Resimli Makyaj Tekniğim! Hadi Kızlar Öğrenmeyen Kalmasın !

Çok hoş olmuş...

tatlım bütün makyajların çok yakışmış yüzün acayip güzel maaşallah hangi makyajı yaparsan yap çok yakışıyor.bu arada makyajsız halin daha da güzel..opuyorumnanaktan ben ilk çingene makyaj yarışmasında gördüm seni çok beğendim.hatta oraya yazmıştım 10 numaraya oy
verdim çok tatlı ve güzel diye.allah nazarlardan saklasın seni çiçeğim benim o güzel yüzün hep gülsün.allah sevdiğine bağışlasın.daha makyaj resimleri de koy gözümüz gönlümüz açılsın.yerimseniben
ben fazla makyaj yapamıyorum allık ruj ve maskara kullanıyorum.rujların gerçekten çok güzel bende doğal duracak mat ve şeftali tonlarda bir ruj almak istiyorum canım hangi markayı ve numarayı önerirsin?öptüm bu arada bebk yüzlümopuyorumnanaktan

kız neler yazdın oyle duygulandırdın benizemuszemus tesekkur etmek az kalır nedıcmı bılemedım tatlışım benım..şeftalı mat bende arıyorum dur ufak bır arastırma yapıyım..flormar 31-32 nolara bakabılırsın.golden rosede 66 dan 69 a kdr bakabılırsın ..

butun sayfalara baktınmı canım ? yoksa ılk sayfaya falanmı baya bı resım varda burda ama ıstersenız eklerım bugun yenı saçlarımla falan zemuszemus

tatlim gözlerinin asil rengi hangisi?!
Mavi olan lens ise sana cok yakismis, bence makyaj bile gerek yok sana
cildin cok pürüssüz cok güzel, gözlerin hele o bicim dudaklarinin seklide cok güzel o bicim....
sana sirf bir rimel, kalem vede hafif bir ruj cok yeterli diye düsünüyorum

bu arada ben bu topigi neden daha önceden görmedim

kendı gozlerım sıyah tatlımopuyorumnanaktan bu ıltfatlara yurek dayanmazz Şeniz

makyaj şart kızzz :1ninca: cildım okdr purussz deıl burnumda gozeneklerım var snır oluyorumkafamçokkarıştı

burda tekn ık gosterıyorum gunluk makyajım deıl ama sevıyorum makyajı mkyajda rımel ve eyelıner vazgecılmezım..far pek sevmıyorum..

bılmem neden gormedınkıı aşkolsun-tatlicadiarzu- toplu resmlerede bakdınmı gülom

burda eyelıner baskın uygulandı ve takma kıprık var..rujda natural

ooofffff iste buna bitttimmmm süpersin, cok dogal cok süperopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
rujun markasini ve numarasini ögrenebilirmiyim?!

ruj hangisi lancome mu yoksa chanel mi ve numarasi?! Acaba originalinde varmidir ayni rengi, uzun zamandir böyle renk ariyorum

canim ben uzun zamandir girmiyordum kk`ya o yüzden gözümden kacmis olabilir, bir kac gündür yine giriyorum o yüzden dir, makyajlarin gercekten cok güzel yapmissin.....
evet benimde vazgecilmezim rimel, ama eyeliner cekmeyi beceremiyorum bir türlü offffff, bazen deniyorum ama biri kalin digeri ince oluyor, vedekuyrugu beceremiyorum ne bilem offf
bu arada blogunuda inceleyecegim kaydirigubbakcemile2

kızlar dunkı makyajımı sıze eklıyorum soz verdgm gbı oncesı ve sonrası ıle bayanssulusmile

aslında daha bronzum ama gun ışıgından acık cıkmıs..kışınkı ten rengım gıbı cıkmışbilmiyorumkismile

neyse esas olan makyajımız..
fondotenımız yıne max factor lastıng
pudram ultra dıye bır marka cok ucuz tan ıtrıyattan aldım
gozaltı kapatıcım golden rose ruj şeklınde
rujum xylaurent manyak bır pembee kırmızı dudagımı tek kapıyan o

allıgım loreal şeftali ton hafıf bronzlukta verıyor..kaş kalemım organık kaydirigubbakcemile3

mgrosun ıcnden almıştımm
eyelıner -surme_flormar
rımelım guerlain

deişik bır rımel ben volumlulere alışıgım bu uzun gosterıo tane tane yapıyo...

fena deıl ama cok havalı bır ambalajı var..

RESIMLERIMDEN ALINTI YERINE SAYFA NO ILE SORU YADA FIKRILERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM...KISACA RESMLERIDEN ALINTI ISTEMIYORUM BEBEKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…