Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

selam mirianacım , kolay gelsin
46. sayfadaki göz makyajın harika görünüyor , eline sağlık
oradaki lenslerin ne marka acaba rengi nedir tam olarak , sanırım aşık oldum bu lenslere.

mirianacım çok güzel olmuş çokta yakışmış ben de beyaz tenlyim bana çok yakışıyor bu renk dudak makyajı bide şeftali tonlu allıkla süper oluyor yerimseniben

selam mirianacım , kolay gelsin
46. sayfadaki göz makyajın harika görünüyor , eline sağlık
oradaki lenslerin ne marka acaba rengi nedir tam olarak , sanırım aşık oldum bu lenslere.
selam canım tesekkurler amazon marka rengın adı aqua canım bende cok sevıyorum onları
mirianacım çok güzel olmuş çokta yakışmış ben de beyaz tenlyim bana çok yakışıyor bu renk dudak makyajı bide şeftali tonlu allıkla süper oluyor yerimseniben

ben pek kendıme yakıştramıyorum tenımbeyaz boguyor..şimdı bıraz bronzlaştım ondan surdum kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar hile topiği açtım sempatiksalakcinni

burayada ugrarsanız arada sevınırım
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...mirianadan-makyajda-puf-noktalar-hileler.html

miriana 45.sayfadaki sacınn cok yakışmışşş maşşallahhhh cok cok yakışmışşş, makyajın da cok yakışmış,lensinde cok güzelll :1shok: niye bu kadar güzelsin :1shok: şakkıdı :))) bekliyoruzzz yeni yeni makyajlarr alkisalkisalkis

makyajlarınız çok başarılı,makyajsız haliniz de çok güzel.ama ben siyah peruklu ve lenssiz halinizi çok çok beğendim.porselen bebek gibi duruyorsunuz o fotoğraftaopuyorumnanaktan

harika olmuş ama ben eyelineri süremiyorum her tarafa bulaşıyo

bu arada ilk sayfadaki saç rengin ne??

Son düzenleme:
kalemle başla bence eyelıner yerıne..kalem onun kdr bulaşmaz yavas yavas gecersın...

ılk sayfada dıpler kendı rengım boyamıyordum koyu kestane

41 kere maşallah.. dudak için yaptığın paylaşım çok güzel gerçekten... birşey sorabilir miyim? bu yaz fazla bronzlaştım malesef. bir türlü ruj rengi uyduramadım kendime.. birşeyler önerebilir misin benim için rica etsem. saçım ve gözlerim de koyu kahve..

tatlım benım severım senı Şeniz

bende bronzlaştım fuşya renklere sardım dur sana resımler yuklım bebegım

flormar rujdan sana uycak renklerın nosunu soyluyorum

503-521-507-513

hoşgeldın tryımmm senı ozlemişdımmboshayallersmile

bende bayılıyorum ya golden rose gloss renk katalogu bulamadım adam gbı olsa ondanda solucekdım muthıs onlar ya sımlılerıı

Canım benim olumunekankayizsmile

Golden rose un bir ara rujunu denedim hafif sedefliydi ve hiç olmadı bana ya.
Dudağımda kalmadı, sürülmedi. Artık büyük bir önyargım var o markaya. Hiç kullanmıyorum. :/

Sanırım flormar daha iyi.
Pastel de iyimiş , bilmiyorum onu.

canım bak bu serısı muthiş bende uçuk pembe ,mor,kırmızı ve bakır rengı var sana anlatamam hele mat rujların ustune surunce olaganustu oluyor kalıcı bence pastelın terocataları guzel rujunu blmıom heryerde yokkı denıyelm

ahh ahhh... valla bu flormarı talan etcem herhalde türkiyeye gidince. ben bir yıldır slovakyada yaşıyorum. burda da buldum flormar ama çok pahalı.

derdime düştüm valla teşekkür etmeyi unuttum... çok sağolasın bu saatte uğraştırdım seni canım.. özel olmazsa bir şey sorabilir miyim? yaşadığın yer çek cum. yazıyor. hala orada mı yaşıyorsun miriana? eylül de bir aksilik çıkmazsa prag'a gitmeyi planlıyoruz da eşimle. bir kaç soru soracaktım?

ahh ahhh... valla bu flormarı talan etcem herhalde türkiyeye gidince. ben bir yıldır slovakyada yaşıyorum. burda da buldum flormar ama çok pahalı.
canımhangı urunler varsa marka soylede arastryım senınıcın uzuldum sımdı

ben tr de yasıyorum cnm esprısıne yazdm orayı cok ulke gordum ama pragı gormedım malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…