• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Resimli)Meme büyütme fikirlerinize ihtiyacım var

Ben aktif olmak icin burdayim.kendim ameliyat oldum izlerden sikayetciyim o bakimdan
konunu okudum ameliyat olmuşsun geçmiş olsun benim izlerim meme ucunun alt yarısında sadece oda soldaki belirsiz bile sağdaki biraz belli iz konusunda bi yardımım dokunamaz malesef kantaron yağı sürebilirsin. ben dikleştirme olmadım

konunu okudum ameliyat olmuşsun geçmiş olsun benim izlerim meme ucunun alt yarısında sadece oda soldaki belirsiz bile sağdaki biraz belli iz konusunda bi yardımım dokunamaz malesef kantaron yağı sürebilirsin. ben dikleştirme olmadım
Tesekkur ederim.kantaron yaginkullanmak cok istiyorum ama doktorum gerek yok diyor kullanma diyor.slikon shett bant kullanacakmisim.ttaakicam bir iki gune

Mrb bende yeni üyeyim arkadaşlar bende küçük göğüslerden muzdaribim bugün devlet hastanesine danıstim 6 bin TL fiat verdi.doğum yapalı 5 ay oldu için 1 seneyi tamamlaman gerek dedi (bebeğim 2 aydan sonra emziremedim)yinede 1 sene dolsun dedi ama ben haalâ bitkisel yoldan neler yapabilirim die bakiniyorum ameliyat en Son çare:((kafam çok karışık :((

Mrb bende yeni üyeyim arkadaşlar bende küçük göğüslerden muzdaribim bugün devlet hastanesine danıstim 6 bin TL fiat verdi.doğum yapalı 5 ay oldu için 1 seneyi tamamlaman gerek dedi (bebeğim 2 aydan sonra emziremedim)yinede 1 sene dolsun dedi ama ben haalâ bitkisel yoldan neler yapabilirim die bakiniyorum ameliyat en Son çare:KK43:(kafam çok karışık :KK43:(
Bitkilerin hepsi YALAAAAAN ;) ben de ameliyat oldum 4 ay önce ;) çok şükür Sağlıkla atlatıyorum süreci. Darısı başına ;)

Bitkilerin hepsi YALAAAAAN :KK66: ben de ameliyat oldum 4 ay önce :KK66: çok şükür Sağlıkla atlatıyorum süreci. Darısı başına :KK66:
Canım çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah buarada eminim bitki filan çare deil ama insan muallakta kalıyor bende kendimi ameliyata konsantre etmeye çalışıyorum bitkilerde bugün aldım gerçi zaten bi bekleme süresine ihtiyacım varmış ya enazindan kafamda kalmasınbu arada sen nerde ameliyat oldun banada söylermisin

Ben eğitim ve araştırma hastahanesinde amelyat oldum hem de küçültme canım büyütmeden daha zorlu bir amelyat diye düşünüyorum kendimce ve çok memnun kaldım böyle bi önyargıya düşme maddi durumun iyi değilse gez istanbuldaki araştırma hastahanelerini doktoruna güven paralı olanlarda da doktor hatası olur olcağı varsa

Canım çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah buarada eminim bitki filan çare deil ama insan muallakta kalıyor bende kendimi ameliyata konsantre etmeye çalışıyorum bitkilerde bugün aldım gerçi zaten bi bekleme süresine ihtiyacım varmış ya enazindan kafamda kalmasınbu arada sen nerde ameliyat oldun banada söylermisin
Canım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum.

Ben eğitim ve araştırma hastahanesinde amelyat oldum hem de küçültme canım büyütmeden daha zorlu bir amelyat diye düşünüyorum kendimce ve çok memnun kaldım böyle bi önyargıya düşme maddi durumun iyi değilse gez istanbuldaki araştırma hastahanelerini doktoruna güven paralı olanlarda da doktor hatası olur olcağı varsa
Çok geçmis olsun canm eminim zorlu bi süreç geçirdin ama benim durumum okadar karışikki anlatamam umarım iyi bir sonuca varabilirim senin gibi:(((

Arkadaslar merhaba bende yillardir bu konulari okuyorum bitkisel seyler masajlar egzersizler hiçbir ise yaramadi bu sabah yakin bir arkadasimin operasyon geçirdiğini öğrendim ve yine cesaretlendim :KK48: boyum 163 cm 47 kgyim ölçülerim göğüs alti 70 cm meme ucu 77 cm bel 58 kalca 84 , 23 yaşındayım :KK1:istanbulda okmeydani eğitim araştırma hastanesinde doc.dr.özay özkayaya 4 5 bin tl gibi bir ücrete ameliyat olmus arkadasim cok memnun . Sizce devlet mi özel mi tercih etmeliyim maddi olarak cok güçlü degilim. resimleri albume ekledim takip ederseniz görebilirsiniz carsamba gunu muayene olmadan biraz fikirlerinizi almak istiyorum . Meme ucu ,kas alti düşünüyorum bekarim ilerde sikinti olur mu ailemin haberi olmayacak sadece 2 arkadasim bilecek bu yuzden ne kadar az iz kalırsa benim icin o kadar iyi neler önerirsiniz ? Teşekkür ederim herkese ❤❤❤❤

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.
Cok cok gecmis olsun. Bakalim bende beklemedeyim hala

Back
X