Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

kızlar yanlıs cıkdı resımler ortadakı 3 numara elattakı 2 cı fondotenlı yuzum buna gore degerlendırırsınız kusra bakmayın edıtın yoklugu işde..

MIriiiiiiiiii hepside cok güzelllllll makyajsiz her gaci cesaret edemez büle resmini eklemeye helal olsun...makyajsiz halin bilem cok giselllllllllll

Miriananın topiğinin sempatizanları ve Miriana;

Daha önce de uyardım yine ikili tartışmalara girmekten çekinmediniz. Konu yönetime bildirilmiştir.
Kimse kimseyi burda zorla tutmuyor değil mi?

Sempati duyuyorsunuz konuya demek ki yazıyorsunuz.

O zaman lütfen yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için mesajları iyi okuyup sorularınızı, cevaplarınızı laf sokma aracı olarak kullanma çabasına girmeyin.

Evet burası Miriananın resimli makyaj tekniği topiği sormak istediğiniz sorulara devam canlar.

estagfurullah bebegımmm ıyı geceler herkese ben artık uykusuzluktan ölucem yakında..pınarım sanada ıyı geceler

arzucum gereken acıklama ve emegın ıcın tesekkurler..bundan sonra daha oncede oldugu gbı ıkılı tartısmalara gırdıgımı gormeyeceksın..hoscakalınn

Ben sadece şunu söylemek istiyorum; profosyönel makyajda temel ilke ya gözlerin ön planda olmasıdır ya da dudakların...

Emeğinize sağlık, güzel olmuş paylaşımlar.

Ama benim nacizane tavsiyem; (ünlü makyözlerinde dediği gibi) göze ağır makyaj yapıyorsanız ön plana çıkarmak için; dudak rengini daha hafif naturel tonlarda seçmeniz.

Ve yine tam tersi, dudak bölgesine dikkat çekmek için uygulanır...

Tıpkı son verdiğiniz resimdeki gibi... a.s

Miriana bu öneriye defalarca yanıt vermişti ilk sayfalarda var.

Kızın önüne ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri koymaktan bıkmadınız mı ya
Bırakın paylaşımını yapsın sevmeyen istemeyen bakmasın
Bilgi alan takip eden birşeyler öğrenen birsürü kişi var.

akannehir
Size ne oluyor anlamadım...

Ayrıca kötü birşey demedik tepkiniz çok komik ve gereksiz...

Alemsiniz yani...

mirianacım canım çok güzel olmuşşun hayatım herkesin sahip olmak istedigi ve bir türlü olamadıgı bir güzelligin var sen makkaj yapmasan bile yıkıyosun ortalıgı ..maşallah diyelimde nazarımız degmesin..

siteden,özellikle 1 topikten soğuma sebebim işte budur.
teşekkürler miriana,duyguma tercüman oldunŞeniz

akannehir
Size ne oluyor anlamadım...

Ayrıca kötü birşey demedik tepkiniz çok komik ve gereksiz...

Alemsiniz yani...

canım sen tam bi tartışmanın sonuna geldin, böyle bi yorum yazınca birden konu uzatılıyormuş gibi oldu.

Arkadaşın konusunda daha önce de maalesef bazı tartışmalar çıktı o da efalarca anlattı anlattı falan. Bundan dolayı arkadaşlar artık tartışmalardan yorulduğu için paylaşıma devam etmesini engellemeyin dedi.

üzerine alınma canım yanlış anlaşılma sadece.

dediğin konuda da ben de bişey idyecektim ayrıca

ben de uzun zaman senin dediğin gibi makyaj yapıyordum

ama bazen bazı makyajlarda koyu göze açık renkten daha çok koyu renk ruj gitmiyor değil. kıyafete gidilecek yere göre değişkenlik gösteriyor. allıkları abartmamak koşulu ile bazı makyajlarda dediğinin tam tersi daha etkileyici bi görünüm veriyor. bence

hosgeldın canım..
arkadaslarımın dedıgı uzere bu soruya bırcok kere cvb verdım ama madem topıgımı zıyaret edıp zahmete girmişsın sanada soylıyım öncelıkle natural rujlarla yada senın dedıgın makyaj stıllerı ıle olan makyajlarım topluca bır cogunlugu 35 cı sayfa yer alıyor

benım dudaklarım kırmızı zeminli yani doğal halı dolayısı ıle kendımı bıldım bıleli kırmızı ve pembe tonlarına yönelmişimdır..bu yıl bıraz daha açık tonlara alışma yılım oldu..bırde cok beyaz tenlıyım cok natural rujlar benı boguyor ve renk kırmızı zemınden oturu kapanmıyor bellı oluyor..ama bunu yogun gloslarla çözdum sayılır..
ben her ıkısınıde eşit şekılde ön plana cıkarmayı sevıyorum..ama mesela gozume sıyah far surduysem ki cok nadıren olur bu ancak ozaman açık tonlarda ruj suruyorum...
umarım anlatabıldım yıne beklerım topıgıme hoşçakal.

Zevk meselesi olabilir...

Ama amaç prof. makyajı kurallarına uygun bir şekilde fikir alış verişi yapmak ise; burada bildiklerimizi defaatle paylaşacağız öyle değil mi...
zevk meselesı tabiki...herkesın yuzune ve ruhuna yakışan makyaj farklıdır..
siteden,özellikle 1 topikten soğuma sebebim işte budur.
teşekkürler miriana,duyguma tercüman oldunŞeniz

:lepi:sempatiksalakcinni

evet bu cumlelerıne katılıyorum aynen allıgı abartmayı zaten sevmem..ama bazı yerlerde ıkısı de ön plandayken oldukca çekici bır gorunum olabılıyor
[

ay yerim seni son eklediğin resimler çok tatlı canım.özlemiştim güzel yüzünü mirianacım..maaşallah allah nazarlardan saklasın kırmızı ruj gerçekten çok yakışmışeyelinerla birlikte.

vanılyam guzel ruhlum samimiyetine hastayım..enerjını hıssetrdgn ve benı sadece bu sekılde uzaktan sevdgn ıcın tesekkur ederım,, etrafımdakı yakınımdakı sahte dostlardansa uzagmda ama samlml dostları terch/ederm ıyıkı varsın bebegım sızler ıcın rıske devam belkı resmlerm calınıyor yada calınacak ama paylasmak herseye deger

ne demek tatlım ben teşekkür ederim o güzel yüzünü bizlerden esirgemediğin için.internette bende çok korkuyorum resim çalınmasından öyle adi insanlar oluyor gerçektende.editide kaldırdılar hiç iyi olmadı.önceki yazışmalardan okuduğum kadarıyla seni de kıskanan az değilmiş. güzellik başa bela işte,biz bayanlar neden bu kadar kıskancız bilim bi tek bunu çözemedi sanırım

bebemmopuyorumnanaktan
geçiyodum uğradımsengözlerimebaksanabresimlerinide gördümhihoyyytyeniler eklenmiş:lepi:
tek kelime ile sü-per-sin bitanemolumunekankayizsmile
allah nazardan saklasın seniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…