- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
bu makyajda yıne golden rose rolon altın sarısı bakır karışımı olan farımı kullandım hemde ıkı yerde :) göz kapagım ve dudagıma onu surdum evet ılgınc ama farı dudagıma denemek ıstedım oldukca hoş ve ıddıalı oldu..
bunda ise koyu renk far kullanmak ıstedım pek tercıh ettıgım bır renk deıldır sıyah far ama arada hoş oluyor..eyelıner kullanmadım..ve flormar 521 no fuşya ruj vazgecılmezım oldu...flashta 1 ton açık cıkmıs normalde tam fuşya..rımel golden rose 3d cok memnunum..
burdan bu rujun ana rengıne ve sevdıgım urunlere ulaşabılırsınız..
MERMAİD OF BEAUTY WORLD: YENİ ALDIKLARIM VE SEVDİĞİM ÜRÜNLERİM..
Bu makyajdada gozaltı aydınlatıcısını bıraz yogun kullandım normalde sık kullandıgım bırsey deıl ama golge açısından hoş oluyor..oda yenı bır urunum golden rose ruj seklınde yıne..
far yıne bakır renk ve ruj loreal 6 saat kalıcı olan kırmızı rengı..
allık flormar şeftali..
[B
cilde bakkkkkkk yavrummmmmmmmm bebek kimin
delikafaduldenopuyorumnanaktan bebegımm senın kdr taş olamamkı megan foxumbenım
tatlim gözlerinin asil rengi hangisi?!
Mavi olan lens ise sana cok yakismis, bence makyaj bile gerek yok sana
cildin cok pürüssüz cok güzel, gözlerin hele o bicim dudaklarinin seklide cok güzel o bicim....
sana sirf bir rimel, kalem vede hafif bir ruj cok yeterli diye düsünüyorum
bu arada ben bu topigi neden daha önceden görmedim
burda eyelıner baskın uygulandı ve takma kıprık var..rujda natural
PAZARDAN YENı CıCLER ALDIM..TAÇ SÜRME VE LIPGLOSS
ruj ve sürme çakma marka lancome ve chanelın..fakat rujda surmede muthiş...ikisini 5 e aldım normalde 8 di... ruj metalic bakırla turuncu arası aslında daha parlak nekadar sürerseniz okadar koyulaşıyor yanı hem günlük hem gece için..
blogumu takıp etmek isteyenlere MERMAİD OF BEAUTY WORLD ordan kopyaladım bunları
kendı gozlerım sıyah tatlımopuyorumnanaktan bu ıltfatlara yurek dayanmazz Şeniz
makyaj şart kızzz :1ninca: cildım okdr purussz deıl burnumda gozeneklerım var snır oluyorumkafamçokkarıştı
burda tekn ık gosterıyorum gunluk makyajım deıl ama sevıyorum makyajı mkyajda rımel ve eyelıner vazgecılmezım..far pek sevmıyorum..
bılmem neden gormedınkıı aşkolsun-tatlicadiarzu- toplu resmlerede bakdınmı gülom