- 25 Kasım 2009
- 2.038
- 0
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
hep senmı guzel olicin boshayallersmile dondumam kammaaaaaaaaaaak:icecream:
alsanaalsanasmile yolcem sacini basini dur sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep senmı guzel olicin boshayallersmile dondumam kammaaaaaaaaaaak:icecream:
alsanaalsanasmile yolcem sacini basini dur sen
yol bende saç çokkksempatiksalakcinni
2 yeni resim ve 2 yeni makyaj çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel olmuşşşşşa.s.
Yenilerini sabırsızlıkla bekliyoruz
Nazar değmesin MAşşşşş
:bbo::1shok:mirim:a015:
pınaxım:a015:
maşallahh miriimm yine süper yine süper.....
o pembiş ruju çok sevdimm...şeker gibi olmuş dudaklarınna.s.
venus amber renk ve marka adı..color my eyesten yanı usa amerıkadan getırttım canımselamlar herkese,makyajların gerçekten çok başarılı eline sağlık bayıldım herbirine.Hani 35.sayfadaki resminde tek gözünü saçın kapatmış haliyle çekinmişsin ya ordaki lensin markası ve rengini öğrenebilir miyim rica etsem? Bide nerden aldın acaba onu söyleyebilir misin?Teşşekkürler şimdiden cevap için
Bende makyaj yapmayı ogrenmek ıstıyorum . Topıge denk geldım . Takıp edıcem sureklı:) Faydalı olacagından şüphem yok :)
Miricim daha yeniyim ama bundan sonra sıkı takipcınım haberın olsun:) Heveslendım bende. Bikaç soru sorucam makyaj malzemelerı onerı konusunda . Esmerim ve cildim yağlı. Senden fondoten ,pudra, gözaltı kapatıcısı ve rimel önermeni rica edıyorum:):) Geriye dönük sayfaları bakmaya devam edeyim en azından:) kacırmamıs olurum .
Slm cnm hosgeldın ...
fondoten cıldın kusurlu deılse hıc kullanma derım bunun yerıne pudra dogru tercıh olacaktır..
fondotende mademkı yaglı cıldın mybelıne afıtone nin fondotn ve pudrasını alabılırsın zaten fondotenı surulunce pudramsı bır dokuya bürünüyor canım..
eger daha profosyonel bırsey ıstersen clınıque standlarından yardım ısteyebılırsın..
rımelde ne ıstedıgıne baglı benım en ıyı rımellerım ,lancome hypnose,loreal double efect,uygun fıyat ıstersen golden rose 3d mukemmel sonuc verıyor fıyatına gore..gozaltı kapatıcı olarak ben ruj seklınde golden rosenınkını kullanıyorum ama cıldım normal benım kapatıcını yıne nem bazlı urunlerden almalısın gözaltın cok problemlıyse yanı şişlık morluk hat safhadaysa max factor standlarına gıdıp uzmanından yardım ıste canım
canım takma kirpiklerinin markası nedir nettenmi aldın canım?
Miricim böyle yazmışın hayırdır nereye gidiyorsun??Bizi paylaşımlarından mahrum bırakma