Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

sana shopla dıyenmıoldu? burdada ne yapmaya calıstıgın bellı ama herzaman oldugu gbı sana prım vermeyecegım buyur bu topıgımıde mıkserleyebılırsın ...kshop yaptıgını ınsanları kandırdıgını düşündugun bır ınsanın neden bu denlı konularını takıp edıp paylaşımlar yapıyorsun anlayamıyorum..yukarıya bır goz gezdırırsen topıgımın adı resımlı makyaj teknıgım ...bılmem anlatabıldımmı kötu ıcerıge bastım..elımden gelenı yapdım sana tahammul etmek adına ve saygı duydum ama olmadı cunku sen bunu haketmıyorsun...ve bırdaha senınle hıcbır sekılde dıaologa gırmeyecegım..

photoshop kelimesi neden bu kadar rahatsız etti mana veremedim..yazdım buraya cunku yanlıs bilgi vardı duzelttim.gereksiz asabıyete luzum yok.

bundan once de dialoga gırmıyordun hala devam edıyorsun,bence de devam etme.bende keyıf almıyorum

dedıgım gbı makyajımı begenmeyen begenmez paylaşımlarımıda
bunun dışında amacı sapan kımseyle dıaloga gırmeyecegım pınarcım..sende şahıdımsın.. gerek yok cunku ..

evet bayadır paylaşım yapmıyordum...
farda silik tonları sevdıgımı bırcogunuz bılıyor ama arada boyle renklerıde tercıh edebılıyorum..eyelıner ve rımelı cok kullandıgımdan yogun farlar bana yakışmıyor..
burda yeşil ve lacivert tonlarını kullandıgım yaklaşık 3-4 renk kullanarak yavaş yavaş golgelendırdım..guzel bır geçiş sağlandı..

kaş altıma ve gözpınarıma acık tonlardakı farımıda unutmadım tabi...

5402.jpg

Çok güzel olmuş canım benim, eline sağlık. Farın markası nedir?
far flormar canım morlu ve turkuaz ıkılısı...ama extradan bılındık marka olmayan lacıvert farımı ekledım..
le le le sakine niye gittin tütüneeee lilililililili :teytey::roflol: koptummmmmmmm yaw
canım konumu karşılıklı ıltıfat topıgı yapanları gereklı yerlere bıldırdım hakkaten cumle kalmadı yazacak :1shok:

off. bu renk ne kadar güzel böyle.
hoş bu dudaklarda ,bu kadar güzel duruyor tabii.
herkesin sahip olmakistediği ama olmadığı dudaklara sahipsin canım... maşallah diyorum.:nazar:..

buyrun arkadaşlar. yönetime bildirilen mesajım.
sadece dudaklarına hayranlığımı ve rujun rengimi belirttim diye yönetime şikatet edilmiş bu mesajım.
yorumu sizlere bırakıyorum ben

oyyyy bahcenizeeeee ben giremedimmmm yavrummmmmm sazlardan oy oyyyyyy sazlardan oyyyyyy
:teytey::teytey::teytey:

merhaba,öncelıkle yaklaşık 3 saatımı aldı :) makyaj yapmak değil de akşam güneşine denk geldiği için resim kalitesi düşük,onları yükleyip yazılı anlatım yapmak vede kendi evimde değilim bu yüzden malzemem az..nezamandır soruyorlardı makyajımı en iyisi paylaşayım bilmeyenler öğrensin istedim..bu benim günlük makyajım değil daha özel günler için bir makyaj.bu arada lensı makyajdan once takın benım lensım solotıca topazıo. umarım faydası olur kızlar..bu arada kaş kalemını unutmuşum kaş kalemınız yoksa kahve far kullanabılırsınız..vede kaşlarımı almadıgım ıcın dagınık gorunuyor ozur dılerım sempatiksalakcinni

6684.jpg

2iig742.jpg

nnqj4g.jpg

2d2bu2o.jpg

2iqd5ro.jpg

e7dwgn.jpg

2nalkdw.jpg

a2suh0.jpg

10salxc.jpg

2ngwy2o.jpg

zui8hx.jpg

2qapel1.jpg

296bxjl.jpg

ALLIĞINIZI SÜRDÜKTEN SONRA HAFıF BURUN UCUNA ALNA,DUDAK ÜSTÜNE VE BOYNADA DOKUNDURUN..
25i6ae8.jpg

11b6d90.jpg

2mfn2fm.jpg

mt2p3k.jpg

THE END opuyorumnanaktan

photoshop dıyenler için dıyorumki :sagolun inanılmayacak kadar güzel bir cildım oldugunu bilmıyordum moral için süpersiniz!

( TOPLU MAKYAJLARIM 35 CI SAYFADA HEPSI DEILSEDE BIR KISMI ORDA ARKADASLAR)
RESIMLERIMDEN ALINTI YERINE SAYFA NO ILE SORU YADA FIKRILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM...KISACA RESMLERIDEN ALINTI ISTEMIYORUM BEBEKLER

kardeş topiğim için lınk verıyorum burdada makyaj hıle ve puf noktalar paylaşıcam..http://www.kadinlarkulubu.com/makya...mirianadan-makyajda-puf-noktalar-hileler.html

öncelikle bu kadar ayrıntıyla anlattığınız için teşekkür ederim a.s. makyaj stiliniz gerçekten çok güzel göz çevresine bayıldım özellikle :hooray:

öncelikle bu kadar ayrıntıyla anlattığınız için teşekkür ederim a.s. makyaj stiliniz gerçekten çok güzel göz çevresine bayıldım özellikle :hooray:

tesekur ederım merve..umarım daha guzel paylasımlarda sohbet ederız..
bu arada edıt olmadıgı ıcınbırdahakıne alıntı yapmadan resmlerden yazarsan sevınırım guzelım bayanssulusmile

X