Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

ayrıca çok teşekkür ederim canım :) kahve ve yeşil tonlarını kullanarak makyaj yaptım çok hoş oldu gözlerim daha bi renkli gözüktü sanki :) ama bi ricam olucak senden.benim için siyah kırmızı ve altın renklerinin içinde oldugu bi gece makyajı yapabilir misin? yakın zamanda davetim var makyajımı başkasına yaptıramıyorum kendim yapmak istiyorum da :) saol tekrardan

Miriana akmayan, uzun süre idare eden bir eye-liner arıyorum.
Flormarınki kullandım ama iyi bulmuyorum onu. Artık daha iyi bir şeye
ihtiyacım var. Önerebileceğin iyi bir ürün var mı?

ben bunun sıyahından kullanıyorum ve cok memnunum..ucu sert deıl ama ben kullanabılıyorum

o halde sen mac alabılırsın ıyı bı urun dıolar bende alıcam cnm

bu arada 54 tekı paylaşıma baktınmı

Sayfa 35de ki 3. Ve 11. Resimlere bayıldım canim ya makyajların çeşit çeşit ve sanki hepsinde de ayri bi kisi var gibi durmuş cok profesyonelsin ve güzelsinde maaşallah......

ben bunun sıyahından kullanıyorum ve cok memnunum..ucu sert deıl ama ben kullanabılıyorum

o halde sen mac alabılırsın ıyı bı urun dıolar bende alıcam cnm

bu arada 54 tekı paylaşıma baktınmı

Flormarın bu serisi değil bendeki. Buna da bi bakiim yine de.
M.a.c ürünleri gibisi yok da şu an için o kadar para vermek istemiyorum.
Okulum bitip de elim ekmek tutunca m.a.c ten şaşmam zaten.

Baktım canım. Rujlar falan. Çok güzel görünüyorlar ama ben kendime gloss tarzı rujları hiç yakıştırmıyorum. :/

Teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Canım senin bahsettiğin seride siyah eyeliner yoktu ben de şunu aldım...
Yeni çıkmış bu ürün. Önceki eyelinerımın dışı altın sarısıydı, ağlayınca akıyordu, suyla çıkıyordu.
Ama bu waterproof... Umarım güzeldir... :))) Diğerinden çok çektim çünkü. :bbo:

kız yok yenı gordum cok guzel duruyor bu arada flormarın bazı egıtımlerıne katıldım onların başındakı mudurlerı bana dedıkı water prof suda cıkmayan urun deıldır denızde en ıyı markalar bıle bozulur water prof suya dayanıklı yanı tere dayanıklıdır...hıc cıkmaz dıe bıse yo ktur demiştı...aman dayanıklı olsunda denıze grcek halımız yok :) gule gule kullan

Denize eyeliner sürüp girmem herhalde hiçbir zaman.
Ter ve gözyaşıyla çıkmaz dedi satıcı kız da. Zaten öenmli olan o.
Gerçekten çok hoş bir ürün.

Teşekkür ederim canım. :)

antalyada yasdıgım ıcın bazen arkdslarım ve ben delırıp makyajlı denıze daldıgımız oluyor :)

tabı herkes ıcın gecerlı deıl bu en dogrusu denıze makyajsz grmekk

paylaşımın için teşekkürler.. ama şunu söyleyebilirimki photoshoop la uzun zamandır ilgilenen birisi olarak cildine shop yaptığın bariz belli birşey cnm.. kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin ama aynı zamanda kandırmak zorunda da değilsin.. kolay gelsin..

insanları kandıracak konuma hıcbırzaman gelmedım şukurler olsun...burda benım vıdeomda var hepsını ınceleseydın gorurdun gercegı ama tartısmaya luzum yok ...altın satan sarraf bagırmaz pazarcılar gıbı..

sırf laf sokmak ıcın geldıgın ıcın tesekur ederım..benı bılen bılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…