Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

süpersin mirim makyajsiz halini cok begendim, makyajli halinde bi baska güzel.... kisacasi beceriyosun bu isi ama en önemlisi de alt yapi var Şeniz

butun makyajlarina bayildim tatlim biliyosun sen bu isi lenssiz ayni petek dincoze benzettim maasallah kendinde cok hossun ayni porselen bebekler gibisin Allah nazarlardan saklasin sekerim

butun makyajlarina bayildim tatlim biliyosun sen bu isi lenssiz ayni petek dincoze benzettim maasallah kendinde cok hossun ayni porselen bebekler gibisin Allah nazarlardan saklasin sekerim

cok ıncesın emılıaaazemuszemus

petege benzeten var evt sempatiksalakcinni porselen bebek kdr deılım beaa

olum insan kırmızı,kiraz gibi dudikleri olsun diye bi yerlerini yırtar,sende kırmızılığı gitsin diye uğraşıyosun:umursamaz:
makyajsız halin bile öyle güzelkiama makyajında her zamanki gibi pörfekto:lepi:
senin fondotenden alıcam kısmetse,havalar soğsundaaklinialirimsmile
yeni makyajlarını bekliyoruz bebeğim,bizi kendine hayran bırakıp arayı açıp özletmeolumunekankayizsmile

ay napım özenıooomm açık rujlaraaaabenneyaptımki
şu scklr btse neler paylaşcam ınsanın canı ıstemıoo
yırımmm yırŞeniz fondoten cok uzun sure dayanıo btsede mac denıcem bdee

allıgım loreal şeftali ton hafıf bronzlukta verıyor..kaş kalemım organık

canim organik derken ? :)

cok begendim kas kalemini .. markasi nedir acaba :)

canını yırım gııızemuszemus

önerilerin için teşekkür ederim.gölgeli olsun demek istediğin resimleridekiler sanırım.makyaja gelince hangi tonlarda makyaj yapmalııyım sorun ona yönelikti birde göz altı kapatıcı ne almalıyım bir önerin varmi yardımın için saola.s.

bir sorum daha olacak sen makyaj yaparken fontoten ve pudrayı karıştırdın ilk sayfada bu pudra vücüt pudra normal vüct pudrasımı? ben flormar sıkılşatırılmış pudra diğerinide avondan almıştım foraway pudra sanırım o vücut pudrası,hiç kullnmadım. sen karıştırınca dahamı iyi oluyo ne önerirsin o konuda

allıgım loreal şeftali ton hafıf bronzlukta verıyor..kaş kalemım organık

canim organik derken ? :)

cok begendim kas kalemini .. markasi nedir acaba :)

mıgrosun ıcınde organık cılt urunlerı makyaj malzemesı satanbıryer var adını unuttum kaş kalemım suan içerde akşama yazarım markasını

resımlerdekı tonlar işte canım oyuzden resm koydum..ıkı resmıde deneyebılırsın kendınde..gözaltı kapatıcısı loreal yada golden rose alabılırsın..karıştrdıgım mıneral max factor dü..herhangı bır terocata yada pudra olabılır ışıltılı olsun vucut pudrası olmaz sanırım yuz ııcn olmalı

Son düzenleme:

bebegım tesekkurler arada benzetıyorlar ona..kımı ne alaka dıo kımı cok dıyor bende anlamadım..4-5 kişi var cok benzettıklerı ..bu arada resmlerı edıtten sılersen sevınırım alıntıda resm ııstemıyorum sagol

konumuz sabitlendi..hayırlı olsun bebemmmhihoyyytyeni resimlerini ve paylaşımlarını 4 gözle:1shok:bekliyoruz:sm_cool:

cok tesekurederım ıncelıgıne tatlımmm...

Mirianai eyelinerı sürerken hafif yukarı doğru kavis yapıyorsun yaaa Önce kalele şekil vererek sonra üstündne eyeliner mı çekiiosun.alıntıda resim istemişsin anlatamadım tam

canım ben kalem cekmeden dırek eyelınerle yapıyorum elım okdr alışmışkı gerdırmeden cekıyorum 35 te tahmınımce bı vıdeo olucak eyelıner cektgım net deıl ama bırdaha cekıcem yakında...

yavvv ben nasıl olurda kaçırırım bu topiği:mymeka:

seni ilk şu burçlarla ilgili konuda gördüm biliyorsun,hani ilişki analizi yapıyordun:))

sonra çingene makyajı yarışmasında onun sen olduğunu gördüm...gerçekten taş gibi hatunsun maşşallahhh

henüz bütün sayfalara bakmadım bi ilk sayfaya bide sondan 6-7 sayfaya baktım...gözlerim kamaştı gerisini göremiyorum dermişim,inanılmaz hoş,karakteristik bi yüzün var....lensler her biri acayip yakışmış ama ne yalan söyliyim kendi gözlerin ayrı bir güzel...kahverengi ya da siyah gözleri çok beğenirim kendim mavi gözlü olduğumdanmıdır nedir....

blog sayfanı ve saçla ilgili topiğide şimdi burda gördüm incelemeye aldım...
burayıda takip edicem....kendim hayatta böyle makyaj yapamam çok istemişimdir oysakiboshayallersmile bi kaşımı almayı bide böyle eyeliner fln çekmeyi beceremem hiç....

aslında birazda elin alışmasıyla ilgili,pek üstüne gitmedim hep kalem kullanıyorum....

sözün özü sen harikasın bacım tü tü tüü maşşallahhhhaklinialirimsmile

bu guzel sozlere ne denırkı bebegımmm! ne guzel seyler yazmışsınn..ınan bazen resmlerımın hepsıını sıleyım dıyorum sonra sıze kıyamıyorum cunku paylaşmak guzel ...tesekkur ederım ılgıne gercekten...
kadın dedıgın kesınlıkle bakım ürünüdür..umarım hep bırlıkte guzel vakıt geçirirz...tum sayfalara bak bıtanem ıllakı işine yarar seyler bulacaksın..canım benım sevgılerr

rica ederim canım ne demek....

biliyormusun sen yüzü kadar yüreğide güzel bir insansın...bir çok mesajından bunu anladım....ne kadar ince düşüncelisin,hem fotoğraflarını koyduğun için tedirgin oluyorsun hemde yardımcı olmak adına bundan fedakarlık ediyorsun:1hug:

Allah nazardan saklasınn

bakıcam canım hepsine bakıcama.s.

ha bu arada eyeliner ile ilgili videon açılmadı bende canım(

oy cumlelere bakkk ıyıce utandım şimdııopuyorumnanaktan

ne yalan soylım hemde buyuk bır rısk ve fedakarlık benımkısı ama olsun Rabbım korur..:1rolleyes:

vıdeo nası cıkmaz ya alla alla bde benbakıyımm :uhm:

canım youtube dns ayarlarındandır googla youtube dns ayar yaz orda gosterıldıgı sekılde ayarlarını yap ozaman ızleyebılırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…