garip bir gıdıklanma hissi ve bu his cöküntü oldugunda da vardı:/
Umarım sorunsuz atlatırız hepimiz cnm. Vallaha cok yoruyor insanı.Benim de burnum alcidan çıktığında şişti evet ama Her yer eşitti. 2 hafta sonra sağ tarafımda bir beze gibi bisey oluştu dokununca icine giriyor yumuşak. Doktorum ödem olduğunu ve zaman zaman yer değiştirebileceğini ve çoğu zaman bu dağılımın eşit olmayacağını söyledi. Sizdeki görüntü de benimkine benziyor
Gecmisnolsun cnm sana da. Benin de ters v vardi. Ve sag burun sirti yaninda da cokme vardi. Burun sirtina ve o yan tarafa kulak kikirdagi koyuldu. Ayrica sol taraf kemik torpulendi ve burun catısını daha daraltmıs doktorum. Basıl peki memnun musun cnm?Ben de revizyon oldum sağ tarafa daha çok kıkırdak eklenmiş diğer tarafta az var gibi canim sıkılıyor burun ucunda sorun yoktu zaten çatı ile oynadılar çok canim sıkılıyor
Siz kime revizyon oldunuz sorununuz neydiUmarım dediğin gibi olur cnm. Cünkü artık cok sıkıldım bıktım peşinde kosmaktan. Yüzüme odaklanamıyırum artık. Bakım da yapsan yüzüme burun gözüme cok batıyor ve sanki ne kadar bakım yaparsam yapayım burun güzek olmadıgı için eksik kalıyor bakım
Ters v deformitesi nasıl oluyor?Gecmisnolsun cnm sana da. Benin de ters v vardi. Ve sag burun sirti yaninda da cokme vardi. Burun sirtina ve o yan tarafa kulak kikirdagi koyuldu. Ayrica sol taraf kemik torpulendi ve burun catısını daha daraltmıs doktorum. Basıl peki memnun musun cnm?
Çok teşekkür ederim. Baktım da internette bir foto bulamadım merak etmiştimTers v deformitesi estetik olmuş burunlarda kıkırdak dokunun eksik konması veya zamanla erimesi ile ortaya çıkan çökme durumu. Burun çatısı ve kanatlar cokuyor. Bende yandan çizgi oluşmuştu aşağı dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?