- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Ben sadece şunu söylemek istiyorum; profosyönel makyajda temel ilke ya gözlerin ön planda olmasıdır ya da dudakların...
Emeğinize sağlık, güzel olmuş paylaşımlar.
Ama benim nacizane tavsiyem; (ünlü makyözlerinde dediği gibi) göze ağır makyaj yapıyorsanız ön plana çıkarmak için; dudak rengini daha hafif naturel tonlarda seçmeniz.
Ve yine tam tersi, dudak bölgesine dikkat çekmek için uygulanır...
Tıpkı son verdiğiniz resimdeki gibi... a.s
Miriana bu öneriye defalarca yanıt vermişti ilk sayfalarda var.
Kızın önüne ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri koymaktan bıkmadınız mı ya
Bırakın paylaşımını yapsın sevmeyen istemeyen bakmasın
Bilgi alan takip eden birşeyler öğrenen birsürü kişi var.
far flormar canım morlu ve turkuaz ıkılısı...ama extradan bılındık marka olmayan lacıvert farımı ekledım..
canım konumu karşılıklı ıltıfat topıgı yapanları gereklı yerlere bıldırdım hakkaten cumle kalmadı yazacak :1shok:
akannehir
Size ne oluyor anlamadım...
Ayrıca kötü birşey demedik tepkiniz çok komik ve gereksiz...
Alemsiniz yani...
siteden,özellikle 1 topikten soğuma sebebim işte budur.
teşekkürler miriana,duyguma tercüman oldunŞeniz
Ben sadece şunu söylemek istiyorum; profosyönel makyajda temel ilke ya gözlerin ön planda olmasıdır ya da dudakların...
Emeğinize sağlık, güzel olmuş paylaşımlar.
Ama benim nacizane tavsiyem; (ünlü makyözlerinde dediği gibi) göze ağır makyaj yapıyorsanız ön plana çıkarmak için; dudak rengini daha hafif naturel tonlarda seçmeniz.
Ve yine tam tersi, dudak bölgesine dikkat çekmek için uygulanır...
Tıpkı son verdiğiniz resimdeki gibi... a.s
zevk meselesı tabiki...herkesın yuzune ve ruhuna yakışan makyaj farklıdır..Zevk meselesi olabilir...
Ama amaç prof. makyajı kurallarına uygun bir şekilde fikir alış verişi yapmak ise; burada bildiklerimizi defaatle paylaşacağız öyle değil mi...
siteden,özellikle 1 topikten soğuma sebebim işte budur.
teşekkürler miriana,duyguma tercüman oldunŞeniz
ben de uzun zaman senin dediğin gibi makyaj yapıyordum
ama bazen bazı makyajlarda koyu göze açık renkten daha çok koyu renk ruj gitmiyor değil. kıyafete gidilecek yere göre değişkenlik gösteriyor. allıkları abartmamak koşulu ile bazı makyajlarda dediğinin tam tersi daha etkileyici bi görünüm veriyor. bence