Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

paylaşımın için teşekkürler.. ama şunu söyleyebilirimki photoshoop la uzun zamandır ilgilenen birisi olarak cildine shop yaptığın bariz belli birşey cnm.. kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin ama aynı zamanda kandırmak zorunda da değilsin.. kolay gelsin..

kimse kimseyi kandırmıyor,topik sahibimiz bizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunuyor...cildinin mükemmelliği gibi bir iddası yok zaten,makyaj konusunda iddalı kendisi:1closedeyes:
sizde olaya bu yönden bakarsanız kalpleride kırmaz,keyifli paylaşımlar yaşamış olursunuz..sevgilera.s.

kimse kimseyi kandırmıyor,topik sahibimiz bizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunuyor...cildinin mükemmelliği gibi bir iddası yok zaten,makyaj konusunda iddalı kendisi:1closedeyes:
sizde olaya bu yönden bakarsanız kalpleride kırmaz,keyifli paylaşımlar yaşamış olursunuz..sevgilera.s.

:kedi::kedi::kedi:Şeniz

miriniacım vdeon hangi sayfada bulamadım da

35 canım:eek:

laf sokmak için girmedim bu topiğe. zaten paylaşımlarının güzel olduğunu dile getirdim..emeğini hiçe saymadım.. ben nasıl size saygı duyuyorsam sizde karşı tarafa saygı duymalısınız ozaman.. laf sokmak için girmişsin vs. gibi kelimeler çirkin.. görüşümü dile getirmem suçmu ?? herneyse kolay gelsin...

laf sokmak için girmedim bu topiğe. zaten paylaşımlarının güzel olduğunu dile getirdim..emeğini hiçe saymadım.. ben nasıl size saygı duyuyorsam sizde karşı tarafa saygı duymalısınız ozaman.. laf sokmak için girmişsin vs. gibi kelimeler çirkin.. görüşümü dile getirmem suçmu ?? herneyse kolay gelsin...
goruslerını dıle getrmene deıl benı ınsanları kandırmakla suclamana ızın veremem sen benı yakından gormedın ve muneccımde degılsınkı bılesın shop yaotgımı
..kımın tavrının cırkın oldugu ortada konuyu saptırıp benı elestrıye gelemeyen bırı olarak yansıtamazsın elesrtrye gelemeyen ınsan burda paylasm yapmaz?resm eklemez lutfen konu lapansn ıyı gunler sana

rujların resımlerı kızlar bu reng okdr superkı anlatamam açık renklerı bana sevdıren ruj..cok guzel duruyor normalde...kokusu dokusu anlatılmaz bunun bıde 24 ayar altın içerenlerı var dıbıız düşer valla ben pahalı urun almam pekde ablam getırdı freeshoptan tahmınımce 50tl falandır
ys laurent

ysl+gloss+pur.jpg

flormar supershıne 525
mürdüm ıle mor rengı max factordekı mürdümle aynı kalıtede sayılır cok memnunum
6supershineruj.jpg

bu golden rose 05 nezmn sursem bu serıden herkes dudaklarıma odaklanıo hele gece nası parladını anlatamam cok yogun simli ıddıalı bakır renk
36596.jpg

golden rose 04 gloss bu ıddıanında otesınde bırglos mat kırmızının ustune nası durdugunu anlatamam

giris_lips.jpg

vişne cuurgunu bulamadım

ve bende duruşları

B]
not:rujlar gorundugunden yarım ton daha koyu resımde acık cıkmıs bırde dudak zemınım kırmızı ondan sızde daha guzel durabılır..

bırde parlak olanları mat aynı renk rujun ustune surdugnzde harıka sonuc alıyorsunuz
numaralar soldan saga sonra aşşaaa

alıntı olmasın litfennn

155.jpg
[/B]

canım yanlıs yonlendırme olmasın..
ysl pur serisinde altın yoktur..adı ustunde pür glosstur,krem yapıdadır.sim barındırmaz..

altın barındırıyor dedıgın seri adı ustune golden gloss tur,icinde 0.2 oranında altın tozu vardır.inanılmaz agırlıksız ve yapıs yapıs olmayan glosslardır

tam adı Yves Saint Laurent olup,tekin acar satıs fiyatı 57 tl dir.

Benim sahsi favorilerim golden berry ve golden fuschia.

gloss purdan ise coral sahanedir.

canım yanlıs yonlendırme olmasın..
ysl pur serisinde altın yoktur..adı ustunde pür glosstur,krem yapıdadır.sim barındırmaz..

altın barındırıyor dedıgın seri adı ustune golden gloss tur,icinde 0.2 oranında altın tozu vardır.inanılmaz agırlıksız ve yapıs yapıs olmayan glosslardır

tam adı Yves Saint Laurent olup,tekin acar satıs fiyatı 57 tl dir.

Benim sahsi favorilerim golden berry ve golden fuschia.

gloss purdan ise coral sahanedir.

[ben ılk resımdekı serı ıcın demedım ki onu yanlış anlamışsın ...
benım ılk resımdekı ıle altın barındıran dedıgım ayrı urunler sadece ısımlerı farklı acılıslarınıe elbette bılıyorum üşendgmden kısaltılışını yazdım...altın içerenı ablamda gordum ablam unlu bır markanın temsılcısı freeshopta
şeklı bunun gıbı ama ıcerıgı baska

11132eew2.jpg

işte bu dedıgım , gordugumuz uzere ılk koydugum benım kullandıgım urunle aynı goruntude marka olarak aynı adda sadece ıcerık farklı demek ıstedıgım oydu

cnm ıcınde altın olmayan serısını yanı normalını denedım anlatamam sana dokusu kokusu duruşu mukemmel. bıraz tuzlu ama sen orda ucuza bulabılırsın şu altın içeren serıyıde denemek ısterımmm bebegım

oyle anlasılmıyor mesajından,altına da pur serısını koymusun zaten..

msjımda:

benım kullandıgım bu bu markanın bırde altın ıcerenlerı var dedım bunda yanlış anlaşılcak bır ttaraf yok kaldıkı okuyanlar koşa koşa ysl ye gıdıp bundan ısteyıp aa bunda altın yokmuş dıyecek halı yok uzmanları ıllakı bılgı verır alan kişide sorar bunları takmayalım lutfen

ıyı akşamlar

oyle anlasılmıyor mesajından,altına da pur serısını koymusun zaten..

benım bırsey taktıgım yok,yanlısı duzelttım.uzatıyorsun gereksiz yere,sıkıldım yani
cıdden asıl ben sıkıldım gereksız yere tatlılıkla demek varken her ama her konuda ıgneleyıcı bır laf bulman bunuda kendı kılıfına uydurup kenara cekılmen dogrusu ne dıyeceımı bılmıyorum..yanlış yokkı duzeltesın ...sana gore yanlış cunku yanlış anlayan sensın..sonkez rıca edıyorum ya ıgnelemeden bazı seylerı saptırmadan yaz yada bundan sonra kendı kendıne konuşursun ..karşılıklı konuşabılıp paylaşım yapacak kadar bırbırımızı anlayabılmemıze ızın ver

saygılara.s.

madem lafı gecti,bu YSL Golden Fuschia glossum,sahane bir rengi var..

yslgolden.jpg

renk superde dıkkatımı cekdı guzel dudaklara sahıpsın ancak dudagının ortası bırkac yerde daha gordugum uzere kopurmus gbı duuryor bıraz daha uzakdan ceksen resmı tahmınımce daha guzel cıkacak..

X